Ofertat Speciale per Pushime ne Turqi – Vera 2012

Airkosova ka vendosur qe tua lehtesoj zgjedhjen e hotelit per pushimet e juaja ne turqi. Per Vera 2012  ne jemi duke e perfunduar databazen me te gjitha ofertat nga tour operatoret ne Kosove. Vera 2012 do tju mundesoj zgjedhjen e hotelit mvaresisht prej bugjetit tuaj, sherbimit te kerkuar, kohezgjatja, si dhe do ti krahasoj cmimet e hotelit te njejte me operatoret tjere dhe si shtese do tju rekomadoje edhe hotele tjera ne bugjetin e paracaktuar nga ju.

me poshte do te keni nje liste te Hoteleve dhe cmimet speciale per Qershor 2012.

 

Hoteli Yje Sherbimi Nete Cmimi Ofruesi
Orange County 5 UAI 7 608 Airtour
IC Hotel Green Palace 5 HAI 7 749 Airtour
MA Beach Resort 5 AI 7 615 Airtour
IC Hotel Santai Resort 5 HAI 7 689 Airtour
Palmet Resort 5 UAI 7 615 Airtour
Gelidonya Hotel 4 AI 7 471 Airtour
Jacardanda Beach 5 UAI 7 601 Airtour
Belkon 4 AI 7 450 Airtour
Bella Hotel 5 AI 7 595 Airtour
Club Kalimera Serra 5 UAI 7 609 Airtour
Justiniano Park Conti 5 UAI 7 628 Airtour
Selimhan Hotel 3 AI 7 374 Airtour
Grand Ring 5 AI 7 522 Airtour
Saphir Hotel 4 AI 7 516 Airtour
MC Hotels Arancia 5 AI 7 499 Airtour
Galaxy Beach 4 AI 7 390 Airtour
Kemer Beach 5 AI 7 650 Airtour
Cesars Resort 5 UAI 7 699 Airtour
Elit Life 4 AI 7 438 Airtour
Gil Beach Resort 4 AI 5 429 Veneta Travel
Gil Beach Resort 4 AI 7 539 Veneta Travel
Gil Beach Resort 4 AI 12 725 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 5 519 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 7 677 Veneta Travel
Club Phaselis 5 UAI 12 980 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 5 554 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 7 713 Veneta Travel
Grand Haber 5 UAI 12 1009 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 5 495 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 7 629 Veneta Travel
Porto Bello 5 AI 12 869 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 5 569 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 7 736 Veneta Travel
Venezia Palace 5 UAI 12 1059 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 5 655 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 7 849 Veneta Travel
Concorde de Luxe 5 UAI 12 1259 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 5 445 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 7 562 Veneta Travel
Aydinbey Gold 5 UAI 12 765 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 5 527 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 7 675 Veneta Travel
Granada Luxury 5 UAI 12 867 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 5 390 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 7 483 Veneta Travel
Hera Park 4 AI 12 614 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 5 479 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 7 615 Veneta Travel
Turan Prince World 5 UAI 12 857 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 5 545 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 7 701 Veneta Travel
Royal Alhambra 5 UAI 12 986 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 5 757 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 7 995 Veneta Travel
Adam & Eve 5 UAI 12 1495 Veneta Travel
Club Hotel Sera 5 UAI 7 588 Reiseburo Prishtina
Club Hotel Falcon 4 AI 7 444 Reiseburo Prishtina
Sealife Resort 5 UAI 7 529 Reiseburo Prishtina
Porto Bello Hotel 5 UAI 7 599 Reiseburo Prishtina
Solim INN 3 AI 7 359 Reiseburo Prishtina
Club Phasalis 5 AI 7 599 Reiseburo Prishtina
Kaftans Hotel 3 AI 7 299 Reiseburo Prishtina
Queen Marry Hotel 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Queen Victoria Hotel 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Club Hotel Tess 3 AI 7 349 Reiseburo Prishtina
Doris Aytur Hotel 3 AI 7 299 Reiseburo Prishtina
Happy Dreams Beach 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Hedef Kleopatra Golden Sun 3 AI 7 339 Reiseburo Prishtina
Mikado Hotel 3 AI 7 359 Reiseburo Prishtina
Orfeus Hotel 3 AI 7 389 Reiseburo Prishtina
Sural Garden Hotel 3 AI 7 389 Reiseburo Prishtina
Melisa Garden 4 AI 7 465 Reiseburo Prishtina
Belvista Hotel 4 AI 7 330 Ephesus Travel Kosova
Kleopatra Beach 4 AI 7 395 Ephesus Travel Kosova
Asrin Beach 4 AI 7 415 Ephesus Travel Kosova
Atlas Beach 4 AI 7 420 Ephesus Travel Kosova
Hera Park 4 AI 7 445 Ephesus Travel Kosova
Inova Beach 4 AI 7 455 Ephesus Travel Kosova
Club Konakli 5 AI 7 495 Ephesus Travel Kosova
Sealife 5 AI 7 530 Ephesus Travel Kosova
Amelia Beach 5 AI 7 560 Ephesus Travel Kosova
Ozkaymak Incekum 5 AI 7 570 Ephesus Travel Kosova
Fame Residence Kemer 5 AI 7 575 Ephesus Travel Kosova
Asteria Elita Resort 5 AI 7 615 Ephesus Travel Kosova
Turkiz Beldibi 5 AI 7 635 Ephesus Travel Kosova
Fantasia De Luxe 5 AI 7 640 Ephesus Travel Kosova
Belconti 5 AI 7 655 Ephesus Travel Kosova
Porto Bello 5 AI 7 625 Ephesus Travel Kosova
Royal Alhambra 5 AI 7 690 Ephesus Travel Kosova
Akka Antedon 5 AI 7 709 Ephesus Travel Kosova
Delphin Imperial 5 AI 7 948 Ephesus Travel Kosova
Ela Quality Resort 5 AI 7 990 Ephesus Travel Kosova
Adam & Eve 5 AI 7 959 Ephesus Travel Kosova
Sueno Hotels Golf 5 UAI 7 849 Ars Travel Group
Club Calimera Kaya 5 AI 7 787 Ars Travel Group
Aska Costa Holiday Club 5 AI 7 591 Ars Travel Group
Rixos Tekirova 5 UAI 7 763 Ars Travel Group
Side Miami Point 5 AI 7 444 Ars Travel Group
Orient Roxy 5 AI 7 555 Ars Travel Group
Grand Pearl Beach 5 AI 7 573 Ars Travel Group
Green Max Hotel 5 AI 7 559 Ars Travel Group
Porto Azuro Delta 5 AI 7 529 Ars Travel Group
Felge Beach 5 AI 7 585 Ars Travel Group
Laonya Hotel 5 AI 7 598 Ars Travel Group
Sueno Belek 5 UAI 7 639 Ars Travel Group
Miracle Resort 5 AI 7 750 Ars Travel Group

 

Airtour

Adresa: Rr Bill Clinton #32, 10000 Prishtinë, KOSOVË
Telefoni:     +381 38 22 66 36, +377 44 511 991
E-mail:     info@airtour.net

Reisebüro Prishtina

Sheshi Nëna Terezë, 25a, 10030 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel: +381 (0)38 232 999; 232 777
e-mail: info@flyrbp.com

Veneta Travel

Rr. Garibaldi 13/II (afër Hotelit Grand) 10 000 Prishtinë, KOSOVË
Tel. +381 38 222 232, 221 220, 221 225 Mob. +377 44 141 282, +386 49 141 282

ARS Travel Group LLC

Rr. Fehmi Agani #34, 10000 Prishtinë, Kosovë
Tel +381 38 226 226 Mob +377 45 226 226

Ephesus Travel Agency

Address: Robert Doll str. No 18 Prishtinë 10000 Kosova
E-mail:     info@ephesus-travel.net
Telephone:     +381 38 610 331; +381 38 610 233

13 thoughts on “Ofertat Speciale per Pushime ne Turqi – Vera 2012”

  1. pershendetje..po ne qe jemi nga tr a mund ta presim bileten edhe un jam e interesuar per hotele ne sharm el sheik edhe ne truqi ku cifti te shkoj deri ne 1300 duke perfshire edhe biletat e avionit per datat 5-11 gusht..flm

  2. deshiroj bilet kosov stamboll atrimi me qen ne airoportin ata tyrk me intereson qmimi vajtja deshiroj 05-07-2012 ardhja 17-07-2012

  3. Nese mundeni më dërgoni një ofertë 7 ditore për Phaselis club kemer apo Fame Rezidenc Kemer hotele me 5 *
    Oferta duhet të jet nga 23.08.2012 për një qift.

  4. Jemi te interesuar qe pas dt 15 gusht per oferta kah Allanya. Para tre vjetesh kam udhetuar me kom. e juaj ne hotelin Star beach ne Allanya dhe kam qene shume i kenaqur

  5. a muni me nihmu per ni ofert per tyrqi Hotel delphin imperial antalya jena dy persona te mdhaj dhe 3 femi ,mosha 7 vjeq 9 vjeq dhe 12 vjeq me date,25 korrik 2015 deri 1 gusht 2015 ju lutem kthema pergjigjjen

  6. Pershendetje: Jam i interesuar per pushime ne alanya prej 31 gusht 2015 deri me 10 shtator hotel Adin hotel bera apo hotel adenya qift jemi ka ndo nje ofertë pres
    pergjigjjen tuaj flm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *