Air Kosova – Super cmimet per Gusht 2013 Flyksa

14.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
21.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
21.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
21.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Köln/Bonn – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
24.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR

air kosova bileta te lira

Prishtina  –  Zürich Sat 03.08.2013  PRN  09:45  ZRH  12:00  333,00 € Continue reading Air Kosova – Super cmimet per Gusht 2013 Flyksa

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll Prishtine

pegasus-kosova

Me Pegasus ju mund te vazhdoni udhietimin nga Istanbulli ne shume destinacione te tjera me cmimet super te ulta duke filluar nga 39.99 euro Continue reading Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Kosova Airlines Cmimet e Biletave per Antalya, Basel, Düsseldorf, Genève, Hamburg, München, Stuttgart, Zürich

Cmimet e Biletave per Antalya, Basel, Düsseldorf, Genève, Hamburg, München, Stuttgart, Zürich

 • Prishtina – Antalya Tue 23.07.2013     PRN     06:20     AYT     09:10     84,00 €
 • Prishtina – Antalya Thu 25.07.2013     PRN     07:45     AYT     10:40     129,00 €
 • Prishtina – Antalya Fri 26.07.2013     PRN     05:30     AYT     08:20     84,00 €
 • Prishtina – Antalya Sat 27.07.2013     PRN     06:45     AYT     09:40     129,00 €
 • Prishtina – Antalya Mon 29.07.2013     PRN     07:45     AYT     10:40     129,00 €
 • Prishtina – Basel – Mulhouse 22.07.2013    Sat 27.07.2013     PRN     13:30     MLH     15:35     137,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Wed 24.07.2013     PRN     14:10     DUS     16:45     48,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Fri 26.07.2013     PRN     19:50     DUS     22:35     68,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Sat 27.07.2013    PRN     13:10     DUS     15:50     118,00 €
 • Prishtina – Düsseldorf     Sun 28.07.2013    PRN     08:45     DUS     11:25     118,00 €

air-kosova

 • Prishtina – Genève – Genf Wed 24.07.2013     PRN     12:05     GVA     14:20     83,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Fri 26.07.2013     PRN     21:15     GVA     23:30     154,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Sat 27.07.2013     PRN     10:25     GVA     12:40     226,00 €
 • Prishtina – Genève – Genf Sun 28.07.2013     PRN     09:00     GVA     11:15     226,00 €
 • Prishtina – Hamburg Sat 27.07.2013 PRN     09:25     HAM     12:00     269,00 €
 • Prishtina – Hannover     Sat 27.07.2013     PRN     01:50     HAJ     04:05     239,00 €
 • Prishtina – Hannover     Sat 27.07.2013    PRN     09:40     HAJ     11:55     269,00 €
 • Prishtina – Köln/Bonn Sat 27.07.2013     PRN     02:15     CGN     04:40     179,00 €
 • Prishtina – München Wed 24.07.2013     PRN     21:15     MUC     23:15     28,00 €
 • Prishtina – München Sat 27.07.2013    PRN     08:45     MUC     10:40     58,00 €
 • Prishtina – München Sun 28.07.2013     PRN     18:25     MUC     20:35     119,00 €
 • Prishtina – Stuttgart     Wed 24.07.2013     PRN     20:45     STR     22:45     28,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Fri 26.07.2013    PRN     12:40     STR     14:35     48,00 €
 • Prishtina – Stuttgart     Sat 27.07.2013    PRN     04:15     STR     06:15     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sat 27.07.2013    PRN     14:25     STR     16:25     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sat 27.07.2013    PRN     19:50     STR     21:50     78,00 €
 • Prishtina – Stuttgart    Sun 28.07.2013    PRN     15:15     STR     17:15     78,00 €
 • Prishtina – Zürich     Tue 23.07.2013     PRN     10:50     ZRH     13:00     64,00 €
 • Prishtina – Zürich     Tue 23.07.2013    PRN     17:45     ZRH     20:00     64,00 €
 • Prishtina – Zürich     Wed 24.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Wed 24.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Thu 25.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Thu 25.07.2013    PRN     14:45     ZRH     17:00     87,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013    PRN     09:55     ZRH     12:05     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Fri 26.07.2013     PRN     18:45     ZRH     20:55     145,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     04:15     ZRH     06:30     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     164,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sat 27.07.2013     PRN     15:50     ZRH     17:55     189,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     04:15     ZRH     06:30     211,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     236,00 €
 • Prishtina – Zürich     Sun 28.07.2013     PRN     14:40     ZRH     17:00     211,00 €
 • Prishtina – Zürich     Mon 29.07.2013     PRN     09:45     ZRH     12:00     219,00 €
 • Prishtina – Zürich     Mon 29.07.2013     PRN     10:00     ZRH     12:20     219,00 €

Zyra informative e turizmit në Kosovë

Është hapur për herë të parë të enjten në Prishtinë, Shoqata e Turizmit Alternativ të Kosovës, e cila i ndihmon të gjithë turistët ndërkombëtarë por edhe ata vendorë të informohen për bukuritë natyrore, objektet kulturore, që i posedon Kosova.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, ka thënë se hapja e kësaj zyre informative për turistët ka një rëndësi të veçantë sepse, sipas tij, kjo do të jetë një pikë e rëndësishme e ardhjes së të turistëve të huaj por edhe qytetarëve nga e tërë Kosova, që të marrin informata të mjaftueshme për Prishtinën dhe qytetet e tjera.

Sipas Mustafës, i rëndësishme është edhe krijimi i turizmit të lidhur edhe me vendet e tjera në regjion. “Të shtojmë bashkëpunimin me vendet në regjion në mënyrë që të krijojmë një turizëm të lidhur me kryeqytetet e tjera në regjion dhe pjesët turistike të këtyre vendeve dhe të afirmojmë objektet e trashëgimisë tonë historike, trashëgiminë tonë kulturore, objektet e reja të cilat tani kanë një pamje mjaftë të mirë dhe po i japin një pamje karakteristike kryeqytetit tonë dhe Kosovës”, ka thënë Mustafa.

air prishtina

Ndërsa zëvendës ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Cuneyd Ustaibo, ka përgëzuar shoqatën për hapjen e kësaj zyre e cila sipas tij i jep mundësi të madhe zhvillimi gjitha qyteteve të Kosovës. “Kjo zyre ka një rëndësi të madhe në zhvillimin e turizmit jo vetëm të Prishtinës por edhe të mbar Kosovës, andaj përgëzojmë shoqatën e turizmit alternativ të Kosovës dhe gjithë akterët mbështetës për hapjen e zyrës informative të turizmit”, ka shtuar Ustaibo.

Edhe kryetar i Shoqatës së Turizmit Alternativ të Kosovës, Baki Hoti, ka pohuar se qëllimi i hapjes së kësaj zyre është informimi sa më i qartë për të gjithë vizitorët që dëshirojnë të njihen sa më afër me vendet e bukura që i ka Kosova. “Qëllimi i kësaj është informimi sa më i qartë për gjithë vizitorët ndërkombëtarë, për të gjithë vizitorët dhe grupet që dita e ditës po shtohet, por edhe për diasporën e cila ka nevojë për informata më të hollësishme për rreth vende, bukurive natyrore, që Kosova ka mjaft”, ka theksuar Hoti.

Ndërsa, hapja e kësaj zyre është mundësuar me ndihmën e Komunës së Prishtinës, Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë si dhe disa donatorëve. Të gjithë ata që dëshirojnë të informohen për turizmin në Kosovë, zyra gjendet në Sheshin “Zahir Pajaziti”, pjesa veriore e Hotelit Grand.

Super Cmimet per Bileta prej 29 euro Stuttgart, Geneve, Zurich,

Super Cmimet per Bileta prej 29 euro Stuttgart, Geneve, Zurich,

16.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF

17.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF

17.07.2013Prishtina – Stuttgart 29.–EUR

17.07.2013 Prishtina – München 89.–EUR

17.07.2013 Prishtina – Geneve 69.–CHF

prishtina-stutgart prishtina-geneve prishtina-zurich

Pse te shkoni ne Shtutgart?

Nje oferte speciale per bileta Prishtine – Shtutgart per vetem 29 euro ku ju mund te kalni nje kohe te mire kete qytet te gjermanise duke vizituar muzete e dy prej kompanive (prodhuesve te veturave) me te sukseshme boterore Mervedes Benz dhe Porche

Muzeu i Mercedes Benz– Shtutgart

Adresa: Mercedesstrasse 100, 70372 Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

Në një ndërtesë bronzi që duket si një miksim në mes te nje ndertese dhe  anije kozmike, Mercedes-Benz Museum (Muzeu-Mercedes-benz.com) me krenari tregon disa nga Veturat krijimet më te rendesishme të kompanisë. Prezentimi e përhershm përfshin makina që datojnë më shumë se 100 vjet, duke përfshirë Mercedesin e  parë dhe Blitzen-Benz.

Muzeu i Porschese ne Shtutgart

Adresa: 1 Porscheplatz, 70435 Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany
Nje ndertese qe veshtire mund te pershkruhet me fjale qe then ligjet e gravitetit pasi qe duket sikur rrine pezull ne ajer pa mbajtje ne toke, Muzeu perfshine nje koleksion prej me shume se 80 super veturave te prodhuesit Porsche perfshire 356, 550, 911 dhe 917 duke vazhdruar me arritjet teknike te Porschese e edhe zhvillimiet inxhinerike te profesor Ferdinand Porsche.

Hotelet ne Shtutgart nuk jane edhe aq te shtrejte fillojne prej rreth 50 euro per nje nate ne hotel me 3 yje

Rezervoni biletat sot dhe perfitoni menjehere nga keto super bileta aeroplani.

izi xhet – izi gjet – Easy Jet – Prishtina Basel Cmime Speciale

izi xhet

Cmime Speciale per udhetime nga Prishtina ne Bazell dhe nga Bazelli ne Prishtine me kompanine Izi Xhet, izi gjet, Easy Jet

Prishtina to Basel – Mulhouse – Freiburg 5.Qershor.2012 – 84.99 Euro
Prishtina to Basel – Mulhouse – Freiburg 7.Qershor.2012 – 77.99 Euro

Basel-Mulhouse-Freiburg – Prishtina – 5.Qershor.2012 121.95 CHF
Basel-Mulhouse-Freiburg – Prishtina – 7.Qershor.2012 145.95 CHF

 

rezervoni sa me herret per te perfituar nga keto cmime speciale.

Easyjet

Flyksa Cmimet per Maj 2012

kosova airlines
kosova airlines flyksa

Flyksa – Prishtina – Berlin

05.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 20:00     SXF Berlin Schönefeld  – 22:15     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Frankfurt

05.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 13:30     FRA Frankfurt/Main – 15:55     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Geneve – Genf

05.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     172,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     155,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 09:20     GVA Geneve/Genf –     11:30     172,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Hamburg

05.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     199,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     149,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 09:40     HAM Hamburg –     12:30     149,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Hannover

05.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 16:30     HAJ Hannover –     18:45     159,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Koln Bonn

05.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 15:30     CGN Köln/Bonn –     17:55     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Munchen, Mynhen, Mynih

05.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 08:35     MUC München –     10:40     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 08:35     MUC München –     10:40     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 08:40     MUC München –     10:45     109,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Stuttgart, Shtutgard, Shtutgart

05.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     118,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
05.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
06.05.2012 Prishtina PRN 15:10     STR Stuttgart –     17:10     139,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 20:40     STR Stuttgart –     22:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
13.05.2012 Prishtina PRN 15:10     STR Stuttgart –     17:10     99,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 20:40     STR Stuttgart –     22:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 14:10     STR Stuttgart –     16:10     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 19:40     STR Stuttgart –     21:40     129,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Zurich, Cyrih

05.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     228,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
06.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     243,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
07.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     193,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
08.05.2012 Prishtina PRN 10:50     ZRH Zürich / Cyrih – 13:00     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
09.05.2012 Prishtina PRN 10:05     ZRH Zürich / Cyrih – 12:15     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
10.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
11.05.2012 Prishtina PRN 09:10     ZRH Zürich / Cyrih – 11:20     138,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
13.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
14.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
15.05.2012 Prishtina PRN 10:50     ZRH Zürich / Cyrih – 13:00     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
16.05.2012 Prishtina PRN 10:05     ZRH Zürich / Cyrih – 12:15     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
17.05.2012 Prishtina PRN 10:00     ZRH Zürich / Cyrih – 12:10     180,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
18.05.2012 Prishtina PRN 09:10     ZRH Zürich / Cyrih – 11:20     138,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 15:30     ZRH Zürich / Cyrih – 17:40     145,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

Flyksa – Prishtina – Viene

05.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
12.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA
19.05.2012 Prishtina PRN 13:20     VIE Viene –     14:25     108,00 € – Kosova Airlines – FLYKSA

 

Flyks Kontaktet

Flyksa – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Flyksa – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Flyksa – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Flyksa – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Flyksa – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Flyksa – Vienna: +43 664 233 63 06
Flyksa – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Flyksa – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Flyksa – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Flyksa – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Flyksa – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September