Blog Page 2
Derisa Kosova vazhdon të presë një përgjigje nga Komisioni Evropian rreth kërkesës për të hetuar ligjshmërinë e subvencioneve për kompanitë ajrore nga ana e Maqedonisë, Aeroporti i Prishtinës ende po bën përpjekje të tejkalojë dëmin e pësuar nga shteti...
ANP “Adem Jashari” forcon lidhjet ajrore me Londrën Programet nxitëse të viteve të fundit si dhe programi i ri i sapo lansuar nga ANP ‘Adem Jashari’ Limak Kosovo i cili ofron zbritje të tarifave të aeroportit deri ne 30%, kanë...
Duke filluar nga gjysma e muajit Dhjetor 2015, kompania ajrore Letoneze Smartlynx Airlines e cila po vazhdon me zgjerimin e tregut, do të vij me një aeroplan shtesë i cili për bazë do të ketë ANP “Adem Jashari” dhe...
Easy Jet sjell tri fluturime shtesë duke shtuar flurutimet nga Kosova me kryeqytetin gjerman Berlinin. Duke trefishuar numrin e destinacioneve të saja nga/për Prishtinë, kompania ajrore Easy Jet bëhet një tregues se Kosova është duke shkuar drejt një zhvillimi të...
Kompania Fly Albania prezantoi mbrëmë destinacionet e reja të fluturimeve. Kompania ajrore deklaroi se që nga tetori, destinacioni Tiranë-Bolonjë do të jetë katër herë në javë, Tirana-Malpensa tre herë në javë, ndërsa Tiranë-Pisa dhe Tiranë-Cuneo do të jenë dy herë...
Mënyra më e thjeshtë dhe primitive e pilotimit dhe uljes në aeroport është vëzhgo dhe piloto, që do t’thotë se piloti shikon nëpër dritare për t’parë se nga po shkon. Por, për shkak të kushteve meteorologjike, e veçanërisht mjegullës,...
Bileta avioni me cmime atraktive nga Flyksa - Kosova Airlines per gjysmen e pare te Janarit ne vitin 2014, Prishtina  -  Zürich 2L 105  Tue 31.12.2014  PRN  09:45  ZRH  12:00  282,00 € Prishtina  -  Zürich WK 403  Tue 31.12.2014  PRN  16:00 ...
Kompania e fluturimeve ajrore “Belle Air”, e cila po shkon drejt falimentimit, mund të përballet edhe me një proces gjyqësor me ndjekje penale nga shteti i Kosovës. Ministria e Infrastrukturës (MI), që është trashëgimtare e kompetencave edhe në aviacionin civil...
Zyrtarë të Aeroportit Ndërkombëtarë të Prishtinës, Adem Jashari, bëjnë të ditur për Radion Evropa e Lirë, se për shkak të mjegullës së dendur nuk ka asnjë aterim apo fluturim në këtë aeroport. Zyrtarja për informim në Aeroportin e Prishtinës, Valentna...
  Kosova Airlines fluturimet gjate muajit dhjetor nga Prishtina per ne  Gjermani dhe Zvicer Prishtina - Zurich 4T 2353 Mon 16.12.2013 PRN 09:55 ZRH 12:10 79,00 € Kosova Airlines Prishtina - Zurich WK 403 Mon 16.12.2013 PRN 14:45 ZRH 17:00 79,00 €...