Airprishtina dhe IPKO 15 euro kredi falas

Siguroni tani kuponin për shfrytëzim me operatorin e telefonisë mobile IPKO!

Për çdo pasagjer, 15,- € falas

 

Me rastin e rezervimit të biletës, secili pasagjer i AirPrishtina, automatikisht përfiton një shpërblim për komunikim telefonik, internet dhe SMS. Përdorni shërbimet e operatorit të telefonisë mobile IPKO, gjatë qëndrimit tuaj në vendlindje dhe siguroni vetës një kredi në vlerë 15,- €

 

Rezervoni tani përmes: www.airprishtina.com ose përmes Contact Center

 

I vetmi fluturim direkt:

Londër/Prishtinë non-stop

Duke filluar nga fundi i qershorit, ne si operatori i vetëm, do t’ju sjellim në Prishtinë direkt nga Londra-Gatwick. Një fluturim – një çmim. Fluturimi do të realizohet në mënyrë të besueshme nga kompania e mirënjohur ajrore “Germania”. Direkt, pa asnjë ndalesë të ndërmjetme apo fluturime lidhëse me kohë të gjata pritjeje. Ne jemi të vetmit për këtë linjë që fluturojmë direkt!

Flyksa Fluturimet per May 2013

19.05.2013 Zürich – Prishtina 69.–CHF
19.05.2013Stuttgart – Prishtina 79.–EUR
20.05.2013 Zürich – Prishtina 89.–CHF
24.05.2013 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
24.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
25.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR
25.05.2013 München – Prishtina 69.–EUR
25.05.2013 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
25.05.2013 Hannover – Prishtina 99.–EUR
26.05.2013 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
26.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
26.05.2013 München – Prishtina 59.–EUR

 

Kosova Airlines fluturimet per 8 10 dhe 11 Maj 2013 [Air Kosova]

8.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR
8.05.2013 München – Prishtina 59.–EUR

10.05.2013 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR
10.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR

11.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 München – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 Hannover – Prishtina 59.–EUR

 

CALL CENTER 24 STUNDEN
Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59 /Air Kosova

Adria Airways me oferte per 1 maj

1.Maji – Ofertë e mrekullueshme për një udhëtim të shpejtë

Festa e 1 Majit është një mundësi e përkryer për një udhëtim të shkurtë. Ditët e ngrohta të pranverës do t’ju japin një pushim më ndryshe për festën e 1 Majit juve dhe shokëve apo familjes suaj. Andaj per ju Adria Airways ka zgjedhur disa destinacione dhe super çmime për këtë festë. Mos e humbisni këtë mundësi.

resizedimage640191-1-maj

Kur?

Nga 26 Prilli deri në fund te festës me 5 Maj.

Duke filluar nga 129 eur.

Prishtinë – Ljublanë Duke filluar nga 129 eur

Prishtinë – Mynhen Duke filluar nga 129 eur

Prishtinë – Frankfurt Duke filluar nga 129 eur

Prishtin- Paris

dhe shumë e shumë destinacione tjera të Europës.

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në:

Tel: +381 38 246746
Fax: +381 38 246747
Mob: +377 44 165084
E-mail: eticketprn@adria.si
Adria Airways L.L.C Kosovo
Rr. Qamil Hoxha nr 12, Prishtinë

FLyksa – Kosova Airlines – Eurokoha Germanwings Lajme

flyksa-stutgartNjoftim per te gjithe pasaxheret e Eurokoha Kosova Airlines Flyksa e Germanwings qe fluturojne nga Stuttgarti per ne Kosove qe Sporteli i Kosova Airlines tani gjendet ne Terminalin 3

ndersa qe CHECK-IN behet ne Terminalin 2

per pyetje apo komente kontaktoni ne +49 711 870 30 690

 

Kosova Airlines bileta dhe oferta per Maj 2013

Flyksa OFERTA SPECIALE

flyksa

4.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR

4.05.2013 Basel-Mulhouse – Prishtina 79.–CHF

4.05.2013 München – Prishtina 69.–EUR

5.05.2013Düsseldorf – Prishtina99.–EUR

5.05.2013Stuttgart – Prishtina89.–EUR

5.05.2013München – Prishtina39.–EUR Flyksa

Aeroporti i Prishtines me rekord te ri

flying

2013 Q1 krahasuar me  2012 Q1  ka ngritje prej 19% ne numer te udhetareve apo ne total 348,000 udhetare per tre muajte e pare te vitit 2013

  • Janar 2013 krahasuar me  Janar 2012 ka ngritje prej 6% ne numer te udhetareve
  • Shkurt 2013 krahasuar me Shkurt 2012 ka ngritje prej 27% ne numer te udhetareve
  • Mars 2013 krahasuar me Mars 2012 ka ngritje prej 27% ne numer te udhetareve

Për herë të parë në histori te aeroporit te Prishtines ne muajin Shkurt te vitit 2013 arriti ti sherbej mbi 100,000 udhëtarë (102,217).

2013 Q1 krahasuar me 2012 Q1:  ka ngritje prej 17% ne fluturime ku ne total ishin 1665 fluturime

  • Janar 2013 krahasuar me  Janar 2012 ka ngritje prej 7% ne numer te fluturimeve
  • Shkurt 2013 krahasuar me Shkurt 2012 ka ngritje prej 19% ne numer te fluturimeve
  • Mars 2013 krahasuar me Mars 2012 ka ngritje prej 27% ne numer te fluturimeve

 

Aeroporti i Gjakovës në fund të këtij viti do të kthehet nën menaxhimin e institucioneve të Kosoves

Aeroporti i Gjakovës në fund të këtij viti do të kthehet nën menaxhimin e institucioneve të vendit, sa i përket hapësirës së larët ajrore të Kosovës, ajo pritet që të hapet brenda këtij viti, ku për një fluturim aeroplan duhet paguar nga 100 euro.

Këto kanë qenë vetëm disa nga lajmet që i ka dhënë drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës, Dritan Gjonbalaj gjatë raportimit të tij në Komisionin për Zhvillim Ekonomik. “Mund të bëjmë një kalkulim të përafërt ku duke u bazuar në madhësinë e hapësirës ajrore të Kosovës mbikalimi i një avioni do të kushtojë diku rreth 100 euro, por jo të gjitha këto të hyra do t’i shkojnë Republikës së Kosovës sepse shërbimi do të ofrohet nga Hungaria nga Budapesti, por brenda kësaj pakoje të shërbimeve një numër do t’i ofrojë edhe ofruesi i shërbimeve të aviacionit ajror të Kosovës”, tha i.

Me shumë siguri ka thënë se Aeroporti i Gjakovës në fund të këtij viti i kalon institucioneve të vendit, ngase italianët do ta braktisin atë për shkaka se kostoja nuk e arsyeton qëllimin. “Deri në fund të këtij vitit Qeveria Italiane do të largohet nga aeroporti i Gjakovës, kostoja e operimeve të këtij aeroporti, sipas tyre, nuk e arsyeton qëllimin. Ata janë shumë të interesuar që aeroporti në gjendje shumë të mirë t’i dorëzohet Republikës së Kosovës. Presim një plan konkret për marrjen e përgjegjësive. Qeveria ka marr një vendim që të themelojë një grup nga autoritetet përgjegjëse të vendit, i cili do të punoi ngushtë më palën italiane në marrjen e përgjegjësive”, theksoi ai.

Për modelin se si do të përdoret ky aeroport ka mbetur të punohet, derisa Gjonbalaj ka thënë se janë të gatshëm për cilëndo ide të dhënë ta qojnë përpara.

Sa i përket mallrave të rrezikshme, Gjonbalaj, ka pohuar se japin leje për transportimin e mallrave të rrezikshme që kryesisht tek ne janë armë apo municion për entitetet juridike të licencuara nga autoritetet e vendit. Tek këto mallra të rrezikshme hyjnë edhe mallrat radioaktive për mjekësi, apo edhe bateri.

FLyksa Cmimet Special per 24-26-27 Prill 2013

24.04.2013 Düsseldorf – Prishtina 39.–EUR

24.04.2013 Stuttgart – Prishtina 99.–EUR

24.04.2013 München – Prishtina 59.–EUR

26.04.2013 Stuttgart – Prishtina69.–EUR

26.04.2013 Düsseldorf – Prishtina  59.–EUR

27.04.2013 Stuttgart – Prishtina79.–EUR

27.04.2013 Hannover – Prishtina 49.–EUR

27.04.2013 München – Prishtina  59.–EUR

Airprishtina cmimet per Prill 2013

Flüge nach Prishtina
> Verona Prishtina    ab EUR 49,00
> Stuttgart Prishtina    ab EUR 49,00
> München Prishtina    ab EUR 39,00
> Düsseldorf Prishtina    ab EUR 49,00
> Hannover Prishtina    ab EUR 49,00
> Basel/Mulhouse Prishtina    ab CHF 79,00
> Zürich Prishtina    ab CHF 79,00
> Genf Prishtina    ab CHF 120,00

Flüge ab Prishtina
> Prishtina München    ab EUR 49,00
> Prishtina Verona    ab EUR 79,00
>Prishtina Stuttgart    ab EUR 79,00
> Prishtina Düsseldorf    ab EUR 79,00
>  Prishtina Zürich    ab CHF 129,00
> Prishtina Hannover    ab EUR 109,00
> Prishtina Basel/Mulhouse    ab CHF 139,00
> Prishtina  Bruxelles    ab EUR 129,00

airprishtina-london
Prishtine – Basel
Prishtine – Basel Sht, 2013-04-13     4U5725     13:30     15:35     219.00 CHF
Prishtine – Basel Sht, 2013-04-20     4U5725     13:30     15:35     239.00 CHF Continue reading Airprishtina cmimet per Prill 2013