Airprishtina dhe IPKO 15 euro kredi falas

Siguroni tani kuponin për shfrytëzim me operatorin e telefonisë mobile IPKO!

Për çdo pasagjer, 15,- € falas

 

Me rastin e rezervimit të biletës, secili pasagjer i AirPrishtina, automatikisht përfiton një shpërblim për komunikim telefonik, internet dhe SMS. Përdorni shërbimet e operatorit të telefonisë mobile IPKO, gjatë qëndrimit tuaj në vendlindje dhe siguroni vetës një kredi në vlerë 15,- €

 

Rezervoni tani përmes: www.airprishtina.com ose përmes Contact Center

 

I vetmi fluturim direkt:

Londër/Prishtinë non-stop

Duke filluar nga fundi i qershorit, ne si operatori i vetëm, do t’ju sjellim në Prishtinë direkt nga Londra-Gatwick. Një fluturim – një çmim. Fluturimi do të realizohet në mënyrë të besueshme nga kompania e mirënjohur ajrore “Germania”. Direkt, pa asnjë ndalesë të ndërmjetme apo fluturime lidhëse me kohë të gjata pritjeje. Ne jemi të vetmit për këtë linjë që fluturojmë direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *