Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 09:55 589 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 15:40 589 CHF *

 

 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 13:00 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 06:55 149 CHF *

kosova-reisen-airkosova

KOSOVA REISEN
Lövenstrasse 69
CH-8001 Zurich Continue reading Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll Prishtine

pegasus-kosova

Me Pegasus ju mund te vazhdoni udhietimin nga Istanbulli ne shume destinacione te tjera me cmimet super te ulta duke filluar nga 39.99 euro Continue reading Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Malesia Reisen cmimet 24-25 Korrik 2013 Prizshtine Zurich Prishtine

Fluturime
25.07.2013 Zurich → Prishtina  WK 402     06:50     350,00 CHF
25.07.2013 Zurich → Prishtina  WK 402     11:50     350,00 CHF

Prishtina → Zurich

24.07.2013 Prishtina → Zurich WK 403     09:30     90,00 CHF
25.07.2013 Prishtina → Zurich WK 403     14:45     120,00 CHF
25.07.2013 Prishtina → Zurich 4T 2353     10:00     110,00 CHF

24.07.2013 Prishtina → Gjenevë WK 1471     12:00     110,00 CHF

Airprishtina biletat per Korrik dhe gusht

Regjistrohuni tani dhe përfitoni menjëherë
Shfrytëzoni përparësitë që ofron Karta e Klientit të Air Prishtina!

Mjafton që ju të regjistroheni online dhe do të përfitoni menjëherë një bonus prej 5 % në çdo fluturim që do të realizoni, përfitoni edhe më shumë përparësi që ofron Karta e Klientit të Air Prishtina. Për shembull: tarifa të ulta të hotelit. Në lidhje me ofertat tona të tjera do t’ju informojmë përmes Newsletter-ve të ardhshme. Me rëndësi: Karta juaj vlen edhe për familjen tuaj! Pas regjistrimit tuaj online, paraprakisht përmes E-Mail-it ju dërgohet një numër i klientit, kurse karta do t’ju dërgohet në vjeshtë.

airprishtina

Regjistrohuni tani online në zonën e Login përmes linkut “Regjistrohu” në www.airprishtina.com

Eksklusive për klientët e Air Prishtina:
Çmime të leverdisshme në hotelin luksoz “Emerald” në Prishtinë

Rehatinë, atmosferën dhe shërbimin e këtij hoteli me 5 yje, tani si klientë të Air Prishtina mund t’i shijoni me një zbritje të madhe të çmimit. Për një dhomë njëshe, ju do të paguani vetëm € 69,- në vend të € 89,-. Gjatë rezervimit të dhomës ose gjatë kryerjes së pagesës përmendni Kartën e Klientit të Air Prishtina ose paraqisni atë.

 • Prishtinë – Basel/Mulhouse Sht, 2013-07-27  4U5725  13:30  15:35  140.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse Die, 2013-07-28  ST1891  04:00  06:35  110.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse Sht, 2013-08-03  4U5725  13:30  15:35  320.00 CHF
 • Prishtinë – Basel/Mulhouse Die, 2013-08-04  ST1891  04:00  06:35  320.00 CHF

 

 • Basel/Mulhouse – Prishtinë Sht, 2013-07-27  4U5724  16:25  18:35  280.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë Sht, 2013-08-03  4U5724  16:25  18:35  240.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë Sht, 2013-08-10  ST3570  12:50  15:00  80.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë Sht, 2013-08-10  4U5724  16:25  18:35  100.00 CHF
 • Basel/Mulhouse – Prishtinë Sht, 2013-08-17  4U5724  16:25  18:35  80.00 CHF

Continue reading Airprishtina biletat per Korrik dhe gusht

Ofertat e Kosova reisen 23-24 Korrik 2013

Ofertat e Kosova reisen

Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 17:45 279 CHF *
Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 10:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Marte,   23 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Merkure, 24 KOR 2013, 06:50 349 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

Super Cmimet per Bileta prej 29 euro Stuttgart, Geneve, Zurich,

Super Cmimet per Bileta prej 29 euro Stuttgart, Geneve, Zurich,

16.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF

17.07.2013 Prishtina – Zürich 89.–CHF

17.07.2013Prishtina – Stuttgart 29.–EUR

17.07.2013 Prishtina – München 89.–EUR

17.07.2013 Prishtina – Geneve 69.–CHF

prishtina-stutgart prishtina-geneve prishtina-zurich

Pse te shkoni ne Shtutgart?

Nje oferte speciale per bileta Prishtine – Shtutgart per vetem 29 euro ku ju mund te kalni nje kohe te mire kete qytet te gjermanise duke vizituar muzete e dy prej kompanive (prodhuesve te veturave) me te sukseshme boterore Mervedes Benz dhe Porche

Muzeu i Mercedes Benz– Shtutgart

Adresa: Mercedesstrasse 100, 70372 Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

Në një ndërtesë bronzi që duket si një miksim në mes te nje ndertese dhe  anije kozmike, Mercedes-Benz Museum (Muzeu-Mercedes-benz.com) me krenari tregon disa nga Veturat krijimet më te rendesishme të kompanisë. Prezentimi e përhershm përfshin makina që datojnë më shumë se 100 vjet, duke përfshirë Mercedesin e  parë dhe Blitzen-Benz.

Muzeu i Porschese ne Shtutgart

Adresa: 1 Porscheplatz, 70435 Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany
Nje ndertese qe veshtire mund te pershkruhet me fjale qe then ligjet e gravitetit pasi qe duket sikur rrine pezull ne ajer pa mbajtje ne toke, Muzeu perfshine nje koleksion prej me shume se 80 super veturave te prodhuesit Porsche perfshire 356, 550, 911 dhe 917 duke vazhdruar me arritjet teknike te Porschese e edhe zhvillimiet inxhinerike te profesor Ferdinand Porsche.

Hotelet ne Shtutgart nuk jane edhe aq te shtrejte fillojne prej rreth 50 euro per nje nate ne hotel me 3 yje

Rezervoni biletat sot dhe perfitoni menjehere nga keto super bileta aeroplani.

Kosova Reisen dhe Malesia Reisen Cmimet e Biletave per Kosove

Cmimet Malesia Reisen

Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 1402     22:00     300,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 2L 4104     13:00     320,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 402     06:50     320,00 CHF

Prishtina → Zurich 10.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 WK 403     14:45     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 4T 2353     10:00     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 2L 4105     15:50     60,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 10.07.2013 WK 1471     12:00     60,00 CHF
Prishtina → Gjenevë 12.07.2013 2L 107     21:00     60,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 12.07.2013 2L 106     18:20     300,00 CHF

Kontakt Malesia Reisen Schweiz:

Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62 / Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81

Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666 / Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859 / Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001

airtickets

Cmimet Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Enjte,  11 KORRIK 2013, 10:00 349 CHF *
Prishtinë – Zurich Premte, 12 KORRIK 2013, 09:45 279 CHF *

Zurich – Prishtinë Enjte,  11 KORRIK 2013, 11:55 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Premte, 12 KORRIK 2013, 06:50 349 CHF *

Kosova Reisen

ZÜRICH Kosova Reisen Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA REISEN Gjakovë +381 390 321 091 / KOSOVA REISEN Pejë +381 39 432 471
KOSOVA REISEN Prizren +381 29 242 110 / KOSOVA REISEN Prishtinë +381 38 241 111

Super Bileta te lira (Cmime momentale) fluturime per prishtin

Prishtinë – Zurich Ma, 09 KOR 2013, 17:45  99 CHF *
Prishtinë – Zurich Ma, 09 KOR 2013, 10:50  99 CHF *
Zurich – Prishtinë Ma, 09 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Ma, 09 KOR 2013, 07:40 349 CHF

air kosova

Prishtine – Dyseldorf prej 50 euro!
Prishtine – Zyrih prej 55 euro!
Prishtine – Shtutgart prej 60 euro!
Prishtine – Mynih prej 70 euro!
Prishtine – Verone prej 70 euro!
Prishtine – Stamboll prej 90 euro!

Kosova Resien dhe Malesia Reisen oferta 16 dhe 17 Qershor 2013

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie – Kosova Reisen

Kosova Reisen – Oferta per 16 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 • Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 14:40 249 CHF
 •     Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 10:00 179 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 11:50 149 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 06:55 149 CHF

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Malesia Reisen – Oferta per 16 dhe 17 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 

 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     11:50     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     07:00     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 17.06.2013      06:55     150,00 CHF

 

 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     14:30     250,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     10:00     200,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 17.06.2013      10:00     140,00 CHF

Schweiz: Spreitenbach +41 56 417 90 90 Zürich +41 44 211 81 81 Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova: Pristina +381 38 240 666 Pristina (Airport) +381 38 548 432 Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001 E-Mail: info@malesiareisen.com

Air Kosova – Flyksa per 14 dhe 16 Qershor 2013

air kosova - flyksa

14.06.2013 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR Flyksa

15.06.2013 Basel-Mulhouse – Prishtina 69.–CHF Flyksa

CALL CENTER 24 STUNDEN

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930  Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Vienna: +43 664 233 63 06 Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58  Zürich: +41 (0) 44 315 59 59