Flyksa Cmimet per Maj 2012

kosova airlines
kosova airlines flyksa

Flyksa – Prishtina – Berlin

05.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Frankfurt

05.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Geneve – Genf

05.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     172,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     155,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     172,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Hamburg

05.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     199,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     149,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     149,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Hannover

05.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Koln Bonn

05.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Munchen, Mynhen, Mynih

05.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 08:35     MUC München –     10:40     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 08:35     MUC München –     10:40     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Stuttgart, Shtutgard, Shtutgart

05.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     118,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
05.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
06.05.2012 Prishtina PRN 15:10     STR Stuttgart –     17:10     139,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 20:40     STR Stuttgart –     22:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
13.05.2012 Prishtina PRN 15:10     STR Stuttgart –     17:10     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 20:40     STR Stuttgart –     22:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Zurich, Cyrih

05.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     228,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
06.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     243,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
07.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     193,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
08.05.2012 Prishtina PRN 10:50     ZRH Zürich / Cyrih – 13:00     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 10:05     ZRH Zürich / Cyrih – 12:15     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
10.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
11.05.2012 Prishtina PRN 09:10     ZRH Zürich / Cyrih – 11:20     138,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
13.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
14.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
15.05.2012 Prishtina PRN 10:50     ZRH Zürich / Cyrih – 13:00     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 10:05     ZRH Zürich / Cyrih – 12:15     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
17.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
18.05.2012 Prishtina PRN 09:10     ZRH Zürich / Cyrih – 11:20     138,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Viene

05.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

 

Flyks Kontaktet

Flyksa – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Flyksa – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Flyksa – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Flyksa – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Flyksa – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Flyksa – Vienna: +43 664 233 63 06
Flyksa – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Flyksa – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Flyksa – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Flyksa – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Flyksa – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Ars Travel Dubai Festival 2012

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

Pullman Hotel -Festivali i Shopingut – DUBAI

5 nete
Pullman Dubai mall of the Emirates 4*
Dhoma dyshe per person eshte 913 eur
Dhoma njeshe eshte 1319 eur

Përfshihet në çmim

 • Akomodimi 5 nete ne hotel me mengjes,
 • Fluturimi PRN IST DXB, kthyese

Ne Çmim nuk perfshihen;

 • Tax-at e aeroportit 177.19 eur
 • Viza Normal, aplikimi per vize 10 dite para nisjes eshte 80 eur
 • Viza Express 4 dite para nisjes eshte 140 eur
 • Sigurimi shendetsor 5 eur
ars travel
ars travel

Info Shtese

 • Destinimi: Dubai
 • Hoteli: Pullman Hotel
 • Tipi i udhëtimit: Pakete Komplete
 • Kohëzhgjatja: 31 ditë
 • Çmimi: 1319€
 • Data e nisjes: 05-01-2012
 • Hoteli: *****

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

 ARS Travel Group LLC

Rr. Fehmi Agani #34 10000 Prishtine, Kosove
Tel +381 38 226 226 / Fax +381 38 224 154 / Mob +377 45 226 226
info@arstravelgroup.com / www.arstravelgroup.com

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

 • Veronë – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Venezia – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Milano/Bergamo  – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Shtutgart – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Mynhen – Prishtine nga EUR 49,00 Air Prishtina
 • Friedrichshafen – Prishtine nga CHF 69,00 Air Prishtina
 • Wien – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Gjenevë – Prishtine nga CHF 79,00 Air Prishtina

një drejtimshe inkl. Taxat

Mund të bëhen rezervimet shpejt dhe thjeshtpër udhëtime për Kosovë dhe Maqeoni

Qendra thirrjeve është 24 orë në dispozicion për ju me tarifa lokale.

Air Prishtina Zvicër

 • Air Prishtina Zürich     +41 44 221 19 17
 • Air Prishtina Basel      +41 61 693 47 10
 • Air Prishtina Genf     +41 22 741 07 71

Air Prishtina Gjermani

 • Air Prishtina Düsseldorf     +49 21 116 25 03
 • Air Prishtina Stuttgart    +49 711 236 5811
 • Air Prishtina München    +49 89 975 96 290

Air Prishtina Kosovë

 • Air Prishtina Prishtine     +381 38 222 099
 • Air Prishtina Gjilan     +381 28 024 673

     Air Prishtina

 • Air Prishtina Maqedoni Shkup +389 2 511 12 12
 • Air Prishtina Itali +390 240 708 009
 • Air Prishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
 • Air Prishtina Francë +33 4 816 80 184
 • Air Prishtina Austri +43 720 88 1473
 • Air Prishtina Britania e M. +44 203 318 9435
 • Air Prishtina Slovenia +386 2 600 1435
 • Air Prishtina Suedia +46 40 645 3560
 • Air Prishtina Sllovakia +421 2 334 18 454
 • Air Prishtina Danimarka +45 70 142 278

BelleAir Europe me fluturim te ri Prishtine – Bruksel

Belle Air Europe lanson fluturimin e ri 2 here ne jave per ne Bruksel.  Dhe ate cdo te Marte dhe te Premte

Flight number: L9883

Departure city: PRN
Departure time: 05.00
Arrival time: 07.30
Arrival city: BRU
Aircraft type: A319
Day operating: -2–5–

——————————————————————————————-

Return
——————————————————————————————-

Flight number: L9884
Departure city: BRU
Departure time: 08.20
Arrival time: 10.50
Arrival city: PRN
Aircraft type: A319
Day operating: -2–5–

Rezervo tani, Rezervoje Bleje Bileten per vetem 39 Euro Airprishtina

Rezervo Tani

Për Prishtinë nga Veronë nga EUR 39,00
Për Prishtinë nga Venezia nga EUR 39,00
Për Prishtinë nga Milano/Bergamo nga EUR 69,00
Për Prishtinë nga Shtutgart nga EUR 69,00
Për Prishtinë nga Mynhen nga EUR 39,00
Për Prishtinë nga Friedrichshafen nga CHF 69,00
Për Prishtinë nga Wien nga EUR 49,00
Për Prishtinë nga Dyseldor fnga EUR 39,00

Rezervo tani, Rezervoje Bleje Bileten per vetem 39 Euro Airprishtina

Cmimet speciale nga Kosova Reisen per Mars

Cmimet speciale nga Kosova Reisen per Mars

Prishtinë – Zurich, 06 MAR 2012, 299 Sfr Kosova Reisen
Prishtinë – Zurich, 07 MAR 2012, 229 Sfr Kosova Reisen
Zurich – Prishtinë, 06 MAR 2012, 199 Sfr Kosova Reisen
Zurich – Prishtinë, 07 MAR 2012, 199 Sfr Kosova Reisen

kosova reisen
kosova reisen

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435

Airprishtina me App per ios dhe android

Per here te pare ne kosove dhe tregun shqiptare nje kompani ofron app (aplikacion) per telefon per te menaxhuar udhetimet apo edhe per te rezervuar online per telefonit.

AirPrishtina tani me Aplikacion online!

 Me “Smartphonn”-in tuaj, kudo që jeni dhe në çdo kohë ju mund të kontrolloni oraret e fluturimeve dhe të rezervoni fluturime online në AirPrishtina. Pa marrë parasysh: a jeni shfrytëzues i iPhone apo i Android-Smartphonn -it, AirPrishtina ju qëndron në dispozicion direkt online. Në këtë mënyrë do të merrni informatat më të rëndësishme për fluturimet aktuale te AirPrishtina. Kështu, ju mund të rezervoni menjëhere dhe t’i shihni e menaxhoni online rezervimet e bëra.

 Shkarkojeni APP-inë (aplikacionin) duke e kerkuar si „AirPrishtina“ nga APPStore (ios apple)  ose nga Android Market.

Airprishtina app Screen Shot

airprishtina
airprishtina