Search Results for bileta per kosov nga usa

“Belle Air” kritikohet nga pasagjerët për vonesa

Ishte lodhur e nervozuar nga pritja e gjatë në aeroportin e Cyrihut, Zvicër.Visar Haxhimusa bashkë me dhjetëra pasagjerë të tjerë ankoheshin se kanë mbetur pa udhëtuar nga ai qytet drejt Kosovës për shkak të problemeve që kanë hasur me kompaninë “Belle Air”. Fluturimi ishte anuluar. “Agjencitë duhet paraprakisht të lajmërojnë për anulimin e fluturimit”, thotë Haxhimusa. “Në shekullin 21 të ndodhin këso gjëra është absurde”.

Kështu u ka ndodhur edhe të tjerëve.Edhe një 55-vjeçar, Jahë Kadrijaj, nga Cyrihu, me prejardhje nga Deçani, kishte mbetur në Aeroportin e Cyrihut. “Agjencitë duhet paraprakisht të lajmërojnë për anulimin e fluturimit”.Ai thotë se nuk e ka njoftuar askush. Ai paralajmëroi padi. “Askush nuk tha se do të kompensohet kjo kohë e humbur dhe rruga deri në Gjenevë”, tha Kadrijaj.

Këto vonesa në fluturim dhe shtyrje kanë ndodhur më 26 qershor të këtij viti, në Cyrih. Biletat e blera disa muaj më herët e që ishin kthyese mund të silleshin rreth 250 euro.Vonesa kishte edhe në Prishtinë. Më 17 korrik. Edhe pse ekrani i paralajmërimeve në aeroport tregonte se aterrimi i aeroplanit të avio-kompanisë “Belle Air” duhet të ndodhte në orën 10:45, aeroplani nuk ateroi dhe vonesa nuk u paralajmërua.

belleair air kosova

belle air kosova

Po të njëjtën ditë vonesë pati edhe avio-kompania “Adelways”. Kjo e fundit paralajmëroi pasagjerët për vonesën e aterrimit.Vonesë të fluturimit nga “Belle Air” pati edhe të mërkurën e 24 korrikut, në aeroportin e Prishtinës. Fluturimi që nga Prishtina për në Dusseldorf, Gjermani, ishte dashur të realizohej në ora 11:40 ishte shtyrë për 18:00. Read more…

Incoming search terms:

Be the first to comment - What do you think?  Posted by admin - August 5, 2013 at 11:34 am

Categories: Agjensionet, Belle Air, Belle Air Europe, Belle Air Kosova   Tags: , , , , , , , , , , ,

Super Cmimet per fluturime drejt Kosoves dhe nga Kosova per 21 Korrik 2012

bileta te lira

Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Sht, 21 KOR 2012, 09:30 139 Sfr *
Prishtinë – Zurich Sht, 21 KOR 2012, 12:00 149 Sfr *
Zurich – Prishtinë Sht, 21 KOR 2012, 06:30 449 Sfr *
Zurich – Prishtinë Sht, 21 KOR 2012, 13:30 449 Sfr *

Kosovareisen në shërbimin tuaj
ZÜRICH +41 44 215 20 20
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Airprishtina

Prishtina Verona     ab EUR 69,00
Prishtina Venezia     ab EUR 69,00
Prishtina Milano/Bergamo     ab EUR 69,00
Prishtina Stuttgart     ab EUR 49,00
Prishtina München     ab EUR 39,00
Prishtina Friedrichshafen     ab CHF 79,00
Prishtina Wien     ab EUR 69,00

Zürich     +41 44 221 19 17
Basel      +41 61 693 47 10
Düsseldorf +49 21 116 25 03
Stuttgart  +49 711 236 5811
München    +49 89 975 96 290
Prishtina  +381 38 222 099
Gjilan     +381 28 024 673
Skopje     +38 92 511 12 12

Kosova Airlines

21.07.2012 Prishtina – Stuttgart 99.–EUR
21.07.2012 Prishtina – Basel-Mulhouse 99.–CHF

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Malesia Reisen

21.07.2012 Zurich → Prishtina 22:00     250,00 CHF
22.07.2012 Zurich → Prishtina 13:30     320,00 CHF

21.07.2012 Prishtina → Zurich WK 405     11:45     200,00 CHF
21.07.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     150,00 CHF
22.07.2012 Prishtina → Zurich WK 405     14:00     350,00 CHF
22.07.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     280,00 CHF

21.07.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     16:00     250,00 CHF
21.07.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     08:50

Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81
Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001

Be the first to comment - What do you think?  Posted by admin - July 20, 2012 at 12:54 pm

Categories: Air Prishtina, Flyksa, Kosova Airlines, Kosova Reisen, Malesia Reisen   Tags: , , , , , , ,

Airprishtina Oferta Speciale Gusht

Airprishtina Oferta Speciale Gusht

Si cdo here tjeter edhe tash Airprishtina ka oferta speciale per fluturimet per ne Prishtine, Kosove, Airprishtina tash ka cmimin shume special per udhtim nga Shtutgardi dhe Mynheni per ne Prishtine per vetem 49 Euro perfshire te gjitha taksat dhe pereseri shpejtoni dhe rezervoni biletat e juaja me Airprishtina sepse keto jane cmime shume speciale ne fund ju do ta paguani ata bilete me lire apo me shtrenjte.

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.

Veronë – Prishtinë             nga EUR 89,00 (airprishtina)
Venezia – Prishtinë         nga EUR 99,00 (airprishtina)
Milano/Bergamo – Prishtinë         nga EUR 89,00 (airprishtina)
London/Stansted – Prishtinë     nga EUR 79,00 (airprishtina)
Liege – Prishtinë             nga EUR 79,00 (airprishtina)
Shtutgart – Prishtinë         nga EUR 49,00 (airprishtina)
Mynhen – Prishtinë             nga EUR 49,00 (airprishtina)
Friedrichshafen – Prishtinë     nga CHF 100,00 (airprishtina)

një drejtimshe inkl. Taxat

airprishtina Read more…

7 comments - What do you think?  Posted by admin - July 28, 2011 at 1:36 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina, Airlines, Avio Kompanite   Tags: , , , ,

European Airports, Aeroportet e Europes

– Atatürk International Airport Prishtina Kosova – Atatürk International Airport
– Aurel Vlaicu International Airport Prishtina Kosova – Aurel Vlaicu International Airport
– Beauvais Tille Prishtina Kosova – Beauvais Tille
– Belfast International Airport Prishtina Kosova – Belfast International Airport
– Bologna Airport Prishtina Kosova – Bologna Airport
– Boryspil International Airport Prishtina Kosova – Boryspil International Airport
– Bristol International Airport Prishtina Kosova – Bristol International Airport
– Bykovo Airport Prishtina Kosova – Bykovo Airport
– Charles de Gaulle International Airport Prishtina Kosova – Charles de Gaulle International Airport Read more…

Be the first to comment - What do you think?  Posted by admin - October 13, 2010 at 8:37 pm

Categories: English Info, Info Shqip   Tags: , , , ,