Flyksa – Kosova Airlines fluturimet 29 shtator 2012

29.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR

30.09.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR

kosova-airlines-germanwings

Prishtina     –     Basel – Mulhouse    4U 5725     Sat 29.09.     PRN     13:00     MLH     15:05     95,00 €
Prishtina     –     Berlin Schönefeld     4U 5711     Sat 29.09.     PRN     13:30     SXF     15:40     219,00 €
Prishtina     –     Düsseldorf        4U 5701     Sat 29.09.     PRN     08:30     DUS     11:30     219,00 €
Prishtina     –     Düsseldorf        4U 5701     Sun 30.09.     PRN     08:35     DUS     11:15     219,00 €
Prishtina     –     Genève – Genf        4T 3993     Sat 29.09.     PRN     09:20     GVA     11:30     155,00 €
Prishtina     –     Hamburg            4U 5705     Sat 29.09.     PRN     09:40     HAM     12:30     289,00 €
Prishtina     –     Hannover        4U 5715     Sat 29.09.     PRN     16:30     HAJ     18:45     229,00 €
Prishtina     –     Köln/Bonn         4U 5707     Sat 29.09.     PRN     15:30     CGN     17:55     169,00 €
Prishtina     –     München            4U 5703     Sat 29.09.     PRN     08:40     MUC     10:45     189,00 €
Prishtina     –     München            4U 5703     Sun 30.09.     PRN     15:10     MUC     17:15     189,00 €
Prishtina     –     Stuttgart        4U 5713     Sat 29.09.     PRN     14:35     STR     16:35     179,00 €
Prishtina     –     Stuttgart        4U 5717     Sat 29.09.     PRN     18:45     STR     20:45     179,00 €
Prishtina     –     Stuttgart        4U 5713     Sun 30.09.     PRN     20:40     STR     22:40     189,00 €
Prishtina     –     Zürich            4T 2353     Fri 28.09.     PRN     08:55     ZRH     10:55     105,00 €
Prishtina     –     Zürich            4T 2353     Sat 29.09.     PRN     15:30     ZRH     17:40     114,00 €
Prishtina     –     Zürich            4T 2353     Sun 30.09.     PRN     10:00     ZRH     12:10     187,00 €

Kosova Airlines

Kosova Airlines – Flyksa Numrat e telefonit
Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Stuttgart: 0711 87 03 06 90 / München: 089 97 30 66 42
Frankfurt: 069 25 66 760 / Zürich: 044 315 59 59 / Prishtinë: 038 220 220

Cmimet Speciale nga Airprishtina Dhjetor/janar 2011-2012

Edhe per kete fund vite Airprishtina si cdo here tjeter ka cmime shume speciale per udhetimet drejt Kosoves, Prishtines dhe ate duke filluar me cmime prej 31 Euro nga Liege, Shtutgart dhe Mynheni drejt Prishtines. pasi qe numri i ulseve eshte i limituar rezervoni dhe merrni biletat e juaja sa me shpejte. udhetime te kendshme.

airprishtina
airprishtina

Airprishtina 2011 – 2012

Verona – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Venezia – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Milano/Bergamo – Prishtina  nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Liege – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Shtutgart – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Mynhen – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Friedrichshafen – Prishtina nga CHF 69,00 – AirPrishtina
Wien – Prishtina  nga EUR 49,0 – AirPrishtina

– AirPrishtina – Shfrytëzoni kuponin e Vitit të Ri deri më 31.01.2012!

Duke u nisur nga viti i kaluar, që ishte një vit shumë interesant, i larmishëm dhe i suksesshëm, ne ju falënderojmë Ju dhe gjithë të tjerëve që fluturuan me ne me një kupon-shpërblimi prej 30,- €/ 30,- CHF në fillimin e Vitit të Ri 2012. Kjo shumë do t’ju zbritet nga çmimi nëse deri më datën 31.01.2012 rezervoni një fluturim për periudhën prej 01.01. deri më 15.03.2012. Suksesi ynë është edhe në favorin tuaj. Ju mirëpresim në bordin tonë

– AirPrishtina – Destinacionet e reja

Në vitin 2011 e kemi zgjeruar shumë rrjetin e destinacioneve dhe ju kemi mundësuar gjithmonë e më shumë destinacione për të fluturuar shpejt, sigurt dhe rehatshëm në vendlindje. Për shembull:

• Vjenë – Prishtinë
• Vjenë – Shkup
• Friedrichshafen – Prishtinë
• Venedik – Shkup
• Romë – Shkup

Urime festat e fundvitit!

Ky vit po merr fund dhe jemi në prag të Vitit të Ri. Ju dëshirojmë ju dhe familjes suaj shumë lumturi, sukses dhe shëndet për Vitin e Ri. Gjithashtu ju dëshirojmë një festë përplot me gëzime në rrethin tuaj familjar dhe shoqëror. Urojmë të kremtoni festat në vendlindjen tuaj! Ju falënderojmë përzemërsisht nëse fluturoni me ne për në vendlindje.
Akoma nuk keni rezervuar fluturim? Jo? Atëherë, mos humbni kohë!

AirPrishtina Call Center 24 Ore

AirPrishtina Zvicër +41 44 2211917
AirPrishtina Gjermani +49 211 162503
AirPrishtina Itali +390 240 708009
AirPrishtina Belgjikë +32 2 8080962
AirPrishtina Francë     +33 4 81680184
AirPrishtina Austri +43 720 881473
AirPrishtina Sllovaki +421 2 33418454
AirPrishtina Britania e M. +44 203 3189435
AirPrishtina Suedi +46 40 6453560
AirPrishtina Danimarkë +45 70 142278
AirPrishtina Sloveni +386 2 6001435
AirPrishtina Kosovë +381 38 222099
AirPrishtina Maqedoni +38 92 5111212
AirPrishtina Preshevë +381 17 669117

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September