Kosova Reisen Cmimet Speciale 01.04.2012

Kosova Reisen Cmimet Speciale 01.04.2012

Prishtinë – Zurich 01.04.2012, 09:30 199 Sfr
Prishtinë – Zurich 01.04.2012, 14:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë 01.04.2012, 06:30 249 Sfr
Zurich – Prishtinë 01.04.2012, 11:30 249 Sfr

Kosova Reisen Zvicer

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20

Kosova Reisen Kosove

Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

E-Mail: info@kosovareisen.com

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Kosova Airlines me oferte te re

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

5.02.2011 Zürich – Prishtina 200.–CHF

5.02.2011 Stuttgart – Prishtina 60.–EUR

5.02.2011 München – Prishtina 49.–EUR

5.02.2011 Genève -Prishtina 100.–CHF (Kosova Airlines – FLYKSA)

6.02.2011 München – Prishtina 80.–EUR

6.02.2011 Stuttgart – Prishtina 50.–EUR

6.02.2011 Dusseldorf – Prishtina 50.–EUR

6.02.2011 Zürich – Prishtina 170.–CHF

Oferta Speciale nga Kosova Airlines

Kosova Airlines
Kosova Airlines

Kosova Airlines është kompani ajrore me bazë në Prishtinë, Kosovë qe lidhë Prishtinën me qytetet e mëdha evropiane dhe përmes tyre me tërë botën.

Kosova Airlines në bashkëpunim me Eurokohën është themeluar në vjeshtë të vitit 2003, në Prishtinë.

 Sipas normave ndërkombëtare Kosova Airlines operon me një numër të konsiderushëm të vendeve të Evropës. 

Kompania ka të zhvilluar industrinë në mbështetje të partnerëve të saj Airberlin dhe Germanwings duke ju ofruar kushte për trajnim të menaxhmentit, operime të fluturimeve si dhe organizim të shitjeve.

Përmban një staf të kualifikuar si dhe ka shtrirje nëpër të gjitha vendet e Europës: Frankfurt, Düsseldorf, München, Stuttgart, Zürich, Genève, Hamburg, Hannover, Berlin, Tirana, Istanbul, Gothenburg etj.
Kosova Airlines ju deshiron rruge te mbare.

Bileta te lira, Fluturime te lira

Prishtina Skopje Prishtine 25 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 25 Euro
Prishtina Tirana Prishtine 26 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 26 Euro
Prishtina Antalya Prishtine 27 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 27 Euro
Prishtina Berlin Prishtine 28 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 28 Euro
Prishtina Dusseldorf Prishtine 29 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 29 Euro
Prishtina Frankfurt Prishtine 30 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 30 Euro
Prishtina Geneve Prishtine 31 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 31 Euro
Prishtina Genf Prishtine 32 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 32 Euro
Prishtina Hamburg Prishtine 33 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 33 Euro
Prishtina Hannover Prishtine 34 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 34 Euro
Prishtina Bonn Prishtine 35 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 35 Euro
Prishtina Koln Prishtine 36 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 36 Euro
Prishtina Munchen Prishtine 37 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 37 Euro
Prishtina Stuttgart Prishtine 38 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 38 Euro
Prishtina Zurich Prishtine 39 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 39 Euro
Prishtina London Prishtine 40 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 40 Euro
Prishtina Roma Prishtine 41 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 41 Euro
Prishtina Paris Prishtine 42 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 42 Euro
Prishtina Budapest Prishtine 43 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 43 Euro
Prishtina Vienna Prishtine 44 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 44 Euro
Prishtina Paris Prishtine 45 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 45 Euro
Prishtina Ljublana Prishtine 46 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 46 Euro
Prishtina Viena Prishtine 47 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 47 Euro
Prishtina Zagreb Prishtine 48 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 48 Euro
Prishtina Verona Prishtine 49 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 49 Euro
Prishtina Malmo Prishtine 50 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 50 Euro
Prishtina Bruksel Prishtine 51 Euro Bileta te lira Rezervo tani Rezervoje Bleje Bileten per vetem 51 Euro

Udhetimi per Kosove

Në Kosovë

Amerikanëve dhe shtetasve të UE nuk iu nevojitet viza, dhe mund të qëndrojnë në Kosovë për periudhë të pacaktuar kohore. Shtetasit e vendeve tjera që kontribuan ne rindërtimin e Kosovës po ashtu nuk iu nevojitet viza, megjithëse Kosova po fillon me implementim e regjimit strikt të vizave. Ju mund të hyni në Kosovë nga kufiri verior me Serbinë nga Mitrovica veriore. Nga Mali i Zi mund të hyni duke kaluar nga Rozhaja në Pejë. Nga Maqedonia mund të kaloni me autobus në Prishtinë. Ka kufi edhe nga Presheva e Serbisë. Nga Shqipëria mund te hyni nga Prizreni. Continue reading Udhetimi per Kosove

Travel to Kosovo

Get in

Americans and EU Citizens do not need a visa and can stay in Kosovo for an indefinite period of time. Citizens of other countries that have significantly contributed the rebuilding of the Kosovo probably also do not need visas either, although Kosovo is starting to implement a stricter visa regime.

You can enter Kosovo through the northern border with Serbia through North Mitrovica. From Montenegro you can enter by going through Rozhaje to Peja. From Macedonia you can take a bus to Pristina. There is a border entry in the Presheva Valley in Serbia. From Albania you can enter through Prizren.

Continue reading Travel to Kosovo

Pristina International Airport reached 1 million passangers in September

This statistic represents an increase of over 85 thousand passengers, or in percentage nearly 10 percent more to this nine-month period.
By the end of September of 2009, around 923 thousand passengers passed ANP while the entire year ended with about 1.2 million passengers.
During this year provided that the number of passengers to exceed the figure of 1.3 million passengers, which represents a great achievement considering that only two years in this company, precisely in November 2008 to celebrate for the first time in the company histrorine passing traveler the 1 millionth, having rewarded him with a free ticket and being treated as very special eviniment. Continue reading Pristina International Airport reached 1 million passangers in September