Fluturimet Speciale per Janar nga Flyksa – Kosova Airlines

airkosova-janar-2013

23.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
23.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
23.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
23.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR

25.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
25.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 29.–EUR

4 thoughts on “Fluturimet Speciale per Janar nga Flyksa – Kosova Airlines”

  1. Ofertat tuaja jane shume te mira, te lutem a mund te me dergoni vazhdimisht ofertat me ekonomike qe ju keni vajtje ardhje ne europe. Do tju isha mirenjohese, me respekt

  2. ju lutem dua te me informoni per cmimet tuaja me oferta ekonomike vajtje ose vajtje ardhje per ne gjermani ju faleminderit

  3. 23.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
    ju lutem une e pash kete qmim qe e kishit shkruar ketu por ju lutem nuk di se si te gjej se per sa koh vlen ky qmim dhe prej ciles dat deri ne cilen dat mundem te mar bileten kthyese ju lutem a ka mundesi te me jepni nje adres me te sakt ku mundem une te gjej qmimet dhe muajt dhe datat e sakta kur kam fluturime dhe sa kushtojn bilkletat kthyese me sakt dua te di ne detale se si mundem per ta ber rezervimin e biletes zhenev prishtin per muajin shkurt dhe qmimet sa kkushtojn ju lutem pres pergjigje nga ju te me tregoni dhe orijentoni se si mund ta baj rezervimin e biletes tung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *