Driton Hyseni, menaxher i planifikimit të fluturimeve dhe marketingut ka folur për zhvillimet e fundit në këtë aeroport pas përkeqësimit të motit nga e enjta e javës së kaluar. “Erërat e forta ndikuan që...

Return flights from Prishtina to Europe and Croatia from 149 € From Prishtina Book flights to Croatia and Europe from 10th to 12th October! Return ticket for flights from Prishtina to Dubrovnik starting at 149 euro Return...

A Romanian start-up, Valahia Air, plans to launch scheduled commercial operations soon with two former Contact Air Fokker 100s. The airline plans to operate the aircraft on behalf of the German tour operator Flywings....

FLIGHT    AIRLINE            FROM        TO        SCHEDULE BIE9825    Air Mediterranee    Prishtina    Medinah        5:30 DWT871    Darwin Airline        Prishtina    Zurich        5:50 BAL526    Belle Air Europe    Prishtina    Venice        6:00 ADR114    Adria Airways        Prishtina    Frankfurt  ...

Pristina Airport has continued to record strong passenger numbers, though the rate of growth has slowed in July. During last month, Pristina Airport welcomed 198.443 passengers though its doors, an increase of 0.6%. In...

Belle Air Europe    Prishtina    Basel - Mulhouse    5:00 Belle Air Europe    Prishtina    Dusseldorf    5:00 Croatia Airlines    Prishtina    Zagreb    5:30 Darwin Airline    Prishtina    Zurich    5:50 Corendon Airlines    Prishtina    Antalya    6:00 Adria Airways    Prishtina    Frankfurt    6:10 Austrian Airlines    Prishtina    Vienna    7:10 Freebird Airlines  ...

Dhjetëra qytetarë të Kosovës janë mashtruar të dielën në mbrëmje nga një kompani fluturimi që kishte destinacion Gjermaninë. Qytetarët, të revoltuar, kanë bllokuar hapësirën e Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari” në pjesën ku dorëzohen bagazhet dhe...

The new multi million euro terminal in Pristina is set to open its doors to passengers this fall. Construction work on the 45.000 square metre building is nearing completion with late September being tipped...

Aeroporti i Prishtines vazhdon me rritje super te shpejte, ne tremujorin e pare Aeroporti i Prishtines kishte nje rritje prej 19% ne krahasim me TM1 te vitit 2012, Ajo cke e ben edhe me...

BAL791    Belle Air Europe    Prishtina - Malmo    4:40 DWT871    Darwin Arline        Prishtina - Zurich    5:50 BAL526    Belle Air Europe    Prishtina - Venice    6:00 ADR114    Adria Airways        Prishtina - Frankfurt    6:10 AUA770    Austrian Airlines    Prishtina - Vienna  ...