Pozita: Royal Holiday Palace shtihet ne plazhin e famshem Lara, diku rreth 15 km nga aeroporti i Antalyas dhe 17 km nga qendra e qytetit. Plazhi: Royal Holiday Palace shtihet direkt në pla-zhin e gjerë...

Kirman Belazur Hotel Vendodhja Belazur Hotel: Hoteli Belazur ndodhet 45km larg qytetit te Antalyas, 40 km nga aeroporti , 8 km nga qendra e Belekut, 10 km nga Serik. Hoteli është inagaruar në vitin 2013...

Ofertë speciale 5*ROYAL HOLIDAY PALACE LARA, Antalya, Turqi nisja nga PRISHTINA 908,80 UAI Pozita: Hoteli është i vendosur në regjionin Lara - Kundu 15km nga aeroporti i Antalisë dhe 17km nga qendra e qytetit. Hotel është...

- Fluturim direkt dhe i sigurtë me Turkish Airlines - All Inclusive gjatë gjithë udhëtimit - Transporti në hotel me bus të klimatizuar dhe 3G WiFi pa pagesë - Orari i përshtatshëm për arritje me kohë në...

Sunshine Hotel ★★★★ Alanya 7 net - All Inclusive për vetëm 369 € Çmimi përfshin: • Aviobiletën Prishtinë - Antalya - Prishtinë (fluturim direkt) • Akomodimin në hotel me pansion të plotë • Transferin aeroport - hotel - aeroport • Të...

About the hotel Vogue Hotel Avantgarde is ideally located in Kemer, Antalya, with beautiful views of the seaside. The hotel offers guests a wide selection of accommodation, including suites, guestrooms and villas. Once there, you...

Gloria Golf Resort, Belek, Antalya, Turkey About the hotel With its modern architecture and unique natural surroundings, Gloria Golf Resort is guaranteed to impress. The hotel offers all the luxury comforts required for the perfect holiday...

Përmes procesit të koordinimit me operatorët ajrorë është bërë planifikimi i trafikut pothuajse i tërë sezonit veror 2013, i cili do të jetë edhe sezoni i fundit veror në të cilin udhëtarët do të...