Ja pse duhet t’i vizitoni Maldivet të paktën një herë në jetë

Të gjithë kemi qejf të udhëtojmë, të përjetojmë kultura të ndryshme, vende, kuzhina dhe pamje.

Shumë prej nesh ëndërrojmë që të pushojmë në një ishull parajsë ku ka ujë të pastër të kaltër dhe mot të mirë.

Në jugperëndim të Indisë ndodhet një vend i tillë. Maldivet janë një koleksion ishujsh që ofrojnë përvoja mahnitëse tropikale.

Nëse nuk jeni i njohur me magjinë ose bukurinë e këtij vendi të pabesueshëm, atëherë shikoni këto foto më poshtë për ta parë se sa përrallor është.

  • Ky ishull përbëhet nga më shumë se 1190 Ishuj koral në 26 Atollët e saj
  • Alkooli është i disponueshëm vetëm në resorte dhe hotelet
  • Maldives eshte shteti me i vogel Musliman
  • Një nga destinacionet më të sigurta në botë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *