Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni.

Nga Kosova

Ekzistojnë fluturime direkt nga Aeroporti Internacional i Prishtinës për në Londër, Cyrih, Gjenevë, Goteborg, Kopenhagë, Vjenë, Hamburg, Hanover, Dyseldorf, Berlin, Frankfurt, Munih, Shtutgart, Bremen, Romë, Verona, Lubjana, Budapest, Tirana, Istanbul dhe Antalja. Ka lidhje direkt me autobus për në shumë qytete të Gjermanisë, Zvicrës, Belgjikës, Shqipërisë, Bulgarisë, Turqisë, Maqedonisë, Bosnjës, Malit te Zi dhe Serbisë.

Nëpër Kosovë

Autobusi – mund ta shfrytëzoni për udhëtim brenda qytetit (duhet te paguani 0.40 EUR në hyrje), gjithashtu edhe komunikimi më i mirë mes qyteteve është lidhja e autobusëve.
Taxi – mund ta shfrytëzoni për udhëtim kudo.

20 thoughts on “Udhetimi per Kosove”

 1. tung as kund nuk muj me gjet nje nr tel ne stuttgart per me bah rezervimen e biletes per ne kosov nga stuttgarti per prishtin me 13 prill sa kushton bileta apo ma shum ku muj mu drejtu

 2. prsh dua te iki ne bruksel jam nga tirana te lutem sa kushton bileta dhe kur ka autobus?a mundet te me ktheni 1 pergjigje e dua per javen qe vjen.mirupafshim

 3. Sa Kushton bileta prej oslo-s deri ne ferizaj me atobuss.! 2 person dhe kthise.!
  sa dite zgjat nje drejtim.! nje ashtu dhe kthise.!
  ku mundem te mar pergjigje
  pershendetje

 4. Mfalni deshta te Pyes se a Ka Autobus Prei DüsseldorfiT per Kosovë dhe nese ka ju lutemii Tregomni sa Kushton Bileta me 21 apo 22 Korrik ni Drejtimshe ..FaleminderiT ..

 5. Pershendetje a mund te me tregoni a ka autobus me daten 20 ose 21 nga zvicra per kosove dhe sa kushton bileta ju faleminderit

 6. mirm, engjesi juaj zonja e zotri
  sa ekini biletat me aeroplan 30.03.2013 meshkue edhe 06.04.2013 mukthye per 2 persona vjete 38 , 15,

 7. zonja zotri mefal pi itali, milano malpensa – kosova , prishtin . zonja e zotri ban edhe mekqyr cyri , prishtin ,sa ekini biletat me aeroplan 30.03.2013 meshkue edhe 06.04.2013 mukthye per 2 persona vjete 38 , 15,

 8. pershendetje deshta me pyet aban me mar prej prizrenit deri ne gjermani nje paket me qit ne autobus dhe sa kushton nese ban me kthyepergjigjije
  flmper mirkuptim pres pergjigjije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *