Kosova Airlines Ofertat Stuttgart – Prishtina 99.–EUR München – Prishtina 59.–EUR Düsseldorf – Skopje 59.–EUR   Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66...

Londër/Prishtinë non-stop Duke filluar nga fundi i qershorit, ne si operatori i vetëm, do t’ju sjellim në Prishtinë direkt nga Londra-Gatwick. Një fluturim – një çmim. Fluturimi do të realizohet në mënyrë të besueshme nga...

Regjistrohuni tani dhe përfitoni menjëherë Shfrytëzoni përparësitë që ofron Karta e Klientit të Air Prishtina! Mjafton që ju të regjistroheni online dhe do të përfitoni menjëherë një bonus prej 5 % në çdo fluturim që do...

Fluturime për në Prishtinë Veronë Prishtinë    nga EUR 49,00 Shtutgart Prishtinë    nga EUR 49,00 Mynhen Prishtinë    nga EUR 49,00 Dyseldorf Prishtinë    nga EUR 49,00 Cyrih Prishtinë    nga CHF 69,00 Gjenevë Prishtinë    nga CHF 100,00 Basel/Mulhouse Prishtinë    nga CHF 119,00 Bruxelles Prishtinë    nga...

Siguroni tani kuponin për shfrytëzim me operatorin e telefonisë mobile IPKO! Për çdo pasagjer, 15,- € falas   Me rastin e rezervimit të biletës, secili pasagjer i AirPrishtina, automatikisht përfiton një shpërblim për komunikim telefonik, internet dhe...

Flüge nach Prishtina > Verona Prishtina    ab EUR 49,00 > Stuttgart Prishtina    ab EUR 49,00 > München Prishtina    ab EUR 39,00 > Düsseldorf Prishtina    ab EUR 49,00 > Hannover Prishtina    ab EUR 49,00 > Basel/Mulhouse Prishtina    ab CHF 79,00 > Zürich...

Flüge nach Prishtina > Verona Prishtina ab EUR 49,00 > Stuttgart Prishtina ab EUR 49,00 > München Prishtina ab EUR 49,00 > Zürich Prishtina ab CHF 59,00 > Düsseldorf Prishtina ab EUR 49,00 > Basel/Mulhouse Prishtina ab CHF 79,00 > Genf...

Udhëtoni për në atdhe gjatë sezonit më të bukur të vitit. Përjetoni stinën e bukur të pranverës në Kosovë.   Për vetëm 129,- Euro nga Gjermania, resp. 249,- CHF nga Zvicra ne ju dërgojmë besueshëm dhe të...

Fluturime për në Prishtinë > Veronë Prishtinë    nga EUR 49,00 > Shtutgart Prishtinë    nga EUR 31,00 > Mynhen Prishtinë     nga EUR 31,00 > Dyseldorf Prishtinë    nga EUR 39,00 > Basel/Mulhouse Prishtinë    nga CHF 51,00 > Gjenevë Prishtinë    nga CHF...

Nisja Prishtinë - Basel/Mulhouse Premte, 2012-10-12     L9917     17:20     19:20     250.00 CHF Nisja Prishtinë - Bruxelles Premte, 2012-11-09     JAF5848     17:15     21:30     149.00 EUR Nisja Prishtinë - Bruxelles Hëne, 2012-11-12...