Saranda is a very important tourist location for Albania, since foreigners and Albanians alike flock there each summer. The reason is clear, Saranda is one of few Mediterranean beach towns where you can still...

Dhermi Dhermi Eshte nje udhetim i mahnitshem qe te shoqeron ne rrugen drejt bregut te detit ne Dhermi. Eshte e magjishme sesi pergjate rruges te ndalet syri ne te gjitha mrekullite qe natyra...

Historia / Saranda Për herë të parë emri i Sarandës përmendet në vitin (?). Saranda është qytet në jugperëndim të Shqipërisë, e vendosur në bregdetin jonian. Emri Saranda vjen nga një manastir i hershëm kristian...

Hotel Adriatik Dikur një ëndërr për shqiptarët, tashmë tërësisht i rinovuar, hotel "Adriatik", përfaqëson një kompleks të stilit modern me pesë yje, të hapur për këdo që priret të shijojë shërbimin e mrekullueshëm me një...

Durresi Durresi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri. Qyteti ka mbi 200,000 banorë dhe njëherit është qendra e prefekturës dhe qarkut të Durresit. Është një nga qytetet më të lashtë dhe më...