Prishtina Skopje Prishtine 25 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 25 Euro Prishtina Tirana Prishtine 26 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 26 Euro Prishtina Antalya...

Operating Airlines    Company name: Kosova Airlines IATA designation of the company: HHI ICAO designation of the company: HHI Reservation and information in town: +381 38 24 91 85/84 Lost and found luggage: 00381 38 5958 174/175 Address: Vellusha e poshtme 17 City:...

Në Kosovë Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk...

ADRIA AIRLINES : 038 543 411 TRAVL PLUS: 038 222 530 ALBANIAN AIRLINES : 038 548 455 ALTAVIA TRAVEL : 038 243 516 AUSTRIAN AIRLINES : 038 548 435 BRITISH AIRWAYS : 038 548 664 EUROKOHA REISEN : 038 502...

Fluturimet per ne prishtina prishtina ljublana prishtina adria airways prishtina frankfurt prishtina condor airlines prishtina zurich prishtina air prishtina prishtina geneva prishtina airprishtina prishtina istanbul prishtina kosova airlines prishtina stutgard prishtina edelweiss air prishtina frankfurt prishtina kosova airline prishtina munich prishtina kosova air lines prishtina munich prishtina germania airlines prishtina tirana prishtina albanian airways prishtina tirana prishtina albanian airlines prishtina roma prishtina air pristina prishtina milano prishtina prishtina air prishtina stutgard prishtina pristina air prishtina zurich prishtina flyksa prishtina prishtina prishtina pristina airport prishtina zurich prishtina kosova reisen prishtina geneva prishtina kosovareisen prishtina zurich prishtina flyksa.com prishtina zurich prishtina airprishtina.com prishtina london prishtina prishtina airlines prishtina vienna prishtina pristina airlines prishtina budapest prishtina airlines pristina prishtina london prishtina air kosova prishtina tirana prishtina belair airlines prishtina tirana prishtina flight to pristina prishtina london prishtina pristina flights prishtina hamburg prishtina flights pristina prishtina ljublana prishtina adria airways prishtina frankfurt prishtina condor airlines prishtina zurich prishtina air prishtina prishtina geneva prishtina airprishtina prishtina istanbul prishtina kosova airlines prishtina stutgard prishtina edelweiss air prishtina frankfurt prishtina kosova...

Oferta nga Malesia Reisen Fluturime brenda pesë ditëve të ardhshme ku ka ende vende të lira. 01.03.2011 Zurich - Prishtina → WK 400     06:30     200,00 CHF 02.03.2011 Zurich - Prishtina →    WK 400     06:30...

arrivlas/ arritjet ne Aeroportin e Prishtines - Adem Jashari Airline Arrival From Est/Act Status Delay CROATIA AIRLINES LDZA - Zagreb 23:10 Estimated ADRIA AIRWAYS EDDF - Frankfurt Main 21:46 Estimated MONTENEGRO AIRLINES LYPG - Podgorica 18:35 Estimated XL AIRWAYS GERMANY EDDL - Dusseldorf 17:25 Estimated BELL AIR EUROPE LIPX - Villafranca 16:45 Estimated GERMANIA AIRLINES EDDM - Munchen 16:20 Estimated ADRIA AIRWAYS LJLJ...

Linja e re e aviokompanive “FlyNiki” (Air Berlin) dhe “Eurokoha” u realizua të mërkurën me fluturimin e parë Vjenë – Prishtinë – Vjenë, duke bërë kështu që të thyhet monopoli i fluturimeve që tash...

Oferta nga Kosova Reisen Prishtinë - Zurich 349 € duke filluar nga: Zurich - Prishtinë 99€ duke filluar nga: Prishtinë - Geneva 99 € duke filluar nga: Geneva - Prishtinë 349 € duke filluar nga: Nga...

Kanë filluar të fluturojnë aeroplanët e parë në relacionet Shkup-Ankonë-Shkup dhe Shkup-Venecia-Shkup, të aviokompanisë italiane “Bell Air Europe”, me çka do të vendosen linja të rregullta ajrore nga aeroporti i Shkupit deri në Ankonë...