Ofertat Speciale per Pushime ne Turqi – Vera 2012

Airkosova ka vendosur qe tua lehtesoj zgjedhjen e hotelit per pushimet e juaja ne turqi. Per Vera 2012  ne jemi duke e perfunduar databazen me te gjitha ofertat nga tour operatoret ne Kosove. Vera 2012 do tju mundesoj zgjedhjen e hotelit mvaresisht prej bugjetit tuaj, sherbimit te kerkuar, kohezgjatja, si dhe do ti krahasoj cmimet e hotelit te njejte me operatoret tjere dhe si shtese do tju rekomadoje edhe hotele tjera ne bugjetin e paracaktuar nga ju.

me poshte do te keni nje liste te Hoteleve dhe cmimet speciale per Qershor 2012.

 

Hoteli Yje Sherbimi Nete Cmimi Ofruesi
Orange County 5 UAI 7 608 Airtour
IC Hotel Green Palace 5 HAI 7 749 Airtour
MA Beach Resort 5 AI 7 615 Airtour
IC Hotel Santai Resort 5 HAI 7 689 Airtour
Palmet Resort 5 UAI 7 615 Airtour
Gelidonya Hotel 4 AI 7 471 Airtour
Jacardanda Beach 5 UAI 7 601 Airtour
Belkon 4 AI 7 450 Airtour
Bella Hotel 5 AI 7 595 Airtour
Club Kalimera Serra 5 UAI 7 609 Airtour
Justiniano Park Conti 5 UAI 7 628 Airtour
Selimhan Hotel 3 AI 7 374 Airtour
Grand Ring 5 AI 7 522 Airtour
Saphir Hotel 4 AI 7 516 Airtour
MC Hotels Arancia 5 AI 7 499 Airtour
Galaxy Beach 4 AI 7 390 Airtour
Kemer Beach 5 AI 7 650 Airtour
Cesars Resort 5 UAI 7 699 Airtour
Elit Life 4 AI 7 438 Airtour
Gil Beach Resort 4 AI 5 429 Veneta Travel
Gil Beach Resort 4 AI 7 539 Veneta Travel
Gil Beach Resort 4 AI 12 725 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 5 519 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 7 677 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 12 980 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 5 554 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 7 713 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 12 1009 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 5 495 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 7 629 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 12 869 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 5 569 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 7 736 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 12 1059 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 5 655 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 7 849 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 12 1259 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 5 445 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 7 562 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 12 765 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 5 527 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 7 675 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 12 867 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 5 390 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 7 483 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 12 614 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 5 479 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 7 615 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 12 857 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 5 545 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 7 701 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 12 986 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 5 757 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 7 995 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 12 1495 Veneta Travel
Club Hotel Sera 5 UAI 7 588 Reiseburo Prishtina
Club Hotel Falcon 4 AI 7 444 Reiseburo Prishtina
Sealife Resort 5 UAI 7 529 Reiseburo Prishtina
Porto Bello Hotel 5 UAI 7 599 Reiseburo Prishtina
Solim INN 3 AI 7 359 Reiseburo Prishtina
Club Phasalis 5 AI 7 599 Reiseburo Prishtina
Kaftans Hotel 3 AI 7 299 Reiseburo Prishtina
Queen Marry Hotel 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Queen Victoria Hotel 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Club Hotel Tess 3 AI 7 349 Reiseburo Prishtina
Doris Aytur Hotel 3 AI 7 299 Reiseburo Prishtina
Happy Dreams Beach 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Hedef Kleopatra Golden Sun 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Mikado Hotel 3 AI 7 359 Reiseburo Prishtina
Orfeus Hotel 3 AI 7 389 Reiseburo Prishtina
Sural Garden Hotel 3 AI 7 389 Reiseburo Prishtina
Melisa Garden 4 AI 7 465 Reiseburo Prishtina
Belvista Hotel 4 AI 7 330 Ephesus Travel Kosova
Kleopatra Beach 4 AI 7 395 Ephesus Travel Kosova
Asrin Beach 4 AI 7 415 Ephesus Travel Kosova
Atlas Beach 4 AI 7 420 Ephesus Travel Kosova
Hera Park 4 AI 7 445 Ephesus Travel Kosova
Inova Beach 4 AI 7 455 Ephesus Travel Kosova
Club Konakli 5 AI 7 495 Ephesus Travel Kosova
Sealife 5 AI 7 530 Ephesus Travel Kosova
Amelia Beach 5 AI 7 560 Ephesus Travel Kosova
Ozkaymak Incekum 5 AI 7 570 Ephesus Travel Kosova
Fame Residence Kemer 5 AI 7 575 Ephesus Travel Kosova
Asteria Elita Resort 5 AI 7 615 Ephesus Travel Kosova
Turkiz Beldibi 5 AI 7 635 Ephesus Travel Kosova
Fantasia De Luxe 5 AI 7 640 Ephesus Travel Kosova
Belconti 5 AI 7 655 Ephesus Travel Kosova
Porto Bello 5 AI 7 625 Ephesus Travel Kosova
Royal Alhambra 5 AI 7 690 Ephesus Travel Kosova
Akka Antedon 5 AI 7 709 Ephesus Travel Kosova
Delphin Imperial 5 AI 7 948 Ephesus Travel Kosova
Ela Quality Resort 5 AI 7 990 Ephesus Travel Kosova
Adam & Eve 5 AI 7 959 Ephesus Travel Kosova
Sueno Hotels Golf 5 UAI 7 849 Ars Travel Group
Club Calimera Kaya 5 AI 7 787 Ars Travel Group
Aska Costa Holiday Club 5 AI 7 591 Ars Travel Group
Rixos Tekirova 5 UAI 7 763 Ars Travel Group
Side Miami Point 5 AI 7 444 Ars Travel Group
Orient Roxy 5 AI 7 555 Ars Travel Group
Grand Pearl Beach 5 AI 7 573 Ars Travel Group
Green Max Hotel 5 AI 7 559 Ars Travel Group
Porto Azuro Delta 5 AI 7 529 Ars Travel Group
Felge Beach 5 AI 7 585 Ars Travel Group
Laonya Hotel 5 AI 7 598 Ars Travel Group
Sueno Belek 5 UAI 7 639 Ars Travel Group
Miracle Resort 5 AI 7 750 Ars Travel Group

 

Airtour

Adresa: Rr Bill Clinton #32, 10000 Prishtinë, KOSOVË
Telefoni:     +381 38 22 66 36, +377 44 511 991
E-mail:     info@airtour.net

Reisebüro Prishtina

Sheshi Nëna Terezë, 25a, 10030 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel: +381 (0)38 232 999; 232 777
e-mail: info@flyrbp.com

Veneta Travel

Rr. Garibaldi 13/II (afër Hotelit Grand) 10 000 Prishtinë, KOSOVË
Tel. +381 38 222 232, 221 220, 221 225 Mob. +377 44 141 282, +386 49 141 282

ARS Travel Group LLC

Rr. Fehmi Agani #34, 10000 Prishtinë, Kosovë
Tel +381 38 226 226 Mob +377 45 226 226

Ephesus Travel Agency

Address: Robert Doll str. No 18 Prishtinë 10000 Kosova
E-mail:     info@ephesus-travel.net
Telephone:     +381 38 610 331; +381 38 610 233

Incoming search terms: