EasyJet do të ndaloj operimin e fluturimeve në mes të Parisit Prishtinës

Kompania ajrore Easy Jet do të ndaloj operimin e fluturimeve në mes të Paris-it Aeroportit Charles de Gaull dhe Prishtinës në fillimin e sezonës dimërore 2017/2018 pas nje viti të operimit në kete destinacion.

Kompania e transportit ka nisur këtë rrugëtim Nëntorin e kaluar. Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert, dhe ambasadori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi, ishin ndër udhëtarët që arritën në Sllatinë, me kompaninë ajrore “easyJet”.

Ne ate kohe drejtori gjeneral i Aeroportit te Prishtines deklaroi qe “Me anë të programit stimulues qe u dedikohet kompanive ajrore, kemi arritur që brenda një kohe mjaft të shkurtër të shtojmë disa linja të reja ajrore dhe t’i forcojmë ato ekzistuese. Me formimin e këtyre lidhjeve, ne po tentojmë që t’u japim mundësi më të shumta udhëtarëve tanë, numri i të cilëve po rritet në vazhdimësi”

Gjatë gjithë verës 2017, fluturimet për këtë destinacion do të ishin 1 herë në javë para se ato të rriten në 2 herë në javë nga Shtatori deri në fluturimin e fundit me datë 28 Tetor. Easy Jet e ndali shitjën e biletave për këtë destinacion pas kesaj date , perderisa blerja e biletave do të jetë e mundëshme për të gjitha destinacionet me fluturim nga Prishtina për tërë sezonin e dimirit ( Berlin ,Basel dhe Geneve)

easyJet me fluturime direkte nga Prishtina në Paris

Kompania e mirënjohur low-cost easyJet do të fillojë së operuari fluturimet direkte nga Prishtina në Paris Charles de Gaulle.
Fluturimet do të nisin në datë 2 nëntor dhe do të operohen dy herë në javë, çdo të mërkurë dhe të shtunë.
Rezervoni që tani për të përfituar nga çmimet e lira! Cmimet momentalisht fillojne nga 30€ per ne Paris.
EasyJet momentalisht nga Prishtina fluturon per Berlin, Gjeneve dhe Bassel. Max Travel

Easy Jet, nisin fluturimet edhe Prishtinë-Berlin

Easy Jet sjell tri fluturime shtesë duke shtuar flurutimet nga Kosova me kryeqytetin gjerman Berlinin.

Duke trefishuar numrin e destinacioneve të saja nga/për Prishtinë, kompania ajrore Easy Jet bëhet një tregues se Kosova është duke shkuar drejt një zhvillimi të qëndrueshëm në fushën e aviacionit.

Me këtë rast Drejtori Gjeneral i ANP-së ‚Adem Jashari‘ LKIA , Haldun Firat Kökturk tha:
„ Ne vazhdimisht jemi duke punuar në sjelljen e kompanive të reja si dhe në shtimin e linjave të reja duke ofruar programe stimuluese për të gjitha shërbimet që sjell ANP’Adem Jashari.“

Fluturimet Berlin-Prishtine-Berlin janë të planifikuara për tu realizuar gjatë ditës së hënë, enjëte dhe të dielave.

Fluturimet do të fillojnë të realizohen me fillimin e sezonit veror nga muaji Mars 2016 por biletat janë në shitje qysh tani dhe udhëtarët mund të blejnë një biletë një drejtimshe në më pak se 40 euro.

Udhëtarët për blerjen e biletave mund të klikojnë në linkun e poshtëshënuar ku Easy Jet promovon edhe turizmin kosovar njëkohësisht.

EasyJet cmimet per Gusht Prishtine Basel dhe Gjeneve 2013

EasyJet cmimet per Gusht Prishtine Basel dhe Gjeneve

te gjitha keto oferta jane momentale dhe mund te rezevohen ne www.easyjet.com

easyjet-kosova-1

Prishtina  Basel-Mulhouse-Freiburg me Easyjet

 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 15.Gusht.2013 309.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 17.Gusht.2013 286.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 18.Gusht.2013 286.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 19.Gusht.2013 231.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 20.Gusht.2013 212.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 22.Gusht.2013 252.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 24.Gusht.2013 219.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 25.Gusht.2013 219.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 26.Gusht.2013 215.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 27.Gusht.2013 212.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 29.Gusht.2013 210.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 31.Gusht.2013 220.24 €
 • Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 1.Shtator.2013 241.24 €

Continue reading EasyJet cmimet per Gusht Prishtine Basel dhe Gjeneve 2013