A Romanian start-up, Valahia Air, plans to launch scheduled commercial operations soon with two former Contact Air Fokker 100s. The airline plans to operate the aircraft on behalf of the German tour operator Flywings....

Pegasus Airlines (flypgs.com) prej 20 majit fillon me fluturime non-stop Antalya-Prishtinë (deri 3 herë në javë, fillimisht një herë në javë, pastaj dy e prej korrikut 3 herë në javë). Fluturimet operojnë deri më...

Aviokompanisë “Austrian Airlines” i është mbyllur zyra të premten në Aeroportin e Prishtinës, për shkak se nuk ka paguar tatimin mbi pronë, ndërkohë që kompania “Belle Air” me borxh tre herë më të lartë...

Nëse mendoni për udhëtime – mendoni Adria Airways! Çmime tejet të volitshme: - Prishtinë – Minhen për vetëm   80.53 Euro - Prishtinë – Frankfurt  për vetëm   115.53 Euro Adria Airways – udhëtim komod, të sigurt dhe pa lodhje...

Destinacioni më i ri që i rikthehet hartës së destinacioneve Belle Air: Tiranë - Prishtinë çdo të enjte e te diel! Vajtja 06:30 07:20 50,95     EUR Kthimi 15:40 16:25 52,70     EUR

Destination Frequency W12/13 Frequency W11/12 Change Notes Frankfurt 6 4 ▲ 2 - Ljubljana 7 7 - - Munich 5 7 ▼ 2 - Verona 2 0 ▲ 2 - Prishtina - Frankfurt - 6 here ne jave Prishtina - Ljbljana 7 here ne jave Prishtina - Munich - 5 here ne jave Prishtina - Verona - 2 here ne jave Tabela me...

Easyjet fluturimi Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 16 Tetor -244.99 Euro Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 18 Tetor -255.99 Euro Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 20 Tetor -226.99 Euro Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 21 Tetor -416.99 Euro Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 23 Tetor -146.99 Euro Pristina...

Oferta Speciale Adria Airways nga Prishtina Pristina - Ljubljana from 109€ Pristina - Copenhagen from 259€ Verona - Pristina from 199€ T: + 386 4 259 4512 E: onlinehelp@adria.si Reservation and Information Call Center T: + 386 1 369 1010 Miles...

Fly Pegasus Kosova ri kthen ofertat speciale per fluturime per dhe nga Turqia, Istanbul dhe ate Prishtine Istanbul per vetem 39.99 Euro dhe Shkup Istanbull per vetem 39,9 euro ndersa kthimi nga Istanbul ne...

bye bye British Aiways,  bye bye London British Airways to suspend Pristina service in October After months of speculation, British Airways has officially suspended ticket sales for its flights from London Gatwick to Pristina starting late...