Search Results for bilet shkup zurich

Bileta Kosova Reisen 26 maj 2013

Cheap flights

Ofertat e Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 10:00249 CHF *
Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 14:40259 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 21:5099 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 11:5099 CHF *

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.
Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.

Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Be the first to comment - What do you think?  Posted by admin - May 25, 2013 at 1:45 pm

Categories: Kosova Reisen   Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Cmimet Speciale per 26.Maj.2012 Malesia Reisen, EasyFly, BelleAir Europe, AirPrishtina

Cmimet Speciale per 26.Maj.2012 Malesia Reisen, EasyFly, BelleAir Europe, AirPrishtina

Malesia Reisen Cmimet speciale per bileta me date 26.maj.2012

26.05.2012 Zurich – Prishtina – 06:30 190 CHF
26.05.2012 Zurich – Prishtina – 14:20 170 CHF
26.05.2012 Gjeneva – Prishtina – 09:00 150 CHF

26.05.2012 Prishtina – Zurich – 09:00 200 CHF
26.05.2012 Prishtina – Zurich – 12:00 230 CHF
26.05.2012 Prishtina – Gjeneva – 17:00 250 CHF

Kontakto Malesia reisen

Spreitenbach +41 56 417 90 90 ,  Zürich +41 44 211 81 81 , Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 , Lausanne +41 21 636 31 81 , Pristina +381 38 240 666 , Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859, Suhareka +381 29 271 001 , E-Mail: info@malesiareisen.com

________________________________________

Easyfly Kosova

26.05.2012 Prishtina – Verona – 12:05 90 Euro

26.05.2012 Verona – Prishtina – 14:40 80 Euro

Kontaktoni Easyfly ne

Prishtina +381 38 249 909 , Prishtina (Airport) +377 45 265 740 , Veronë +39 036 3968278
Shkup +3892 3216100 , Tetovë  +389 44 330 155, E-mail:  info@easy-fly.eu

______________________________________________

Belleair Europe

25.05.2012 – Prishtina – Milano 17:50 104.75 Euro
25.05.2012 – Prishtina – Brussels 11:10 131.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Dusseldorf 06:00 141.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Venezia 14:10 104.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Stuttgart 08:30 126.75 Euro

25.05.2012 – Milano – Prishtina 17:50 97.50 Euro
25.05.2012 – Brussels – Prishtina 11:10 101.43 Euro
26.05.2012 – Dusseldorf – Prishtina 06:00 147.53 Euro
26.05.2012 – Venezia – Prishtina 14:10 97.58 Euro
26.05.2012 – Stuttgart – Prishtina 08:30 133.25 Euro

Belle Air Kontaktet

Pristina International Airport BELLE AIR Tel: +381 (0) 38 225571
DUSSELDORF +49 173 855 55 93, STTUGART  +49 173 371 40 99,
BRUSSELS, BELLE AIR Brussels Airport Terminal B Departures Tel: +32 4 2255010
VENEZIA, Aeroporto “Marco Polo” di Venezia +39 3457283894
BERGAMO, Aeroporto Orio Al Serio Bergamo +39 035 4596349

_________________________________________________

Airprishtina

26.05.2012 Prishtine – Cyrih – 09:15 194.35 Euro (Edelweiss Air)
26.05.2012 Prishtine – Cyrih – 12:05 211.25 Euro (Swiss)
26.05.2012 Prishtine – Dyseldorf – 06:00 129.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Gjeneve – 17:15 190.00 CHF
25.05.2012 Prishtine – Milano – 17:50 129.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Mynhen – 14:00 149.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Shtutgart – 08:30 139.00 Euro
25.05.2012 Prishtine – Venezia – 14:10 119.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Verone – 19:30 89.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Viene – 19:00 119.00 Euro

Kontkatoni Airprishtina

Zvicer +41 44 2211917, Gjermani +49 211 162503, Itali +390 240 708009 , Belgjikë +32 2 8080962
Francë +33 4 81680184 , Austri +43 720 881473 , Britani e madhe  +44 203 3189435,
Kosovë +381 38 222099 , Maqedoni +38 92 5111212 , Suedia +46 40 645 3560 , Danimarka +45 70 142 278

Incoming search terms:

6 comments - What do you think?  Posted by admin - May 23, 2012 at 1:54 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina, Belle Air Europe, Malesia Reisen   Tags: , , , , , , , , ,

Cmimet Speciale Flyksa – Kosova Airlines 20, 21, 22, 23, 26 Maj 2012

Cmimet Speciale Flyksa – Kosova Airlines 20, 21, 22, 23, 26 Maj 2012

20.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
20.05.2012 Zürich – Prishtina 69.–CHF
20.05.2012 Zürich – Shkup 69.–CHF

21.05.2012 Zürich – Prishtina 69.–CHF

22.05.2012 Zürich – Prishtina 79.–CHF

23.05.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF
23.05.2012 Zürich – Shkup 89.–CHF
23.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
23.05.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

26.05.2012 Köln/Bonn – Prishtina 89.–EUR
26.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
26.05.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR

Rezervoje bileten tende sot qe te perfitosh nga keto oferta speciale te ofruara nga Kosova Airlines per fluturimet nga Gjermania, Zvicra dhe Austria drejt Kosoves. Numri i uleseve me keto cmime eshte i limituar keshtu qe rezervoni bileten tuaj sa me per perndryshe ju do te detyroheni te paguani cmime me te larta vetem pse ju nuk e keni rezervuar bileten tuaj me kohe.

Flyksa perveq ketyre fluturimeve ku ka cmime speciale ka edhe fluturime tjera drejt Kosoves, Maqedonise dhe Shqiperise dhe ato mund ti gjeni ne faqen e tyre apo mund te telefoni dhe te kryeni rezervimin e juaj.

Rezervimet mund t’i bëni në çdo qytet të Kosovës, po ashtu në qytetet më të mëdha të Europës.

Jeni të obliguar që për çdo fluturim, 48 orë para fluturimit të konfirmoni fluturimin tuaj.

Stafi profesional i “Kosova Airlines” do t’ju ofrojë një zgjidhje adekuate për çdo fluturimin tuajin dhe do t’ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj.

 

 

1 comment - What do you think?  Posted by admin - May 19, 2012 at 8:32 pm

Categories: Agjensionet, Flyksa, Kosova Airlines   Tags: , , , , ,

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

Si cdo here tjeter edhe per muajin Shkurt, Flyksa – Kosova Airlines, Eurokoha kane pregdaditur cmime speciale per rezerime online dhe te gjitha keto per fluturimet drejt Prishtines dhe SHkupit me cmime duke filluar nga 39 Euro per Bileta nga Mynheni per ne Prishtine, Kosove.

pasi qe numri eshte i limituar rezervoni sa me shpejte.

1.02.2012 Zürich – Skopje 79.–CHF
1.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
1.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
1.02.2012 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

4.02.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF
4.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
4.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
4.02.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR
4.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR
4.02.2012 Vienna – Prishtina 89.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

5.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
5.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
5.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

8.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
8.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
8.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

11.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
11.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
11.02.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR
11.02.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
11.02.2012 Vienna – Prishtina 39.–EUR

http://www.airkosova.net/2012/01/flyksa-kosova-airlines-cmimet-oferta-speciale-per-shkurt-2012

Incoming search terms:

13 comments - What do you think?  Posted by admin - January 30, 2012 at 1:44 pm

Categories: Airlines, Kosova Airlines   Tags: , , , , , , ,

Oferta nga Malesia Reisen per Maj

Edhe kete muaj Malesia Reisen ka cmimet speciale per te gjithe ata qe vendosin te fluturojne nga apo ne drejtim te Zvicres per ne Zurich apo Gjeneve

 

Malesia Reisen per Maj

MAJ/2011 Prishtina – Zurich 320.–CHF Malesia Reisen
MAJ/2011 Prishtina – Gjeneva 320.–CHF Malesia Reisen
MAJ/2011 Zurich – Prishtina 120.–CHF Malesia Reisen
MAJ/2011 Gjeneva – Prishtina 120.–CHF Malesia Reisen

 

malesia reisen Read more…

Incoming search terms:

Be the first to comment - What do you think?  Posted by admin - May 5, 2011 at 3:55 pm

Categories: Agjensionet, Malesia Reisen   Tags:

Airprishtina oferta per MAJ

Edhe kete muaj kompania Airprishtina ke pregaditur oferte te kendhsme speciale per te gjitha fluturimet ne drejtim te Prishtines, ajo cka mbetet engime eshte se cmimiet mund te ulen edhe me shume per kete arsye kontrolloni dhe mundohuni ti beni rezervimet online duke perfituat nga cmimet me te mira ne treeg.

Oferta e Airprishtina

 

MAJ/2011 Verona – Prishtina 69.–EUR Air Prishtina
MAJ/2011 Venezia – Prishtina 79.–EUR Air Pristina
MAJ/2011 Bergamo – Prishtina 89.–EUR

Airprishtina

MAJ/2011 London/Stansted – Prishtina 99.–EUR Airprstina
MAJ/2011 Liege – Prishtina 79.–EUR Air Prishtina
MAJ/2011 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR Air Pristina
MAJ/2011 München – Prishtina 69.–EUR Airprishtina
MAJ/2011 Friedrichshafen -prishtina 100.–CHF Airprstina

airprishtina Read more…

Incoming search terms:

4 comments - What do you think?  Posted by admin - at 3:24 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina   Tags: , , ,