Search Results for bileta shkup venezi

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja Cmime te lira per Bileta

Air Prishtina vazhdon me ofertën speciale vjeshtore:
Rezervoni tani dhe siguroni fluturime të volitshme për dimrin në vendlindjen tuaj.

Sa më herët, aq më lirë! Nëse dëshironi të fluturoni me ne në dimër, për Krishtlindje dhe për Vitin e Ri, atëherë më së miri rezervoni që tani me çmime* të volitshme. Për shembull:

•    Vjenë – Prishtinë – Vjenë prej 129,- Euro
•    Vjenë – Shkup – Vjenë prej 129,- Euro
•    Friedrichshafen – Prishtinë – Friedrichhafen prej 149,- Euro
•    Venedik – Shkup – Venedik prej 69,- Euro
•    Romë – Shkup – Romë prej 129,- Euro

*Çmimet vlejnë në sezonin dimëror 2011/2012. Çmimet përfshijnë tatimet. Kapaciteti i ulëseve është i kufizuar.

Numri i fluturimeve të drejtpërdrejta me Air Prishtina vazhdimisht në rritje: Nga Ankona dhe Venediku direkt për në Shkup

Ne vazhdimisht e zgjerojmë rrjetin tonë të destinacioneve dhe bashkatdhetarëve tanë dhe të interesuarve u ofrojmë fluturime direkte prej më shumë shteteve dhe qyteteve për në Kosove dhe Maqedoni.

Oferta Speciale per momentin

Për Prishtinë nga Verona nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Venezia nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Milano/Bergamo nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Liege nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Shtutgart nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Mynhen nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Friedrichshafen nga CHF 79,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Dyseldorf nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina

 

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja, Cmime te lira per Bileta te rezervuara me heret!

Incoming search terms:

40 comments - What do you think?  Posted by admin - November 15, 2011 at 1:54 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina   Tags: , , , , , , , , , ,

Cmimet Speciale per 26.Maj.2012 Malesia Reisen, EasyFly, BelleAir Europe, AirPrishtina

Cmimet Speciale per 26.Maj.2012 Malesia Reisen, EasyFly, BelleAir Europe, AirPrishtina

Malesia Reisen Cmimet speciale per bileta me date 26.maj.2012

26.05.2012 Zurich – Prishtina – 06:30 190 CHF
26.05.2012 Zurich – Prishtina – 14:20 170 CHF
26.05.2012 Gjeneva – Prishtina – 09:00 150 CHF

26.05.2012 Prishtina – Zurich – 09:00 200 CHF
26.05.2012 Prishtina – Zurich – 12:00 230 CHF
26.05.2012 Prishtina – Gjeneva – 17:00 250 CHF

Kontakto Malesia reisen

Spreitenbach +41 56 417 90 90 ,  Zürich +41 44 211 81 81 , Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 , Lausanne +41 21 636 31 81 , Pristina +381 38 240 666 , Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859, Suhareka +381 29 271 001 , E-Mail: info@malesiareisen.com

________________________________________

Easyfly Kosova

26.05.2012 Prishtina – Verona – 12:05 90 Euro

26.05.2012 Verona – Prishtina – 14:40 80 Euro

Kontaktoni Easyfly ne

Prishtina +381 38 249 909 , Prishtina (Airport) +377 45 265 740 , Veronë +39 036 3968278
Shkup +3892 3216100 , Tetovë  +389 44 330 155, E-mail:  info@easy-fly.eu

______________________________________________

Belleair Europe

25.05.2012 – Prishtina – Milano 17:50 104.75 Euro
25.05.2012 – Prishtina – Brussels 11:10 131.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Dusseldorf 06:00 141.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Venezia 14:10 104.75 Euro
26.05.2012 – Prishtina – Stuttgart 08:30 126.75 Euro

25.05.2012 – Milano – Prishtina 17:50 97.50 Euro
25.05.2012 – Brussels – Prishtina 11:10 101.43 Euro
26.05.2012 – Dusseldorf – Prishtina 06:00 147.53 Euro
26.05.2012 – Venezia – Prishtina 14:10 97.58 Euro
26.05.2012 – Stuttgart – Prishtina 08:30 133.25 Euro

Belle Air Kontaktet

Pristina International Airport BELLE AIR Tel: +381 (0) 38 225571
DUSSELDORF +49 173 855 55 93, STTUGART  +49 173 371 40 99,
BRUSSELS, BELLE AIR Brussels Airport Terminal B Departures Tel: +32 4 2255010
VENEZIA, Aeroporto “Marco Polo” di Venezia +39 3457283894
BERGAMO, Aeroporto Orio Al Serio Bergamo +39 035 4596349

_________________________________________________

Airprishtina

26.05.2012 Prishtine – Cyrih – 09:15 194.35 Euro (Edelweiss Air)
26.05.2012 Prishtine – Cyrih – 12:05 211.25 Euro (Swiss)
26.05.2012 Prishtine – Dyseldorf – 06:00 129.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Gjeneve – 17:15 190.00 CHF
25.05.2012 Prishtine – Milano – 17:50 129.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Mynhen – 14:00 149.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Shtutgart – 08:30 139.00 Euro
25.05.2012 Prishtine – Venezia – 14:10 119.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Verone – 19:30 89.00 Euro
26.05.2012 Prishtine – Viene – 19:00 119.00 Euro

Kontkatoni Airprishtina

Zvicer +41 44 2211917, Gjermani +49 211 162503, Itali +390 240 708009 , Belgjikë +32 2 8080962
Francë +33 4 81680184 , Austri +43 720 881473 , Britani e madhe  +44 203 3189435,
Kosovë +381 38 222099 , Maqedoni +38 92 5111212 , Suedia +46 40 645 3560 , Danimarka +45 70 142 278

Incoming search terms:

6 comments - What do you think?  Posted by admin - May 23, 2012 at 1:54 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina, Belle Air Europe, Malesia Reisen   Tags: , , , , , , , , ,

Cmimet Speciale nga Airprishtina Dhjetor/janar 2011-2012

Edhe per kete fund vite Airprishtina si cdo here tjeter ka cmime shume speciale per udhetimet drejt Kosoves, Prishtines dhe ate duke filluar me cmime prej 31 Euro nga Liege, Shtutgart dhe Mynheni drejt Prishtines. pasi qe numri i ulseve eshte i limituar rezervoni dhe merrni biletat e juaja sa me shpejte. udhetime te kendshme.

airprishtina

airprishtina

Airprishtina 2011 – 2012

Verona – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Venezia – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Milano/Bergamo – Prishtina  nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Liege – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Shtutgart – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Mynhen – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Friedrichshafen – Prishtina nga CHF 69,00 – AirPrishtina
Wien – Prishtina  nga EUR 49,0 – AirPrishtina

– AirPrishtina – Shfrytëzoni kuponin e Vitit të Ri deri më 31.01.2012!

Duke u nisur nga viti i kaluar, që ishte një vit shumë interesant, i larmishëm dhe i suksesshëm, ne ju falënderojmë Ju dhe gjithë të tjerëve që fluturuan me ne me një kupon-shpërblimi prej 30,- €/ 30,- CHF në fillimin e Vitit të Ri 2012. Kjo shumë do t’ju zbritet nga çmimi nëse deri më datën 31.01.2012 rezervoni një fluturim për periudhën prej 01.01. deri më 15.03.2012. Suksesi ynë është edhe në favorin tuaj. Ju mirëpresim në bordin tonë

– AirPrishtina – Destinacionet e reja

Në vitin 2011 e kemi zgjeruar shumë rrjetin e destinacioneve dhe ju kemi mundësuar gjithmonë e më shumë destinacione për të fluturuar shpejt, sigurt dhe rehatshëm në vendlindje. Për shembull:

• Vjenë – Prishtinë
• Vjenë – Shkup
• Friedrichshafen – Prishtinë
• Venedik – Shkup
• Romë – Shkup

Urime festat e fundvitit!

Ky vit po merr fund dhe jemi në prag të Vitit të Ri. Ju dëshirojmë ju dhe familjes suaj shumë lumturi, sukses dhe shëndet për Vitin e Ri. Gjithashtu ju dëshirojmë një festë përplot me gëzime në rrethin tuaj familjar dhe shoqëror. Urojmë të kremtoni festat në vendlindjen tuaj! Ju falënderojmë përzemërsisht nëse fluturoni me ne për në vendlindje.
Akoma nuk keni rezervuar fluturim? Jo? Atëherë, mos humbni kohë!

AirPrishtina Call Center 24 Ore

AirPrishtina Zvicër +41 44 2211917
AirPrishtina Gjermani +49 211 162503
AirPrishtina Itali +390 240 708009
AirPrishtina Belgjikë +32 2 8080962
AirPrishtina Francë     +33 4 81680184
AirPrishtina Austri +43 720 881473
AirPrishtina Sllovaki +421 2 33418454
AirPrishtina Britania e M. +44 203 3189435
AirPrishtina Suedi +46 40 6453560
AirPrishtina Danimarkë +45 70 142278
AirPrishtina Sloveni +386 2 6001435
AirPrishtina Kosovë +381 38 222099
AirPrishtina Maqedoni +38 92 5111212
AirPrishtina Preshevë +381 17 669117

9 comments - What do you think?  Posted by admin - December 27, 2011 at 12:10 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina, Airlines, Avio Kompanite   Tags: , , , , , , ,

Airprishtina oferta per MAJ

Edhe kete muaj kompania Airprishtina ke pregaditur oferte te kendhsme speciale per te gjitha fluturimet ne drejtim te Prishtines, ajo cka mbetet engime eshte se cmimiet mund te ulen edhe me shume per kete arsye kontrolloni dhe mundohuni ti beni rezervimet online duke perfituat nga cmimet me te mira ne treeg.

Oferta e Airprishtina

 

MAJ/2011 Verona – Prishtina 69.–EUR Air Prishtina
MAJ/2011 Venezia – Prishtina 79.–EUR Air Pristina
MAJ/2011 Bergamo – Prishtina 89.–EUR

Airprishtina

MAJ/2011 London/Stansted – Prishtina 99.–EUR Airprstina
MAJ/2011 Liege – Prishtina 79.–EUR Air Prishtina
MAJ/2011 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR Air Pristina
MAJ/2011 München – Prishtina 69.–EUR Airprishtina
MAJ/2011 Friedrichshafen -prishtina 100.–CHF Airprstina

airprishtina Read more…

Incoming search terms:

4 comments - What do you think?  Posted by admin - May 5, 2011 at 3:24 pm

Categories: Agjensionet, Air Prishtina   Tags: , , ,