bileta autobusi per kosove

bileta autobusi per kosove

Ne gjatë sezonit të veres I angazhojmë dy autobusët tanë në linjen Suedi Kosovë në menyrë që tu dalim në ndihmë bashkëkomabsve tanë, por gjatë sezonit tjetër ne me kompanin tone jemki tër angazhuar në turizëm në Suedi ku bejmë bartjen e turistëve në sezonin e dimrit në vendet turistike suedeze ku xhvillohet turizmi dimror siodmos skijimi. Edhe me kete lloj veprimtarie deir me tani ne jemi shume të kenaqur dhe besoj se ia kemi arritur qellimit me punën tone. Momentalisht kemi dy autobus e shpresojme se ne te ardhmen do e shtojmë numrin e tyre.

Çdo ditë udhetime me autobus super komod në destinacionet:

 • Prishtine Sarande Prishtine
 • Prishtine Dhermi Prishtine
 • Prishtine Himare Prishtine
 • Prishtine Ksamil Prishtine
 • Prishtine Vlore Prishtine
 • Prishtine Durres Prishtine
 • Prishtine Velipoj Prishtine
 • Prishtine Shengjin Prishtine
 • Prishtine Ulqin Prishtine

airbus kosova
Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.
Udhëtime direkte nga Gjermania për Kosovë përmes Hungarisë çdo të Martë dhe të Premte ndërsa nga Kosova çdo të Mërkurë dhe të Shtunë

Dortmund – Kosove me Autobus
Essen – Kosove me Autobus
Düsseldorf – Kosove me Autobus
Köln – Kosove me Autobus
Frankfurt – Kosove me Autobus
Manheim – Kosove me Autobus
Karlsruhe – Kosove me Autobus
Stuttgart – Kosove me Autobus
Ulm – Kosove me Autobus
Ausburg – Kosove me Autobus
München – Kosove me Autobus
Podujevë – Kosove me Autobus
Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjila

Gjermani – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Dortmund – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Frankfurt – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» München – Presheve/Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Hamburg – Prishtine: çdo te premte
» Berlin – Prishtine: çdo te premte

Gjermani – Kosove: nepermjet Kroacise & Malit te Zi
» Frankfurt – Prishtine: çdo te shtune
» Dortmund – Prishtine: çdo te shtune
» Hamburg – Prishtine: per momentin nuk kemi nisje!

Gjermani – Shqiperi – Kosove: nepermjet Italise
» Kassel – Tirane – Prishtine: çdo te enjte
» Dortmund – Tirane – Prishtine: çdo te enjte

Gjermani – Maqedoni: nepermjet Sllovenise dhe Kroacise
» Düsseldorf – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe shtune
» Bielefeld – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe te shtune

Belgjike – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Bruksel – Prishtine : çdo te marte dhe te premte

Zvicer – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Gjeneve – Prishtine: çdo te marte dhe te premte

Bileta te lira nga shume qytete te gjermanise
München – Prishtine vetem 130 euro (bilete kthyese)

Düsseldorf – Shkup vetem 100 euro (bilete nje drejtimshe)

München – Tirane vetem 85 euro (bilete nje drejtimshe)

14 thoughts on “bileta autobusi per kosove”

 1. Nese ka mundesi per nje bilet prej gjeneve per kosov nje drejtim per date 31 mars e marte ju lutem komfirmoni cmimin dhe oren e nisjes nga dhe me sa ora personi per momentin gjendet ne laussane

 2. A ka autobus nga Durres për Drsden të Gjermanis apo nga Tirana për Dresden dhe çfar ditësh ka dhe nga ku nisen

 3. Desha te udhetoj ne fund te Korrikut nga Stuttgarti ose nga Ulmi per ne Prishtin kur udhetoni dhe sa kushton bileta per mua dhe nje Femi 3 vjeq do ta kem me vete?

 4. Psh.. i posedoji te gjitha dokumenta e rrugull per me udhtu jasht shteti jom i intersum per ni pun si ndims apo si kundokter ju faliminderit

 5. te shtunen dua te udhetoi nga kosova per basel me uatobus ju lutem me tregoni ku te marr bilete dhe ku e marr autobusin ne cilin vende

 6. Jam e interesuar per bileta kthyese prej Ulm ose ndonje qytet tjeter ne Allgäu te gjermanis ne Prishtin, nga java e fundit te gushtit, deri me 15 shtator. Kam edhe 3 femi qe do i marr me vete jane: 16vj, 13 dhe 7 vjet. Kemi dokumentacione te rregullta pra do doja ta di qmimin ebiletave sa kushton dhe cilat jane kushtet ( deri sa kg mund te marrim ne qanta) etj… Pres pergjegjen tuaj..
  Me rrespekt Dija

 7. Jam e interesuar te udhetoj nga prishtina ne hamburg.me daten 24 dhjetor.doja te prisja biletat per dy veta .me autobuz.do doja te isha informuar mbi cmimin e biletave.dhe sa kg mund mar me vete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *