Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Kosova Airlines Ofertat

 • Stuttgart – Prishtina 99.–EUR
 • München – Prishtina 59.–EUR
 • Düsseldorf – Skopje 59.–EUR

 

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

airkosova-bileta

 

Kosova Reisen ofertat

 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 14:40 149 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 10:50 129 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 11:50 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 07:40 149 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091, Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111 Continue reading Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 09:55 589 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 15:40 589 CHF *

 

 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 13:00 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 06:55 149 CHF *

kosova-reisen-airkosova

KOSOVA REISEN
Lövenstrasse 69
CH-8001 Zurich Continue reading Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Ofertat e Kosova reisen 23-24 Korrik 2013

Ofertat e Kosova reisen

Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 17:45 279 CHF *
Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 10:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Marte,   23 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Merkure, 24 KOR 2013, 06:50 349 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

Kosova Reisen dhe Malesia Reisen Cmimet e Biletave per Kosove

Cmimet Malesia Reisen

Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 1402     22:00     300,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 2L 4104     13:00     320,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 402     06:50     320,00 CHF

Prishtina → Zurich 10.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 WK 403     14:45     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 4T 2353     10:00     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 2L 4105     15:50     60,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 10.07.2013 WK 1471     12:00     60,00 CHF
Prishtina → Gjenevë 12.07.2013 2L 107     21:00     60,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 12.07.2013 2L 106     18:20     300,00 CHF

Kontakt Malesia Reisen Schweiz:

Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62 / Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81

Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666 / Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859 / Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001

airtickets

Cmimet Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Enjte,  11 KORRIK 2013, 10:00 349 CHF *
Prishtinë – Zurich Premte, 12 KORRIK 2013, 09:45 279 CHF *

Zurich – Prishtinë Enjte,  11 KORRIK 2013, 11:55 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Premte, 12 KORRIK 2013, 06:50 349 CHF *

Kosova Reisen

ZÜRICH Kosova Reisen Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA REISEN Gjakovë +381 390 321 091 / KOSOVA REISEN Pejë +381 39 432 471
KOSOVA REISEN Prizren +381 29 242 110 / KOSOVA REISEN Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Resien dhe Malesia Reisen oferta 16 dhe 17 Qershor 2013

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie – Kosova Reisen

Kosova Reisen – Oferta per 16 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 • Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 14:40 249 CHF
 •     Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 10:00 179 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 11:50 149 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 06:55 149 CHF

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Malesia Reisen – Oferta per 16 dhe 17 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 

 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     11:50     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     07:00     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 17.06.2013      06:55     150,00 CHF

 

 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     14:30     250,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     10:00     200,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 17.06.2013      10:00     140,00 CHF

Schweiz: Spreitenbach +41 56 417 90 90 Zürich +41 44 211 81 81 Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova: Pristina +381 38 240 666 Pristina (Airport) +381 38 548 432 Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001 E-Mail: info@malesiareisen.com

Bileta Kosova Reisen 26 maj 2013

Ofertat e Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 10:00249 CHF *
Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 14:40259 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 21:5099 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 11:5099 CHF *

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.
Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.

Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Ofertat e Kosova Reisen per 6 Prill 2013

Ofertat e Kosova Reisen per 6 Prill 2013

 • Prishtinë – Zurich Sht, 06 PRL 2013, 09:45 279 Sfr *
 • Prishtinë – Zurich Sht, 06 PRL 2013, 15:55 199 Sfr *

 

 • Zurich – Prishtinë Sht, 06 PRL 2013, 06:50 149 Sfr *
 • Zurich – Prishtinë Sht, 06 PRL 2013, 06:55 149 Sfr *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Reisen cmimet speciale per 22 dhe 23 Mars 2013 Prishtine Zurich Prishtine

Prishtinë – Zurich Premte, 22 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *
Prishtinë – Zurich Shtune, 23 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *

Zurich – Prishtinë Premte, 22 MAR 2013, 06:30 349 Sfr *
Zurich – Prishtinë Shtune, 23 MAR 2013, 08:55 149 Sfr *

kosovareisen

Kosova Reisen 7 mars 2013

Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 14:30  99 Sfr * KOsova Reisen
Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 10:10 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 11:50 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 08:55  99 Sfr * KOsova Reisen

Kosova Reisen 28 dhe 29 Janar Fluturimet Zurich Prishtine

Prishtinë – Zurich HË, 28 JANAR 2013, 09:30 219 Sfr *
Prishtinë – Zurich Ma, 29 JANAR 2013, 16:05 189 Sfr *
Zurich – Prishtinë HË, 28 JANAR 2013, 06:30  99 Sfr *
Zurich – Prishtinë Ma, 29 JANAR 2013, 13:05  99 Sfr *

 

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA Reisen Gjakovë +381 390 321 091 / Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111