Oferte: Amelia Beach Resort – 449 €

AMELIA BEACH RESORT 5 ★★★★★
⋙ Ultra All Inclusive | SIDE
✦ Çmimi: 449€ – 7 netë
✦ Nisja: 1/Qershor/2017
🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor
Për rezervime kontakto:
038 754 754
049 754 754
+386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *