izi xhet – izi gjet – Easy Jet – Prishtina Basel Cmime Speciale

izi xhet

Cmime Speciale per udhetime nga Prishtina ne Bazell dhe nga Bazelli ne Prishtine me kompanine Izi Xhet, izi gjet, Easy Jet

Prishtina to Basel – Mulhouse – Freiburg 5.Qershor.2012 – 84.99 Euro
Prishtina to Basel – Mulhouse – Freiburg 7.Qershor.2012 – 77.99 Euro

Basel-Mulhouse-Freiburg – Prishtina – 5.Qershor.2012 121.95 CHF
Basel-Mulhouse-Freiburg – Prishtina – 7.Qershor.2012 145.95 CHF

 

rezervoni sa me herret per te perfituar nga keto cmime speciale.

Easyjet

31 thoughts on “izi xhet – izi gjet – Easy Jet – Prishtina Basel Cmime Speciale”

  1. A ka mundsi mem informue rreth çmimit per destinacionin Prishtinë- Bazel me daten 11,12.09.2012.Pres pergjigjen tuaj ne çdo kohë.
    Ju Faleminderit .

  2. A KA MUNDESI NJE BILET KTHYSE PRISHTIN SHTUTGART EDHE ME INTERESON QMIMI SA KUSHTIN ME DATEN 15/12/2012 KTHIMI 29/12/2012 NR TEL 044235815

  3. A ka mundesi te me informoni per qmim bilete kthyese Prishtina Bazell per date 10.03.2014 kthimi 21.03.2014

  4. Pershendetje si jeni a mund te te tregon sa kushton bileta e aeroplanit basel-prishtin me daten 17.05.2015

  5. Pershendetje, a ka mundesi mem tregu sa kujtojn 2 bileta Prishtin-Basel me daten 08.09.2015, bileta jo kthyese, dhe koen e nisjes ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *