Oferta speciale nga Belle Air Europe

Oferta speciale nga Belle Air Europe

Prishtina – Verona     76,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Dusseldorf     126,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Brussels     146,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Venezia      76,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Stuttgart     116,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Verona     76,75     EUR Belle Air Europe
Prishtina – Munchen     116,75     EUR Belle Air Europe

Nga Prishtina ne Verona
Nga Prishtina ne Bergamo
Nga Prishtina ne Venezia

Belle Air Europe eshte nje shoqeri Italiane e themeluar ne Korrik 2009, lindur nga nje projekt industrial qe shikon te perfshire edhe Belle Air

Duke perdorur si baze aeroportin Ancona, Belle Air Europe synon te krijoje nje treg rajonal te brendshem e nderkombetar duke perdorur avione te gjeneracionit te fundit, nje ATR 72-500 te prodhuar ne Korrik 2010 dhe nje Airbus A319 te vitit 2004,
Pike force te Belle Air Europe jane sigurisht :
•  Drejtuesit me eksperience te madhe ne sektorin e Aviacionin Civil Nderkombetar
•  Angazhimi avioneve te rinj e te pershtatshem per linjat rajonale si ATR72-500 dhe A319, te paisur me sistemet me te fundit te kontrollit te lundrimit ajror dhe me motorre me nje konsum karburanti te reduktuar te cilet emetojne sasi teper te vogel te CO2, ne respekt te normave te ruajtjes se ambientit.
•  Ekuipazhet e fluturimit me nje eksperience teper te madhe ne aviacion.

KOSOVE

Pristina International Airport
BELLE AIR Europe
Tel: +381 (0) 38 225571
Fax: +381 (0) 38 225572
E-Mail prishtina.airport@flybelleair.com
E-Mail:pristina.airport@belleaireurope.eu

BELLE AIR EUROPE
Aeroporto Internazionale Raffaelle Sanzio
60015 Falconara Marittima ANCONA
Tel: +39 071-590 21 33
Fax:+39 071-590 21 34
Mob: +39 340 8938237
E-Mail ancona.airport@flybelleair.com
E-Mail ancona.airport@belleaireurope.eu

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435

Airprishtina me destinacione te reja

Oferta e zgjeruar e fluturimeve nga Airprishtina

Fluturoni direkt për në Prishtinë dhe Shkup nga destinacionet e reja

  • Shtutgart-Shkup-Shtutgart – Airprishtina
  • Gjenevë-Shkup-Gjenevë – Airprishtina
  • Bruksel-Prishtinë-Bruksel – Airprishtina
    air prishtina

Risi: Shtutgart-Shkup-Shtutgart, Gjenevë-Shkup-Gjenevë dhe Bruksel-Prishtinë-Bruksel. Rrjeti i destinacioneve i Air Prishtinës po zgjërohet vazhdimisht dhe ju ofron fluturime direkte për në vendlindjen tuaj nga gjithnjë e më shumë qytete europiane. Duke filluar nga data 26.03 mund të fluturoni me ne direkt nga Brukseli në Prishtinë, ndërsa nga data 30.06 direkt nga Shtutgarti dhe nga Gjeneva për në Shkup.

Informohuni dhe rezervoni tani: www.airprishtina.com

Keni planifikuar tanimë pushimin veror?

Rezervoni tani me Airprishtina dhe siguroni

çmim të volitshëm fluturimin tuaj te verës për në vendlindje.

Edhe për sezonin e verës vlen: sa më herët, aq më lirë. Rezervoni tani fluturimin tuaj për në atdhe me çmime të volitshme dhe siguroni vendin tuaj në aeroplanët tanë. Sipas përvojës, kerkesa në stinën e verës është shumë e madhe dhe ndodh shpesh që ju mos të keni zgjedhjen e duhur. Prandaj: vendosni tani, rezervoni me çmime të volitshme dhe gëzojuni verës në vendlindje.

Airprishtina

Zgjedhni terminin tuaj të dëshiruar në orarin e fluturimeve dhe rezervoni menjëherë.

air prishtina

Airprishtina me App per ios dhe android

Per here te pare ne kosove dhe tregun shqiptare nje kompani ofron app (aplikacion) per telefon per te menaxhuar udhetimet apo edhe per te rezervuar online per telefonit.

AirPrishtina tani me Aplikacion online!

 Me “Smartphonn”-in tuaj, kudo që jeni dhe në çdo kohë ju mund të kontrolloni oraret e fluturimeve dhe të rezervoni fluturime online në AirPrishtina. Pa marrë parasysh: a jeni shfrytëzues i iPhone apo i Android-Smartphonn -it, AirPrishtina ju qëndron në dispozicion direkt online. Në këtë mënyrë do të merrni informatat më të rëndësishme për fluturimet aktuale te AirPrishtina. Kështu, ju mund të rezervoni menjëhere dhe t’i shihni e menaxhoni online rezervimet e bëra.

 Shkarkojeni APP-inë (aplikacionin) duke e kerkuar si „AirPrishtina“ nga APPStore (ios apple)  ose nga Android Market.

Airprishtina app Screen Shot

airprishtina
airprishtina