Cmimet speciale nga Flyska per Janar 2014

Bileta avioni me cmime atraktive nga Flyksa – Kosova Airlines per gjysmen e pare te Janarit ne vitin 2014,
Prishtina  –  Zürich 2L 105  Tue 31.12.2014  PRN  09:45  ZRH  12:00  282,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Tue 31.12.2014  PRN  16:00  ZRH  18:15  282,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Wed 01.01.2014 PRN  09:45  ZRH  12:00  317,00 €
Prishtina  –  Zürich 2L 105  Thu 02.01.2014  PRN  09:45  ZRH  12:00  342,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Thu 02.01.2014  PRN  16:00  ZRH  18:15  342,00 €
Prishtina  –  Zürich 4T 2353 Fri 03.01.2014  PRN  09:30  ZRH  11:45  374,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Fri 03.01.2014  PRN  14:45  ZRH  17:00  374,00 €
Prishtina  –  Zürich 4T 2353 Sat 04.01.2014  PRN  09:30  ZRH  11:45  364,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Sat 04.01.2014  PRN  09:45  ZRH  12:00  364,00 €
Prishtina  –  Zürich 2L 115  Sat 04.01.2014  PRN  19:10  ZRH  21:25  364,00 €
Prishtina  –  Zürich 4T 2353 Sun 05.01.2014  PRN  09:30  ZRH  11:45  392,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Sun 05.01.2014  PRN  09:45  ZRH  12:00  392,00 €
Prishtina  –  Zürich 4T 2353 Mon 06.01.2014  PRN  10:45  ZRH  13:00  364,00 €
Prishtina  –  Zürich WK 403  Mon 06.01.2014  PRN  14:45  ZRH  17:00  364,00 €

flight-booking-saving-escape
Continue reading Cmimet speciale nga Flyska per Janar 2014

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll Prishtine

pegasus-kosova

Me Pegasus ju mund te vazhdoni udhietimin nga Istanbulli ne shume destinacione te tjera me cmimet super te ulta duke filluar nga 39.99 euro Continue reading Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Cmimete Biletave per Korrik 2013 nga Kosova Airlines – Flyksa – Eurokoha

Cmimete Biletave per Korrik 2013 nga Kosova Airlines – Flyksa – Eurokoha

Destinacionet e perfshira ne keto cmime jane: Zurich – Prishtina, Genève – Genf – Prishtina, Hamburg – Prishtina, Hannover – Prishtina,
Düsseldorf – Prishtina  Berlin Tegel – Prishtina, Antalya – Prishtina,
Basel-Mulhouse – Prishtina, München – Prishtina, Stuttgart – Prishtina

te gjitha cmimet jane nje drejtimeshe dhe perfshihen te gjitha taksat.

air kosova

Zurich – Prishtina Sun 07.07.2013 ZRH     11:50     PRN     13:50     225,00 €
Zurich – Prishtina Sun 07.07.2013 ZRH     13:10     PRN     15:15     225,00 €
Zurich – Prishtina Mon 08.07.2013 ZRH     06:50     PRN     08:55     232,00 €
Zurich – Prishtina Mon 08.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     232,00 €
Zurich – Prishtina Tue 09.07.2013 ZRH     07:40     PRN     09:45     207,00 €
Zurich – Prishtina Tue 09.07.2013 ZRH     14:50     PRN     16:55     207,00 €
Zurich – Prishtina Wed 10.07.2013 ZRH     06:50     PRN     08:55     207,00 €
Zurich – Prishtina Wed 10.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     207,00 €
Zurich – Prishtina Thu 11.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     224,00 €
Zurich – Prishtina Thu 11.07.2013 ZRH     13:30     PRN     15:35     224,00 €
Zurich – Prishtina Fri 12.07.2013 ZRH     06:50     PRN     08:55     241,00 €
Zurich – Prishtina Fri 12.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     241,00 €
Zurich – Prishtina Fri 12.07.2013 ZRH     13:00     PRN     15:05     241,00 €
Zurich – Prishtina Sat 13.07.2013 ZRH     06:50     PRN     08:55     290,00 €
Zurich – Prishtina Sat 13.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     290,00 €
Zurich – Prishtina Sat 13.07.2013 ZRH     13:00     PRN     15:05     290,00 €
Zurich – Prishtina Sun 14.07.2013 ZRH     07:00     PRN     09:05     290,00 €
Zurich – Prishtina Sun 14.07.2013 ZRH     11:50     PRN     13:50     265,00 €
Zurich – Prishtina Sun 14.07.2013 ZRH     13:10     PRN     15:15     265,00 €
Zurich – Prishtina Mon 15.07.2013 ZRH     06:50     PRN     08:55     298,00 €
Zurich – Prishtina Mon 15.07.2013 ZRH     06:55     PRN     09:05     298,00 €

Stuttgart – Prishtina Wed 10.07.2013 STR 11:30     PRN 13:30 237,00 €
Stuttgart – Prishtina Fri 12.07.2013 STR 09:55     PRN 12:00 217,00 €
Stuttgart – Prishtina Sat 13.07.2013 STR 06:10     PRN 08:10 217,00 €
Stuttgart – Prishtina Sat 13.07.2013 STR 10:30     PRN 12:30 217,00 €
Stuttgart – Prishtina Sun 14.07.2013 STR 06:05     PRN 08:05 217,00 €

München – Prishtina Wed 10.07.2013 MUC 12:15 PRN 14:25 136,00 €
München – Prishtina Sat 13.07.2013 MUC 11:50 PRN 13:45 136,00 €
München – Prishtina Sun 14.07.2013 MUC 09:05 PRN 11:20 126,00 €

Hannover – Prishtina Fri 12.07.2013 HAJ 22:45 PRN 01:10 +1 tag     187,00 €
Hannover – Prishtina Sat 13.07.2013 HAJ 06:35 PRN 09:00 207,00 €

Hamburg – Prishtina Sat 13.07.2013 HAM     06:05 PRN 08:45 257,00 €

Genève – Genf – Prishtina Wed 10.07.2013 GVA 10:15 PRN 12:25 246,00 €
Genève – Genf – Prishtina Fri 12.07.2013 GVA 18:20 PRN 20:30 244,00 €
Genève – Genf – Prishtina Sat 13.07.2013 GVA 07:30 PRN 09:40 285,00 €
Genève – Genf – Prishtina Sun 14.07.2013 GVA 06:00 PRN 08:10 269,00 €

Düsseldorf – Prishtina Sun 07.07.2013 DUS 12:05 PRN 14:35 267,00 €
Düsseldorf – Prishtina Wed 10.07.2013 DUS 17:30 PRN 20:05 257,00 €
Düsseldorf – Prishtina Fri 12.07.2013 DUS 16:25 PRN 19:05 257,00 €
Düsseldorf – Prishtina Sat 13.07.2013 DUS 16:40 PRN 19:10 267,00 €
Düsseldorf – Prishtina Sun 14.07.2013 DUS 12:05 PRN 14:35 257,00 €

Basel-Mulhouse – Prishtina Sat 13.07.2013 MLH 16:25 PRN 18:35 270,00 €

Berlin Tegel – Prishtina Sat 13.07.2013 TXL 10:35 PRN 12:50 227,00 €

Antalya – Prishtina Mon 08.07.2013 AYT 06:00 PRN 07:05 135,00 €
Antalya – Prishtina Tue 09.07.2013 AYT 04:30 PRN 05:25 135,00 €
Antalya – Prishtina Thu 11.07.2013 AYT 06:00 PRN 07:05 135,00 €
Antalya – Prishtina Fri 12.07.2013 AYT 04:00 PRN 04:45 135,00 €
Antalya – Prishtina Sat 13.07.2013 AYT 05:00 PRN 06:05 135,00 €
Antalya – Prishtina Mon 15.07.2013 AYT 06:00 PRN 07:05 135,00 €

Flyksa Mars cmime speciale nga Prishtina

22.03.2013  Prishtina – Zürich 79.–CHF
22.03.2013  Prishtina – Stuttgart 79.–EUR
22.03.2013  Prishtina – München 59.–EUR
22.03.2013  Prishtina – Düsseldorf 59.–EUR

Flyksa Mars cmime speciale nga Prishtina

flyksa

23.03.2013 Prishtina – Zürich 99.–CHF
23.03.2013 Prishtina – Düsseldorf 59.–EUR
23.03.2013 Prishtina – München 59.–EUR
23.03.2013 Prishtina – Köln/Bonn 59.–EUR
23.03.2013 Prishtina – Frankfurt 59.–EUR
23.03.2013 Prishtina – Stuttgart 79.–EUR
23.03.2013 Prishtina – Basel-Mulhouse 99.–EUR

24.03.2013 Prishtina – Düsseldorf 69.–EUR
24.03.2013 Prishtina – Stuttgart 79.–EUR

Super cmime nga Kosova Airlines – Flyksa per shkurt 2013

24.02.2013 — 6.03.2013 München – Prishtina – Prishtina 119.–EUR
22.02.2013 — 8.03.2013 Stuttgart – Prishtina – Stuttgart 119.–EUR

airkosova-destinacionet

21.02.2013 Zürich – Prishtina 59.–CHF

22.02.2013 Zürich – Prishtina 59.–CHF
22.02.2013 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR
22.02.2013 Düsseldorf – Prishtina 39.–EUR

23.02.2013 Geneve – Prishtina 79.–CHF
23.02.2013 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
23.02.2013 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR
23.02.2013 Basel-Mulhouse – Prishtina 49.–CHF
23.02.2013 München – Prishtina 69.–EUR
23.02.2013 Zürich – Skopje 79.–CHF
23.02.2013 Düsseldorf – Skopje 79.–EUR

24.02.2013 Zürich – Prishtina 69.–CHF
24.02.2013 Zürich – Skopje 69.–CHF
24.02.2013 Stuttgart – Prishtina 99.–EUR
24.02.2013 München – Prishtina 39.–EUR
24.02.2013 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Vienna: +43 664 233 63 06 Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

Spirit Airlines me shtrejte bagazhi se Bileta

Spirit Airlines Baggage 

Baggage Fees (All charges are per bag, one way)

Please note that effective November 6th, 2012, identical bag fees will apply for domestic and international travel.

Me Spirit Airlines vendosja e torbes ne koshin e sipërm së shpejti do të kushtojë 100 Dollar. Kjo mund te jete me shumë se sa pasagjerret e Spirit mund te kenë paguar për biletat e tyre.

Nga 6 nëntori i 2012, pasagjeret të cilët kan torba gjate checking-ut/Boarding-ut kan për të paguar tarifën rreth $ 100. Çdo torbe që duhet të vendoset në kosh të sipërm do te konsiderohet ndamas dhe do te paguhet ndamas. Një torbe e vogël që mund te vendoset perfundi uleses do te jete pa pagese.

SPIRIT është një  nga dy kompanite ajrore që kryejnë pagesë shtese per bagazh. Allegiant është kompania tjetër te dy keto kompani operojne ne tregun e brendshem te Amerikes. Shpresojme te mos befasoheni per kete ne rast se zgjidhni te udhetoni me SPIRIT apo me ALLEGIANT.

Me Spirit Airlines nje bilete do tju kushtoje shume me lire se sa bagazhi ja edhe  disa nga ofertat speciale

 SPIRIT Special Deals

 • Atlantic City Atlanta            $28.79* one way 5/26, 5/27, 5/31, 6/2, 6/4, 6/5
 • Atlantic City Boston           $28.79* one way 5/23, 5/30, 6/8, 6/9, 6/13, 6/15
 • Atlantic City Chicago (O’Hare)   $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/30, 5/31
 • Atlantic City Detroit            $28.79* one way 5/23, 5/26, 5/29, 5/31, 6/2, 6/5
 • Atlantic City Fort Lauderdale       $69.59* one way 5/26, 5/27, 5/29, 6/5, 6/9, 6/12
 • Atlantic City Myrtle Beach       $28.79* one way 5/28, 5/29, 6/4, 6/5, 6/11, 6/12
 • Fort Lauderdale Atlanta       $28.79* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/6, 6/7, 6/13
 • Fort Lauderdale Atlantic City       $69.59* one way 5/23, 5/30, 5/31, 6/7, 6/13, 6/21
 • Fort Lauderdale Denver       $68.79* one way 5/23, 5/26, 5/29
 • Fort Lauderdale Detroit       $38.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/1, 6/7, 6/8
 • Fort Lauderdale Kingston, Jamaic $65.69* one way 5/23, 5/29, 5/31, 6/6
 • Fort Lauderdale Myrtle Beach       $28.79* one way 5/23, 5/31, 6/6, 6/13, 6/20
 • Fort Lauderdale Nassau, Bahamas  $41.69* one way 5/23, 5/26, 5/27, 5/28, 5/29, 5/31
 • Fort Lauderdale Orlando       $19.80* one way 5/23, 6/1, 6/5, 6/9, 6/13, 6/15
 • Fort Lauderdale Panama Ci,Panama $44.03* one way 5/28, 5/29, 6/5, 6/7
 • Fort Lauderdale San Ped bHonduras$76.37* one way 5/24, 5/25, 5/29, 6/7
 • Fort Lauderdale Santiago, DR       $74.43* one way 5/29, 6/1, 6/5, 6/12
 • Fort Lauderdale Santo Domingo, DR$74.43* one way 5/27, 5/29, 6/3, 6/5, 6/6, 6/10
 • Fort Lauderdale Tampa           $19.80* one way 5/23, 5/31, 6/5, 6/7, 6/14, 6/19
 • Fort Lauderdale Toluca, Mexico   $84.73* one way 5/25, 5/29, 6/5
 • Fort Lauderdale Washington, DC   $58.79* one way 5/23, 5/24, 5/31, 6/6, 6/7

Travel Deals Spirit Airlines

Check out our other deals!
Each sale has different offerings to help you save and travel for less!
Sunshine Sale!
Fares from $19.80* one way!
Summertime is almost here so grab your sweetie and get cheeky! Go ahead and kiss your loved one where the sun does shine with ultra low fares starting from just $19.80* one way. But hurry, don’t let the sun set on this sale… Book today! Please note that all fares listed below include any applicable taxes, fees, and surcharges. Additional terms apply. Baggage charges may apply.

www.spirit.com

Ne tregun europian Easyjet dhe RyanAir kan pagesa te ngjajshme shtese per bagazhin.

 

RedTickets nga Austrian Airlines per Fluturimet nga Prishtina

Prishtina    Hamburg    225 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Prague    226 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Frankfurt    226 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Zurich    229 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Brussels    232 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Stockholm    232 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Budapest    238 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Berlin Brandenburg    244 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    London/Heathrow    257 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Amsterdam    265 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Copenhagen    266 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Paris    267 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Milan / Malpensa    274 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Barcelona    288 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Oslo    293 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Rome    294 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines
Prishtina    Geneva    297 €         REDTICKET XR     Search Offer Austrian Airlines

RedTickets nga Austrian Airlines per Fluturimet nga Prishtina

Austrian Airlines Kosovo, Austrian Airlines Kosova, Austrian Airlines Prishtine, Austrian Airlines Prishtina, Austrian Airlines Pristina

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.

Air Prishtina Cmimet speciale per Prill 2012

 • Veronë – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Venezia – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Milano/Bergamo  – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Shtutgart – Prishtine nga EUR 39,00 Air Prishtina
 • Mynhen – Prishtine nga EUR 49,00 Air Prishtina
 • Friedrichshafen – Prishtine nga CHF 69,00 Air Prishtina
 • Wien – Prishtine nga EUR 69,00 Air Prishtina
 • Gjenevë – Prishtine nga CHF 79,00 Air Prishtina

një drejtimshe inkl. Taxat

Mund të bëhen rezervimet shpejt dhe thjeshtpër udhëtime për Kosovë dhe Maqeoni

Qendra thirrjeve është 24 orë në dispozicion për ju me tarifa lokale.

Air Prishtina Zvicër

 • Air Prishtina Zürich     +41 44 221 19 17
 • Air Prishtina Basel      +41 61 693 47 10
 • Air Prishtina Genf     +41 22 741 07 71

Air Prishtina Gjermani

 • Air Prishtina Düsseldorf     +49 21 116 25 03
 • Air Prishtina Stuttgart    +49 711 236 5811
 • Air Prishtina München    +49 89 975 96 290

Air Prishtina Kosovë

 • Air Prishtina Prishtine     +381 38 222 099
 • Air Prishtina Gjilan     +381 28 024 673

     Air Prishtina

 • Air Prishtina Maqedoni Shkup +389 2 511 12 12
 • Air Prishtina Itali +390 240 708 009
 • Air Prishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
 • Air Prishtina Francë +33 4 816 80 184
 • Air Prishtina Austri +43 720 88 1473
 • Air Prishtina Britania e M. +44 203 318 9435
 • Air Prishtina Slovenia +386 2 600 1435
 • Air Prishtina Suedia +46 40 645 3560
 • Air Prishtina Sllovakia +421 2 334 18 454
 • Air Prishtina Danimarka +45 70 142 278

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 09:30 109 Sfr *
Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 18:30 99 Sfr *

Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 06:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 09:00 199 Sfr

Kosovareisen në shërbimin tuaj

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

E-Mail: info@kosovareisen.com
Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Kosova Airlines – 17.03.2012 München – Prishtina, Kosove 99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 18.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 25.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 28.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 31.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  99.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012
Kosova Airlines – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines – Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012