Kosova Airlines me oferte te re

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

5.02.2011 Zürich – Prishtina 200.–CHF

5.02.2011 Stuttgart – Prishtina 60.–EUR

5.02.2011 München – Prishtina 49.–EUR

5.02.2011 Genève -Prishtina 100.–CHF (Kosova Airlines – FLYKSA)

6.02.2011 München – Prishtina 80.–EUR

6.02.2011 Stuttgart – Prishtina 50.–EUR

6.02.2011 Dusseldorf – Prishtina 50.–EUR

6.02.2011 Zürich – Prishtina 170.–CHF

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

Kosova Airlines
Kosova Airlines

Kosova Airlines është kompani ajrore me bazë në Prishtinë, Kosovë qe lidhë Prishtinën me qytetet e mëdha evropiane dhe përmes tyre me tërë botën.

Kosova Airlines në bashkëpunim me Eurokohën është themeluar në vjeshtë të vitit 2003, në Prishtinë.

 Sipas normave ndërkombëtare Kosova Airlines operon me një numër të konsiderushëm të vendeve të Evropës. 

Kompania ka të zhvilluar industrinë në mbështetje të partnerëve të saj Airberlin dhe Germanwings duke ju ofruar kushte për trajnim të menaxhmentit, operime të fluturimeve si dhe organizim të shitjeve.

Përmban një staf të kualifikuar si dhe ka shtrirje nëpër të gjitha vendet e Europës: Frankfurt, Düsseldorf, München, Stuttgart, Zürich, Genève, Hamburg, Hannover, Berlin, Tirana, Istanbul, Gothenburg etj.
Kosova Airlines ju deshiron rruge te mbare.

13 thoughts on “Kosova Airlines me oferte te re”

  1. fillimish ju pershendes,me duhet nje bilet per geteborg nga prishtin permes budapestit ose permes wienes,po nese ka direkt prishtinë geteborg edhe ma mirë nese ban me ktheni pergjigjejn? nje bilet nje drejtimshe sa kushton falem nderit…….!

  2. Tungjatjeta,

    Per fluturim neser 30.09. ose 01.10.2017 me intereson qmimi i biletes ktheyse dhe vetm nji derejtimshe. Ju lutem per nji pergjigje sa me te shpejt.

    Me nderime Nusreti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *