Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435

Airprishtina me destinacione te reja

Oferta e zgjeruar e fluturimeve nga Airprishtina

Fluturoni direkt për në Prishtinë dhe Shkup nga destinacionet e reja

 • Shtutgart-Shkup-Shtutgart – Airprishtina
 • Gjenevë-Shkup-Gjenevë – Airprishtina
 • Bruksel-Prishtinë-Bruksel – Airprishtina
  air prishtina

Risi: Shtutgart-Shkup-Shtutgart, Gjenevë-Shkup-Gjenevë dhe Bruksel-Prishtinë-Bruksel. Rrjeti i destinacioneve i Air Prishtinës po zgjërohet vazhdimisht dhe ju ofron fluturime direkte për në vendlindjen tuaj nga gjithnjë e më shumë qytete europiane. Duke filluar nga data 26.03 mund të fluturoni me ne direkt nga Brukseli në Prishtinë, ndërsa nga data 30.06 direkt nga Shtutgarti dhe nga Gjeneva për në Shkup.

Informohuni dhe rezervoni tani: www.airprishtina.com

Keni planifikuar tanimë pushimin veror?

Rezervoni tani me Airprishtina dhe siguroni

çmim të volitshëm fluturimin tuaj te verës për në vendlindje.

Edhe për sezonin e verës vlen: sa më herët, aq më lirë. Rezervoni tani fluturimin tuaj për në atdhe me çmime të volitshme dhe siguroni vendin tuaj në aeroplanët tanë. Sipas përvojës, kerkesa në stinën e verës është shumë e madhe dhe ndodh shpesh që ju mos të keni zgjedhjen e duhur. Prandaj: vendosni tani, rezervoni me çmime të volitshme dhe gëzojuni verës në vendlindje.

Airprishtina

Zgjedhni terminin tuaj të dëshiruar në orarin e fluturimeve dhe rezervoni menjëherë.

air prishtina

Airprishtina me App per ios dhe android

Per here te pare ne kosove dhe tregun shqiptare nje kompani ofron app (aplikacion) per telefon per te menaxhuar udhetimet apo edhe per te rezervuar online per telefonit.

AirPrishtina tani me Aplikacion online!

 Me “Smartphonn”-in tuaj, kudo që jeni dhe në çdo kohë ju mund të kontrolloni oraret e fluturimeve dhe të rezervoni fluturime online në AirPrishtina. Pa marrë parasysh: a jeni shfrytëzues i iPhone apo i Android-Smartphonn -it, AirPrishtina ju qëndron në dispozicion direkt online. Në këtë mënyrë do të merrni informatat më të rëndësishme për fluturimet aktuale te AirPrishtina. Kështu, ju mund të rezervoni menjëhere dhe t’i shihni e menaxhoni online rezervimet e bëra.

 Shkarkojeni APP-inë (aplikacionin) duke e kerkuar si „AirPrishtina“ nga APPStore (ios apple)  ose nga Android Market.

Airprishtina app Screen Shot

airprishtina
airprishtina

Cmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Reisen, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airlines, Flyksa, Dituria Reiseburo

Cmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Reisen, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airlines, Flyksa, Dituria Reiseburo

Kosova Reisen Oferta Cmimet

 • Prishtinë – Zurich  12 SHK 2012, 179 – Kosova Resien
 • Prishtinë – Zurich  12 SHK 2012, 199 – Kosova Resien
 • Zurich – Prishtinë  12 SHK 2012, 79 – Kosova Resien
 • Zurich – Prishtinë  12 SHK 2012, 79 – Kosova Resien

Kosova Reisen Call Center

KOSOVA REISEN ZÜRICH  +41(0)44 215 20 20
KOSOVA REISEN AIRPORT ZÜRICH Kloten +41(0)43 816 59 34
KOSOVA REISEN PRISHTINË +381(0)38 241 111
KOSOVA REISEN AIRPORT PRISHTINË +381(0)38 548 436
KOSOVA REISEN PEJË    +381(0)39 432 471
KOSOVA REISEN GJAK0VË +381(0)390 321 091
KOSOVA REISEN PRIZREN +381(0)29 242 110

Kosova Reisen

 

Airprishtina Oferta Cmimet

 • Veronë – Prishtinë nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Venezia – Prishtinë  nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Milano/Bergamo – Prishtinë  nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Liege – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Shtutgart – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Mynhen – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Friedrichshafen – Prishtinë  nga CHF 69,00 – Airprishtina
 • Wien – Prishtinë  nga EUR 49,00 – Airprishtina

Airprishtina Call Center

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10
Airprishtina Genf   +41 22 741 07 71
Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290
Airprishtina Prishtina +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan    +381 28 024 673
Airprishtina Skopje    +38 92 511 12 12
Airprishtina Preshevë  +381 17 669 11
Airprishtina Itali +390 240 708 009
Airprishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
Airprishtina Francë +33 4 816 80 184
Airprishtina Austri +43 720 88 1473
Airprishtina Britania e M. +44 203 318 9435

Airprishtina

 

Malesia Reisen Oferta Cmimet

 • 12.02.2012 Zurich → Prishtina WK 404     11:30     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 12.02.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Zurich WK 405     18:00     120,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:30     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 405     14:30     190,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     170,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     11:40     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     15:00     100,00 CHF – Malesia Reisen

Malesia Resien Call Center

Malesia Resien Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Resien Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Resien Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Resien Genf +41 79 417 90 90
Malesia Resien Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Resien Pristina +381 38 240 666
Malesia Resien Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Resien Prizren +381 29 241 859
Malesia Resien Suhareka +381 29 271 001

Malesia Reisen

 

Kosova Airlines Oferta

 • 12.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa
 • 12.02.2012 München – Prishtina  39.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa
 • 12.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa

Kosova Airlines CALL CENTER 24

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines Flyksa

 

Dituria Reiseburo Oferta Cmimet

 • Dusseldorf – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Koln-Bonn – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Frankfurt – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Stuttgart – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Munchen – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Hamburg – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Hannover – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Berlin – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo

Dituria Reiseburo Call Center

Dituria Reiseburo Düsseldorf  +49 211 – 164 64 06
Dituria Reiseburo Stuttgart  +49 711 – 223 70 11
Dituria Reiseburo Bielefeld  +49 521 – 521 54 01
Dituria Reiseburo Prishtinë +381 38 – 22 99 75
Dituria Reiseburo Ferizaj Tel. +381 290 – 32 75 88

Dituria Reiseburo

 

Reisebüro Prishtina Reisen Oferta Cmimet

 • Prishtine – Stamboll – Prishtine 199 Euro Reiseburo Prishtina Reisen
 • Prishtine – Viene 199 Euro Reiseburo Prishtina Reisen

Reisebüro Prishtina Reisen Callcenter

Reisebüro Prishtina Reisen – Kosove +381 (0)38 232 999; 232 777
Reisebüro Prishtina Reisen – Gjermani +49 (0) 231/ 86 35 119
Reisebüro Prishtina Reisen – Zvicër +41 (0) 61/ 22 22 811
Reisebüro Prishtina Reisen – Austri +43 (0)1 503 62 40
Reisebüro Prishtina Reisen – Maqedoni +389 (0) 45/ 221 999
Reisebüro Prishtina Reisen – Turqi +90 212 520 47 78

Reiseburo Prishtina Prishtina Reisen

Cmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Resien, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airline, Flyksa, Dituria Reiseburo

Flug Pristina

Flug Pristina

Flug Pristina

From To Company
Pristina Zurich Belleair
Pristina Zurich Edelweiss
Pristina Frankfurt Adria
Pristina Istanbul Pegasus
Pristina Wien Austrian
Pristina Istanbul Turkish
Pristina Basel Easyjet
Pristina London British
Pristina Ljubljana Adria
Pristina Zagreb Croatia

Flug Pristina

Flughafen pristina Wachstum und Entwicklung

Flughafen pristina Wachstum und Entwicklung

Heute hat Prishtina International Airport einen Flug durchschnittlich 20 Flugzeuge pro Tag, während beim Personenverkehr Zahl kontinuierlich increased.During 2008, zum ersten Mal überhaupt wurde Anzahl von 1 Million Passagiere erreicht und übererfüllt. Insgesamt gab es 1.137.000 zivile Passagiere und rund 100.000 Passagiere Militär.

Während der vorgenannten Jahre, Prishtina International Airport hatte auch einen beeindrucken Verbesserung der Steuerung, sowohl in der Qualität der angebotenen Dienstleistungen für Passagiere und für die Fluggesellschaften, und im Anstieg der Einnahmen, auch.
Der Nettoertrag des Unternehmens wurden 7 Millionen Euro geschätzt.
Während für die Verbesserung der Dienstleistungen, wurde Prishtina International Airport von der renommierten Firma “British Airways”, als “goldene Station ‘, in einem Wettbewerb mit vielen anderen internationalen Flughäfen von verschiedenen Ländern ausgewählt.

Flughafen pristina Wachstum und Entwicklung

Management und Mitarbeiter der Gesellschaft im Jahr 2008 hat es geschafft, Zeit der Umgang mit einem Flugzeug von 1 Stunde und 8 Minuten, die eine im vergangenen Jahr durchschnittlich war, auf 37 Minuten reduzieren. Von Prishtina zu einem anderen Ländern und / oder umgekehrt bekanntesten Fluggesellschaften der Europa wollen in geplanten Linien-und Charterflüge in ein, wie folgt: British Airways, Austrian Airlines, Malev, Supercross, Turkish Airlines, Hamburg International, Bell Air, Adria Airways und Croatia Airlines etc.

Sie können mit diesen Flugzeugen zu diesen Städten zu fliegen: Tirana, Budapest, Zürich, Wien, London, Ljubljana, Zagreb, Genf, Hamburg, Frankfurt, Berlin, Rom, Sofia und Istanbul etc. Jahr 2009 kam auch als sehr viel versprechend für die ein Company.
Unabhängig Finanzkrisen, die die ganze Welt umarmen können durch direkte Reflexion in der Branche der Luftfahrt, mit der Reduktion von Flug-und Fahrgäste Zahlen, während der ersten 2 Monate dieses Jahres Firma hatte das Wachstum im Flug-und Fahrgäste Zahlen.

Flughafen pristina Wachstum und Entwicklung

Es gibt rund 11 Millionen Euro Gewinn im Jahr 2009, oder mehr als 50 Prozent ab 2008, als Netto-Ergebnis im PIA rund 7 Millionen euros.Number der Passagiere waren im Jahr 2009 wird für rund 6 Prozent im Vergleich zu 2008 gestiegen, während die Zunahme der Zahl der Flüge geht von 17 bis zu 20 Prozent.

Im Jahr 2008 über 1 Million und 100.000 gewerbliche Passagiere den Flughafen übergeben, im Jahr 2009 die Anzahl der Passagiere mehr als 1,2 Millionen kommerzieller passengersLast Jahr erreicht, über 1 Million und 100.000 gewerbliche Passagiere den Flughafen übergeben, während, während in diesem Jahr die Anzahl der Passagiere erreicht mehr als 1,2 Millionen Passagiere von kommerziellen

Neben der Anzahl Passagiere zu erhöhen, Zunahme der Anzahl der Flüge auch zu sein scheint beeindruckend. Im Vergleich zu 2008 haben wir rund 1.000 Flugzeuge mehr behandelt. Der Grund für solch große Zunahme der Anzahl Flüge, 17 bis zu 20 Prozent oder rund 1000 Flüge mehr, ist die Tatsache, dass PIA zu 24 Stunden und 7 Tage die Woche arbeiten begonnen und durch die Bereitstellung der Incentive-Programm, um Passagierflugzeuge.

Das Management der Gesellschaft hat ein Paket von der Erleichterung der finanziellen Maßnahmen für Flugzeuge, die den Flugplan nach 22:00 Uhr wählen vorgesehen.

Vermutung ist, dass Prishtina International Airport riesige Zahl der Fluggäste hat im Verhältnis zur Bevölkerungszahl.
Obwohl es keine genaue Registrierung der Bevölkerung seit dem Jahr 1981, wo 1,8 Millionen Einwohner registriert wurden, gilt die Vermutung, dass die Einwohnerzahl hat derzeit einen Wert von 2,5 Millionen übertroffen.
Zahl der Passagiere um 1,2 Millionen ist fast die Hälfte der Bevölkerung des Kosovo und diese hohe Zahl kommt durch riesige Zahl von Bürgern des Kosovo, die in der Emigration lebt. Vermutungen sind, dass von 700 bis 800 Tausende von Bürgern des Kosovo live und in den Ländern der Europäischen Union zu arbeiten.

Die meisten von ihnen wählen, um in der Nähe ihrer Familien kommen im Kosovo im Urlaub mal, vor allem während der Sommermonate.
Big Zustrom der Fahrgäste in dieser Zeit und ihren Schwierigkeiten, um herauszufinden, Tickets in diesem Zeitraum war einer der Gründe, dass Flughafen begonnen, um während 24 Stunden zu arbeiten. Während der Wintersaison, mobilisieren Management und Arbeitnehmern des Unternehmens, um mit den massiven Schnee und regen Stürze und niedrigen Temperaturen fertig zu werden.

Kosovo und der Teil, wo Prishtina International Airport befindet sich in einer Höhe über 500 Meter Meereshöhe und damit Stürze sind so konstant one.This der Grund, warum das Unternehmen ist im Besitz der modernsten Mitteln ist und gut vorbereitet, um Personal zu Angesicht aus Schnee und regen fallings größten Probleme auftreten, aber durch den Fall des Nebels, die ruhig genug, die Sichtbarkeit für Piloten reduziert. Nebel ist ein besonders dichtes bis Ende Dezember und im Januar, während der Morgen-und Abendstunden. In diesen Zeiträumen sind die meisten Flüge in Prishtina International Airport von 11:00 Uhr nachmittags bis 17:00 Uhr abends durchgeführt.
Um dies zu vermeiden, hat Unternehmen auf 6 Millionen Euro in ein modernes System der Beleuchtung aus dem Flugzeug Landebahn investiert. Dies wird Prishtina International Airport in eine höhere Kategorie B drehen aus der Kategorie C, wo es derzeit steht und von Flugzeugen in der Lage, selbst landen in den Sichtverhältnissen von 500 Metern. Zusammen mit dem entsprechenden System, ist mindestens für die Landung erlaubt 800 Meter von Sichtbarkeit.

Distinctive von einem großen Teil von anderen Flughäfen weltweit, bei Prishtina International Airport Gepäck Draisine Dienst wird kostenlos zur Verfügung gestellt. Die Passagiere können solche Wagen, damit sie zur Wahrnehmung ihrer Gepäck auch außerhalb der Abfertigungsgebäude, bis zu dem Fahrzeug, die sich entschieden, sie zu transportieren haben, aber ohne Zaun am Flughafen vorbei. Sprechen von Gepäck die, lohnt es sich, dass durchschnittlich noch keine des Gepäcks die von dem Moment des Flugzeugs Landung nicht geht über 15 bis 20 Minuten zu erwähnen.
Das Management der Gesellschaft ist in ständigem Bemühen, zu reduzieren, so viel wie möglich, Zeit des Wartens und deshalb wird über eine 1 Mio. Euro in eine neuestes System der Gepäcksortierung, die voraussichtlich in diesem Jahr installiert werden, wird investiert.

Cmimet Speciale nga Airprishtina Dhjetor/janar 2011-2012

Edhe per kete fund vite Airprishtina si cdo here tjeter ka cmime shume speciale per udhetimet drejt Kosoves, Prishtines dhe ate duke filluar me cmime prej 31 Euro nga Liege, Shtutgart dhe Mynheni drejt Prishtines. pasi qe numri i ulseve eshte i limituar rezervoni dhe merrni biletat e juaja sa me shpejte. udhetime te kendshme.

airprishtina
airprishtina

Airprishtina 2011 – 2012

Verona – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Venezia – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Milano/Bergamo – Prishtina  nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Liege – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Shtutgart – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Mynhen – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Friedrichshafen – Prishtina nga CHF 69,00 – AirPrishtina
Wien – Prishtina  nga EUR 49,0 – AirPrishtina

– AirPrishtina – Shfrytëzoni kuponin e Vitit të Ri deri më 31.01.2012!

Duke u nisur nga viti i kaluar, që ishte një vit shumë interesant, i larmishëm dhe i suksesshëm, ne ju falënderojmë Ju dhe gjithë të tjerëve që fluturuan me ne me një kupon-shpërblimi prej 30,- €/ 30,- CHF në fillimin e Vitit të Ri 2012. Kjo shumë do t’ju zbritet nga çmimi nëse deri më datën 31.01.2012 rezervoni një fluturim për periudhën prej 01.01. deri më 15.03.2012. Suksesi ynë është edhe në favorin tuaj. Ju mirëpresim në bordin tonë

– AirPrishtina – Destinacionet e reja

Në vitin 2011 e kemi zgjeruar shumë rrjetin e destinacioneve dhe ju kemi mundësuar gjithmonë e më shumë destinacione për të fluturuar shpejt, sigurt dhe rehatshëm në vendlindje. Për shembull:

• Vjenë – Prishtinë
• Vjenë – Shkup
• Friedrichshafen – Prishtinë
• Venedik – Shkup
• Romë – Shkup

Urime festat e fundvitit!

Ky vit po merr fund dhe jemi në prag të Vitit të Ri. Ju dëshirojmë ju dhe familjes suaj shumë lumturi, sukses dhe shëndet për Vitin e Ri. Gjithashtu ju dëshirojmë një festë përplot me gëzime në rrethin tuaj familjar dhe shoqëror. Urojmë të kremtoni festat në vendlindjen tuaj! Ju falënderojmë përzemërsisht nëse fluturoni me ne për në vendlindje.
Akoma nuk keni rezervuar fluturim? Jo? Atëherë, mos humbni kohë!

AirPrishtina Call Center 24 Ore

AirPrishtina Zvicër +41 44 2211917
AirPrishtina Gjermani +49 211 162503
AirPrishtina Itali +390 240 708009
AirPrishtina Belgjikë +32 2 8080962
AirPrishtina Francë     +33 4 81680184
AirPrishtina Austri +43 720 881473
AirPrishtina Sllovaki +421 2 33418454
AirPrishtina Britania e M. +44 203 3189435
AirPrishtina Suedi +46 40 6453560
AirPrishtina Danimarkë +45 70 142278
AirPrishtina Sloveni +386 2 6001435
AirPrishtina Kosovë +381 38 222099
AirPrishtina Maqedoni +38 92 5111212
AirPrishtina Preshevë +381 17 669117

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja Cmime te lira per Bileta

Air Prishtina vazhdon me ofertën speciale vjeshtore:
Rezervoni tani dhe siguroni fluturime të volitshme për dimrin në vendlindjen tuaj.

Sa më herët, aq më lirë! Nëse dëshironi të fluturoni me ne në dimër, për Krishtlindje dhe për Vitin e Ri, atëherë më së miri rezervoni që tani me çmime* të volitshme. Për shembull:

•    Vjenë – Prishtinë – Vjenë prej 129,- Euro
•    Vjenë – Shkup – Vjenë prej 129,- Euro
•    Friedrichshafen – Prishtinë – Friedrichhafen prej 149,- Euro
•    Venedik – Shkup – Venedik prej 69,- Euro
•    Romë – Shkup – Romë prej 129,- Euro

*Çmimet vlejnë në sezonin dimëror 2011/2012. Çmimet përfshijnë tatimet. Kapaciteti i ulëseve është i kufizuar.

Numri i fluturimeve të drejtpërdrejta me Air Prishtina vazhdimisht në rritje: Nga Ankona dhe Venediku direkt për në Shkup

Ne vazhdimisht e zgjerojmë rrjetin tonë të destinacioneve dhe bashkatdhetarëve tanë dhe të interesuarve u ofrojmë fluturime direkte prej më shumë shteteve dhe qyteteve për në Kosove dhe Maqedoni.

Oferta Speciale per momentin

Për Prishtinë nga Verona nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Venezia nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Milano/Bergamo nga EUR 39,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Liege nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Shtutgart nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Mynhen nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Friedrichshafen nga CHF 79,00 vetem me Air Prishtina
Për Prishtinë nga Dyseldorf nga EUR 31,00 vetem me Air Prishtina

 

Air Prishtina me Oferten me te re!!! Destinacione te reja, Cmime te lira per Bileta te rezervuara me heret!

Airprishtina Oferta per Shtator

Edhe kete muaj Air Prishtina ka oferte speciale per fluturimet drejt Prishtines dhe ate duke filluar me cmime prej 31 Euro per fluturimet nga Muncheni dhe Stuttgarti. Per me teper kontaktoni direkt dhe beni rezervimet me herret per te perfituar nga keto cmime ekskluzive.

 

Verona – Piishtina Euro 59 Airprishtina
Venezia – Piishtina Euro 69 Airprishtina
Milano/Bergamo – Piishtina Euro 59 Airprishtina
London/Stansted – Piishtina Euro 99 Airprishtina
Liege – Piishtina Euro 69 Airprishtina
Stuttgart – Piishtina Euro 31 Airprishtina
München – Piishtina Euro 31 Airprishtina
Friedrichshafen – Piishtina CHF 70 Airprishtina

Zvicër
Zürich +41 44 221 19 17
Basel +41 61 693 47 10
Genf +41 22 741 07 71
Lausanne +41 21 625 41 11Gjermani
Düsseldorf +49 21 116 25 03
Stuttgart +49 711 236 5811
München +49 89 975 96 290

Kosovë dhe Maqedoni
Prishtina +381 38 222 099
Gjilan +381 28 024 673
Skopje +38 92 511 12 12
Preshevë +381 17 669 117

Itali +390 240 708 009
Belgjikë +32 2 808 09 62
Francë +33 4 816 80 184
Austri +43 720 88 1473
Britania e M. +44 203 318 9435
Danimarkë +45 70 142 278
Suedi +46 40 645 3560
Sllovaki +421 2 334 18 454
Sloveni +386 2 600 1435

Bell Air Europe – Ne Shkup

Kanë filluar të fluturojnë aeroplanët e parë në relacionet Shkup-Ankonë-Shkup dhe Shkup-Venecia-Shkup, të aviokompanisë italiane “Bell Air Europe”, me çka do të vendosen linja të rregullta ajrore nga aeroporti i Shkupit deri në Ankonë dhe Venecie, dy herë në javë – çdo të enjte dhe të diel.

Fluturimet nga Maqedonia deri në këto dy destinacione, në bashkëpunim me “Bell Air” i organizon tur-operatori zviceran “Air Prishtina”. Çmimi i biletës për të dy destinacionet në një kahe është 79 euro, me taksat e përfshira të aeroportit. Në çmim është përfshirë edhe provizioni për bagazh deri në 20 kilogramë.

Kompania “TAV Maqedoni”, e cila ekonomizon me aeroportin në Shkup, sot organizoi ceremoni të pritjes së aeroplanit të parë nga Ankona, i cili në aeroportin e Shkupit ateroi në orën 8 e 50 minuta. Aeroplani nga Shkupi në drejtim të Venecias gjithashtu fluturoi sot, në orën 9 e 20 minuta.

Bell Air