Prishtina Airport Flight Schedule and New Terminal update

 • FLIGHT    AIRLINE            FROM        TO        SCHEDULE
 • BIE9825    Air Mediterranee    Prishtina    Medinah        5:30
 • DWT871    Darwin Airline        Prishtina    Zurich        5:50
 • BAL526    Belle Air Europe    Prishtina    Venice        6:00
 • ADR114    Adria Airways        Prishtina    Frankfurt    6:10
 • AUA770    Austrian Airlines    Prishtina    Vienna        7:10
 • THY1018    Turkish Airlines    Prishtina    Istanbul    9:05
 • EDW403    Edelweiss Air        Prishtina    Zurich        9:45
 • BHP2353    Belair Airlines        Prishtina    Zurich        10:00
 • BAL917    Belle Air Europe    Prishtina    Basel – Mulhouse11:30
 • BAL762    Belle Air Europe    Prishtina    Milano        11:40
 • PGT854    Pegasus Airline        Prishtina    Istanbul S.Gokcen11:45
 • ADR156    Adria Airways        Prishtina    Munich        12:50
 • ADR839    Adria Airways        Prishtina    Ljubljana    15:55
 • BIE9722    Air Mediterranee    Prishtina    Medinah        17:50
 • THY1020    Turkish Airlines    Prishtina    Istanbul    20:40
 • JAF1652    Jetair Fly        Prishtina    Tirana-Brussels    21:00

airport prishtina

Despite the construction of Pristina Airport’s new multi million euro terminal running late, the building is expected to open its doors to the public at the start of the 2013/14 winter season. The airport’s operator, Limak and Aéroports de Lyon, say construction work has been gaining momentum in the lead up to the terminal’s opening with technology now being installed for the handling of passengers upon arrival and departure. The airport has also invested into new aircraft handling equipment and the construction of a brand new control tower. The Kosovo Civil Aviation Authority says Pristina Airport will have the most modern terminal in the Balkans which will be fitted with the latest technology. Continue reading Prishtina Airport Flight Schedule and New Terminal update

Bllokohet Aeroporti i Prishtines

Ka anuluar mbledhjen e rregullt të Qeverisë së Kosovës për shkak të paralizimit të trafikut ajror në vend. Kreu i ekzekutivit të vendit, Hashim Thaçi, nuk ka mundur të udhëtojë me aeroplan nga Vjena në Prishtinë për shkak të motit të lig, që e ka vështirësuar trafikun ajror në Kosovë.

Disa fluturime me aeroplanë janë anuluar të mërkurën dhe për Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, me ç’rast ka pasur edhe vonesa të fluturimeve. Continue reading Bllokohet Aeroporti i Prishtines

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja Cmime te lira per Bileta

Air Prishtina vazhdon me ofertën speciale vjeshtore:
Rezervoni tani dhe siguroni fluturime të volitshme për dimrin në vendlindjen tuaj.

Sa më herët, aq më lirë! Nëse dëshironi të fluturoni me ne në dimër, për Krishtlindje dhe për Vitin e Ri, atëherë më së miri rezervoni që tani me çmime* të volitshme. Për shembull:

•    Vjenë – Prishtinë – Vjenë prej 129,- Euro
•    Vjenë – Shkup – Vjenë prej 129,- Euro
•    Friedrichshafen – Prishtinë – Friedrichhafen prej 149,- Euro
•    Venedik – Shkup – Venedik prej 69,- Euro
•    Romë – Shkup – Romë prej 129,- Euro

*Çmimet vlejnë në sezonin dimëror 2011/2012. Çmimet përfshijnë tatimet. Kapaciteti i ulëseve është i kufizuar.

Numri i fluturimeve të drejtpërdrejta me Air Prishtina vazhdimisht në rritje: Nga Ankona dhe Venediku direkt për në Shkup

Ne vazhdimisht e zgjerojmë rrjetin tonë të destinacioneve dhe bashkatdhetarëve tanë dhe të interesuarve u ofrojmë fluturime direkte prej më shumë shteteve dhe qyteteve për në Kosove dhe Maqedoni.

Oferta Speciale per momentin

Për Prishtinë nga Verona nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Venezia nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Milano/Bergamo nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Liege nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Shtutgart nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Mynhen nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Friedrichshafen nga CHF 79,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Dyseldorf nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina

 

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja, Cmime te lira per Bileta te rezervuara me heret!

Kosova Airlines Oferta Speciale

Kosova Airlines Oferta Speciale

 Kosova Airlines per gusht 2011 ka pregadit nje numer te ofertave speciale kryesisht prej ne Gjermanise per ne Kosove cmimet jane mjaft atraktive dhe mos nguroni ti kontaktoni dhe ti rezervoni biletat e juaja sa me shpejte sepse vendet jane te limituara dhe ju jeni ata qe ne fund do ti paguani biletat me lire apo me shtrenjte. Por per keto cmime e vlen me fluturu me Kosova Airlines dhe me ble bila ne Kosova Airlines FLYKSA

7.08.2011 Stuttgart – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

10.08.2011 Zürich – Skopje 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
10.08.2011 Geneve – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
10.08.2011 Zürich – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
10.08.2011 Stuttgart – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)
10.08.2011 München – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

11.08.2011 Zürich – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
11.08.2011 München – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

12.08.2011 Zürich – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
12.08.2011 München – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

13.08.2011 Zürich – Skopje 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
13.08.2011 Geneve – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
13.08.2011 Zürich – Prishtina 89.–CHF (Kosova Airlines – Flyksa)
13.08.2011 München – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)
13.08.2011 Stuttgart – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

17.08.2011 Düsseldorf – Prishtina 99.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

20.08.2011 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

21.08.2011 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

24.08.2011 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

27.08.2011 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR (Kosova Airlines – Flyksa)

kosova airlinesCALL CENTER 24 STUNDEN/Hours/Ore

Flyksa Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Flyksa Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Flyksa München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Flyksa Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Flyksa Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Flyksa Vienna: +43 664 233 63 06
Flyksa Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Flyksa Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Flyksa Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Flyksa Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Flyksa Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Oferta Speciale e Kosova Airlines – FLYKSA per Korrik

Kosova Airlines – Flyksa eshte kete muaj ka befasi te kendshme ne cmimet per ne/dhe nga  Kosove, Maqedonia e Shqiperia,

Flyksa tash me filluar edhe me fluturimet direkte nga Viena per ne Prishtine duke e thyer monopolin 10 vjeqar te mbajtur nga Austrian Airlines per vijen e rregullt Prishtine – Viene – Prishtine.

 

14.07.2011 Prishtina – Zürich 49.–CHF

14.07.2011 Prishtina – München 89.–EUR

15.07.2011 Prishtina – Zürich 49.–CHF

15.07.2011 Prishtina – München 69.–EUR

15.07.2011 Prishtina – Vienna 45.–EUR

16.07.2011 Prishtina – Zürich 99.–CHF

16.07.2011 Skopje – Zürich 59.–CHF

16.07.2011 Skopje – Düsseldorf 49.–EUR

16.07.2011 Prishtina – Düsseldorf 69.–EUR

16.07.2011 Prishtina – Stuttgart 49.–EUR

16.07.2011 Prishtina – München 89.–EUR

16.07.2011 Prishtina – Geneve 69.–CHF

17.07.2011 Prishtina – Düsseldorf 79.–EUR

17.07.2011 Prishtina – Stuttgart 79.–EUR

17.07.2011 Prishtina – München 69.–EUR

17.07.2011 Prishtina – Zürich 99.–CHF

17.07.2011 Tirana – Köln/Bonn 79.–EUR

18.07.2011 Prishtina – München 89.–EUR

18.07.2011 Prishtina – Zürich 99.–CHF

 

Kosova Airlines
Kosova Airlines

Prishtina International Airport with a new CEO

General Director of Antalya Airport manages Prishtina International Airport

His long experience is expected to serve Prishtina International Airport and to the civil Aviation in Kosovo especially at imputing the new standards and investments of 100 million Euros that the consortium is expected to do during the next three years and also to the increase of passengers number up to 4 million within 20 next years which is one of the company’s goals as well. The general Manager Ferda Yakar born on the city of Izmir in Turkey before being appointed as director of PIA ’Adem Jashari‘ has managed the Antalya Airport which has around 24 million passengers per year. ‚ It is normal that we have changes between Antalya airport and Prishtina Airport, as you are aware that Antalya is one of the main world tourism destinations in Turkey. This airport serves more than 24 million passengers per year. And at this point of view ANP ‚Adem Jashari‘ is a smaller airport but our objectives are to expand this airport and make it as the main airport of the region‘ said Ferda Yakar-General Director of the PIA ‚Adem Jashari. According to the company’s plan in the end of this month we will begin the investments foreseen according to contract between the Kosovo Government and concessioner, for building a new terminal of 25 thousand meter square, building the tower , parking lot etc.

By completing  these investment our objectives are that the passenger nr. served by PIA ‚Adem Jashari‘ will reach and pass 4 million passengers within 20 next years. It is not an easy task but with the measures that we plan to take by having a new terminal, competition between airlines and by creating easy ways in order to increase the passengers nr. this objective will be reached too. We will do the best to make Prishtina Airport the most attractive airport in the region‘ said further General Director Ferda Yakar. The consortium Limak & Airport De Lyon MAS currently it is renovating the existing facilities in order to create more commodity conditions for the employees and passengers until we build the new terminal.

Kosova Airlines Oferta Speciale

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

31.01.2011 Zürich – Prishtina 130.–CHF

1.02.2011 München – Prishtina 80.–EUR

2.02.2011 Stuttgart – Prishtina 50.–EUR

2.02.2011 München – Prishtina 49.–EUR

2.02.2011 Dusseldorf – Prishtina 50.–EUR

2.02.2011 Zürich – Prishtina 150.–CHF

3.02.2011 München – Prishtina 80.–EUR

4.02.2011 Zürich – Prishtina 150.–CHF

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September