Reiseburo Prishtina me oferta

Cheap flights

Reisebüro PRISHTINA në bashkëpunim me Reisebüro Kosova nga Viena, ka filluar fluturimet charter në linjën VJENË – PRISHTINË – VJENË, çdo të dielë. Fluturimet realizohen me kompaninë më të njohur austriake AUSTRIAN AIRLINES. Reisebüro PRISHTINA dhe Reisebüro Kosova ju dëshirojnë fluturim të këndshëm!

Oferta ekskluzive per Stamboll ne Prishtina Reisen

4 dite (3 nete)

All Inclusive per vetem 299 EURO

ne cmim perfshihen

Bileta e aeroplanit me taksa

fjetja ne Hotel Hamidiye (4 yje) me mengjes

transferi aeroport-hotel-aeroport

 

 

reiseburo prishtinaReisebüro PRISHTINA
CALL CENTER
Tel: +381 38 232 777
Tel: +381 38 232 999
Fax: +381 38 245 222

 

Incoming search terms: