Kosova Reisen

kosova reisen

Per Kosova Reisen

E regjistruar më 18 dhjetor 1989 me emrin Kosova Reisen AG, kurorëzim i rezultateve të punës së frytshme shumëvjeçare të zotit Rexhep Sadrija në Zvicër, biznes privat familjar.
I vyeshëm dhe këmbëngulës në parimet e veta, parime të kultivuara dhe të trashëguara nga një familje bujare dukagjinase. Vetëm puna e pandërprerë dhe e ndershme ishte dhe është çelës i suksesit të themeluesit, zotit Rexhep Sadrija. Ai punoi punë të zakonshme dhe të rënda, ato që bëjnë shumica e mërgimtarëve, për vite të tëra. Por, i bindur në aftësitë e veta, me një vullnet për punë dhe jetë më të mirë, ai kërkon rrugën e suksesit.

Duke parë lëvizjet e shpeshta të mërgimtarëve tanë në relacionin Zvicër – Kosovë, zotëri Sadrija i përkushtohet profesionit të agjentit turistik. Punon vite me radhë dhe krijon eksperiencën e duhur si punëtorë turistik në agjencinë e mirënjohur WASTEELS Reisen AG në Cyrih. Me themelimin e biznesit të tij në qendër të metropolit zviceran, duke investuar çdo para të fituar me djersë, zoti Rexhep Sadrija, krijon një ndër agjencitë turistike më moderne në Cyrih.  Me një staf të rinjsh kosovarë, të përzgjedhur me kujdes, duke u mbështetur në përvojën dhe parimet moderne zvicerane mbi punën, humanitetin dhe prosperitetin, shumë shpejt, Kosova Reisen bëhet simbol suksesi për mërgatën shqiptare në Zvicër.
Të njëjtin vit, Kosova Reisen AG hap përfaqësitë e veta në Gjakovë e në Prishtinë për të vazhduar edhe me përfaqësitë në Pejë, Prizren e më tej.

Kontakt per Kosova Reisen

KOSOVA REISEN ZÜRICH
Lövenstrasse 69
CH-8001 Zurich
Schweiz

Tel:   044 / 215 20 20
Fax:  044 / 215 20 25
Mob: 079 / 815 20 20
info@kosovareisen.com
www.kosovareisen.com

AIRPORT ZÜRICH  KOSOVA REISEN
Kloten
Tel:   043 / 816 59 34
Fax:  043 / 816 59 35
Mob: 079 / 815 20 20
aptzrh@kosovareisen.com

PRISHTINË    KOSOVA REISEN

Kompleksi Qafa
Tel:   038 / 241 111
Fax:  038 / 230 230
Mob: 044 / 407 777
prishtina@kosovareisen.com

AIRPORT PRISHTINË KOSOVA REISEN
Sllatinë
Tel:   038 / 548 436
Fax:  038 / 548 436
Mob: 044 / 111 323
aptprn@kosovareisen.com

PEJË    KOSOVA REISEN
Tek Ura e gurit
Tel:   039 / 432 471
Fax:  039 / 432 471
Mob: 044 / 128 738
peja@kosovareisen.com

GJAKOVE KOSOVA REISEN
Te sheshi Nëna Terezë
Tel:   0390 / 321 091
Fax:   0390 / 321 263
Mob:  044 / 128 737
gjakova@kosovareisen.com

PRIZREN KOSOVA REISEN
Te Sh.F. “E. Duraku”
Tel:    029 / 242 110
Fax:   029 / 242 110
Mob:  044 / 128 739
prizreni@kosovareisen.com

Kosova Reisen

9 thoughts on “Kosova Reisen”

  1. Pershendetje

    Jam e interesuar te di sa kushton bileta per dy persona, kthyse,Prishtine-Geneve me datat:2/O4/11
    2/23/11 dhe a ka zbritje per pensionistet kosovar ju falemderit ne mirkuptim

  2. Pershendetje jam e interesuar te di se aka bileta me 25 qeshor me shkue dhe mu kthye me 2 korrik edhe sa kushtojn prej geneves per dy persona ju faliminderit.

  3. pershendetje jam i interesuar sa kushton bileta bazell prishtin prej dat 4 gusht deri ne shtator dt 4 shtator flm per mir kuptim ju lutem ma ktheni pergjigjen

  4. Jam i interesuar per 4 bileta 3 te plota dhe nja esht person 4mujor basel _prishtin nese ka mundesi qmimi. Me tregu ju faliminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *