Driton Hyseni, menaxher i planifikimit të fluturimeve dhe marketingut ka folur për zhvillimet e fundit në këtë aeroport pas përkeqësimit të motit nga e enjta e javës së kaluar. “Erërat e forta ndikuan që...

Aeroporti i Prishtinës në një njoftim ka bërë të ditur se autoritet policore që nga tani pranojnë edhe "mobile boarding passes". Udhëtarë të cilët kanë këto boarding pass, lejohen që të kalojnë drejt në...

Mënyra më e thjeshtë dhe primitive e pilotimit dhe uljes në aeroport është vëzhgo dhe piloto, që do t’thotë se piloti shikon nëpër dritare për t’parë se nga po shkon. Por, për shkak të...

Zyrtarë të Aeroportit Ndërkombëtarë të Prishtinës, Adem Jashari, bëjnë të ditur për Radion Evropa e Lirë, se për shkak të mjegullës së dendur nuk ka asnjë aterim apo fluturim në këtë aeroport. Zyrtarja për informim...

Prishtina International Airport ‘Adem Jashari’ Limak Kosovo opened the doors to allow the first and last visit of media having access to all New Terminal facilities of the PIA  ‘Adem Jashari’ which is being...

Austrian red|ticket Offers - including return flight With the Austrian redticket you always find the best bargain for your Austrian Airlines flight at a glance. Concerned about hidden fees? The Austrian redticket covers outward and...

Kosova Airlines Ofertat Stuttgart – Prishtina 99.–EUR München – Prishtina 59.–EUR Düsseldorf – Skopje 59.–EUR   Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66...

A Romanian start-up, Valahia Air, plans to launch scheduled commercial operations soon with two former Contact Air Fokker 100s. The airline plans to operate the aircraft on behalf of the German tour operator Flywings....

FLIGHT    AIRLINE            FROM        TO        SCHEDULE BIE9825    Air Mediterranee    Prishtina    Medinah        5:30 DWT871    Darwin Airline        Prishtina    Zurich        5:50 BAL526    Belle Air Europe    Prishtina    Venice        6:00 ADR114    Adria Airways        Prishtina    Frankfurt  ...

Pristina Airport has continued to record strong passenger numbers, though the rate of growth has slowed in July. During last month, Pristina Airport welcomed 198.443 passengers though its doors, an increase of 0.6%. In...