Blog Page 3
Zyrtarë të Aeroportit Ndërkombëtarë të Prishtinës, Adem Jashari, bëjnë të ditur për Radion Evropa e Lirë, se për shkak të mjegullës së dendur nuk ka asnjë aterim apo fluturim në këtë aeroport. Zyrtarja për informim në Aeroportin e Prishtinës, Valentna...
  Kosova Airlines fluturimet gjate muajit dhjetor nga Prishtina per ne  Gjermani dhe Zvicer Prishtina - Zurich 4T 2353 Mon 16.12.2013 PRN 09:55 ZRH 12:10 79,00 € Kosova Airlines Prishtina - Zurich WK 403 Mon 16.12.2013 PRN 14:45 ZRH 17:00 79,00 €...
During the week Pirstina’s busiest airline, the Italian registered Belle Air Europe, ceased operations, a move which is expected to have short term effects on Pristina Airport. On Thursday, the Italian Civil Aviation Authority suspended Belle Air Europe’s operating...
Kompania më e madhe ajrore me çmime të ulëta në Evropën Qendrore dhe Lindore, Wizz Air, sot prezantoi bileta shpëtimi me çmime prej 39.99 € për udhëtarët e prekur nga mbyllja e papritur e Belle Air Europe me zyrë...
Wizz Air announces rescue fares for Belle Air Europe passengers Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe, today announced €39.99 (MKD 2490) rescue fares for passengers affected by the sudden closure of Belle Air Europe, based...
Aviokompania “Belle Air Europe”, disa ditë pasi nisën të dalin fjalë për falimentimin e saj, ka zyrtarizuar në faqen e saj të internetit këtë fakt. Në një njoftim për pasagjerët, kompania thotë se gjendet në një situatë të vështirë ekonomike,...
Kompania Belle Air, e kontaktuar ka njoftuar se për shkak të “situatës së përgjithshme ekonomike, rënies së fuqisë blerëse, reçesionit në tregjet kryesore ku operon kjo kompani, si edhe bllokimit prej më se 18 ditësh të të gjitha llogarive...
Prishtina International Airport ‘Adem Jashari’ Limak Kosovo opened the doors to allow the first and last visit of media having access to all New Terminal facilities of the PIA  ‘Adem Jashari’ which is being constructed before opening doors to...
Austrian red|ticket Offers - including return flight With the Austrian redticket you always find the best bargain for your Austrian Airlines flight at a glance. Concerned about hidden fees? The Austrian redticket covers outward and return flight including all taxes...
Kosova Airlines Ofertat Stuttgart – Prishtina 99.–EUR München – Prishtina 59.–EUR Düsseldorf – Skopje 59.–EUR   Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25...