Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, është shndërruar në një vend ideal biznesi për aviokomopani të papërgjegjshme, nga vende të ndryshme të botës. Para pak ditësh “Montenegro Airlines”, iku nga Prishtina, duke lënë prapa...

Oferta Speciale nga Kosova Airlines 31.01.2011 Zürich - Prishtina 130.–CHF 1.02.2011 München - Prishtina 80.–EUR 2.02.2011 Stuttgart - Prishtina 50.–EUR 2.02.2011 München - Prishtina 49.–EUR 2.02.2011 Dusseldorf - Prishtina 50.–EUR 2.02.2011 Zürich - Prishtina 150.–CHF 3.02.2011 München - Prishtina 80.–EUR 4.02.2011 Zürich...

Fluturimet per ne prishtina prishtina ljublana prishtina adria airways prishtina frankfurt prishtina condor airlines prishtina zurich prishtina air prishtina prishtina geneva prishtina airprishtina prishtina istanbul prishtina kosova airlines prishtina stutgard prishtina edelweiss air prishtina frankfurt prishtina kosova airline prishtina munich prishtina kosova air lines prishtina munich prishtina germania airlines prishtina tirana prishtina albanian airways prishtina tirana prishtina albanian airlines prishtina roma prishtina air pristina prishtina milano prishtina prishtina air prishtina stutgard prishtina pristina air prishtina zurich prishtina flyksa prishtina prishtina prishtina pristina airport prishtina zurich prishtina kosova reisen prishtina geneva prishtina kosovareisen prishtina zurich prishtina flyksa.com prishtina zurich prishtina airprishtina.com prishtina london prishtina prishtina airlines prishtina vienna prishtina pristina airlines prishtina budapest prishtina airlines pristina prishtina london prishtina air kosova prishtina tirana prishtina belair airlines prishtina tirana prishtina flight to pristina prishtina london prishtina pristina flights prishtina hamburg prishtina flights pristina prishtina ljublana prishtina adria airways prishtina frankfurt prishtina condor airlines prishtina zurich prishtina air prishtina prishtina geneva prishtina airprishtina prishtina istanbul prishtina kosova airlines prishtina stutgard prishtina edelweiss air prishtina frankfurt prishtina kosova...

Anarki në Aeroport Prishtine Nëse një aviokompani vendos që të operojë në njërin nga vendet e Evropës, ajo kompani duhet të japë fillimisht garanci bankare, më pas kontrollohet mirë historiku i saj, qarkullimi dhe shërbimet,...

Prishtina Skopje Prishtine 25 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 25 Euro Prishtina Tirana Prishtine 26 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 26 Euro Prishtina Antalya...

Kjo statistike paraqet nje rritje prej mbi 85 mije udhetareve, apo shprehur ne perqindje gati rreth 10 per qind me shume per kete periudhe nentemujore. Deri ne fund te muajit Shtator te vitit 2009, neper...

Zyrtarë të lartë të institucioneve të Kosovës morën pjesë në  ceremoninë e vënies së gurthemelit të terminalit të ri të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.  Presidentja Jahjaga dhe kryeministri Thaçi...

Operating Airlines    Company name: Kosova Airlines IATA designation of the company: HHI ICAO designation of the company: HHI Reservation and information in town: +381 38 24 91 85/84 Lost and found luggage: 00381 38 5958 174/175 Address: Vellusha e poshtme 17 City:...

Eksperienca e tij e madhe pritet t’i shërbejë  Aeroporit Ndërkombëtar të Prishtinës  dhe aviacionit civil në Kosovë, veçmas për vendosjen e standardeve të reja, investimeve  prej 100 milionë euro që konserciumi pritet t’i kryeje...

Në Kosovë Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk...