SUPER OFERTA PER SKIJIM – PA VIZA

SUPER OFERTA PER SKIJIM – PA VIZA
❥ 4 Nete / Kartepe – 369 € / Per person
❥ 7 Nete / Kartepe – 469 € / Per person

✦ Gjysem Pansion + Ski Pass
✦ The Green Park Resort Kartepe

🔴 Bone Share fito Falas – Sigurim Shendetesor

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Stamboll- Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 4 apo 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Gjysem Pansion
✔ Mengjes dhe Darke
✔ Skipass
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim realizohet me Pegasus
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

● Pagesën mund ta bëni nga cdo qytet në deget e TEB dhe BKT

🔴 Bone Share fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *