ANP “Adem Jashari” forcon lidhjet ajrore me Londrën Programet nxitëse të viteve të fundit si dhe programi i ri i sapo lansuar nga ANP ‘Adem Jashari’ Limak Kosovo i cili ofron zbritje të tarifave të...

Duke filluar nga gjysma e muajit Dhjetor 2015, kompania ajrore Letoneze Smartlynx Airlines e cila po vazhdon me zgjerimin e tregut, do të vij me një aeroplan shtesë i cili për bazë do të...

Austrian red|ticket Offers - including return flight With the Austrian redticket you always find the best bargain for your Austrian Airlines flight at a glance. Concerned about hidden fees? The Austrian redticket covers outward and...

Return flights from Prishtina to Europe and Croatia from 149 € From Prishtina Book flights to Croatia and Europe from 10th to 12th October! Return ticket for flights from Prishtina to Dubrovnik starting at 149 euro Return...

A Romanian start-up, Valahia Air, plans to launch scheduled commercial operations soon with two former Contact Air Fokker 100s. The airline plans to operate the aircraft on behalf of the German tour operator Flywings....

Pushim pafund! Nje keshille per pushim cilesor Eshte koha te beni dicka te mire per juve dhe familjen e juaj. Eshte koha te rimbusheni me energji pozitive duke kaluar momente te paharrueshme me miqet dhe te...

2013 Q1 krahasuar me  2012 Q1  ka ngritje prej 19% ne numer te udhetareve apo ne total 348,000 udhetare per tre muajte e pare te vitit 2013 Janar 2013 krahasuar me  Janar 2012 ka ngritje...

Germania (London Gatwick - Pristina) Germania launches 2 weekly flights to Prishtina: Flight number: ST6478 Departure city: LGW Departure time: 19.25 Arrival time: 23.40 Arrival city: PRN Aircraft type: A319 Day operating: --3--6- ------------------------------------------------------------------------------------------- Return ------------------------------------------------------------------------------------------- Flight number: ST6479 Departure city: PRN Departure time: 00.25 Arrival time: 02.50 Arrival city:...

Përmes procesit të koordinimit me operatorët ajrorë është bërë planifikimi i trafikut pothuajse i tërë sezonit veror 2013, i cili do të jetë edhe sezoni i fundit veror në të cilin udhëtarët do të...

Pas një komunikimi intensiv të institucioneve të transportit ajror në Kosovë që nga nëntori i vitit të kaluar, me 21 mars sistemi global i rezervimit të biletave “Amadeus” ka zëvendësuar Serbinë me Republikën e Kosovës...