Flyksa oferta speciale per dhjetor 2013

 

Kosova Airlines fluturimet gjate muajit dhjetor nga Prishtina per ne  Gjermani dhe Zvicer

Prishtina – Zurich 4T 2353 Mon 16.12.2013 PRN 09:55 ZRH 12:10 79,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich WK 403 Mon 16.12.2013 PRN 14:45 ZRH 17:00 79,00 € Flyksa
Prishtina – Zurich 2L 105 Tue 17.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 80,00 € Eurokoha
Prishtina – Zurich WK 403 Tue 17.12.2013 PRN 16:00 ZRH 18:15 80,00 € Flyksa
Prishtina – Zurich 2L 105 Wed 18.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 80,00 € Eurokoha
Prishtina – Zurich WK 403 Wed 18.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 80,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich 2L 105 Thu 19.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 80,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich WK 403 Thu 19.12.2013 PRN 14:45 ZRH 17:00 80,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich 4T 2353 Fri 20.12.2013 PRN 09:30 ZRH 11:45 80,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich WK 403 Fri 20.12.2013 PRN 14:45 ZRH 17:00 80,00 € Kosova Airlines
Prishtina – Zurich 4T 2353 Sat 21.12.2013 PRN 09:30 ZRH 11:45 80,00 € Eurokoha
Prishtina – Zurich WK 403 Sat 21.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 80,00 € Eurokoha
Prishtina – Zurich 4T 2353 Sun 22.12.2013 PRN 09:30 ZRH 11:45 88,00 € Flyksa
Prishtina – Zurich WK 403 Sun 22.12.2013 PRN 09:45 ZRH 12:00 88,00 € Flyksa

zurich_PR_shqip Continue reading Flyksa oferta speciale per dhjetor 2013

Croatia Airlines Offer for flights from Prishtina starting 149 Euro

Return flights from Prishtina to Europe and Croatia from 149 €

From Prishtina Book flights to Croatia and Europe from 10th to 12th October!

 • Return ticket for flights from Prishtina to Dubrovnik starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Pula starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Split starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zadar starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zagreb starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Amsterdam starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Brussels starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Copenhagen starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Frankfurt starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from London starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Munich starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Paris starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Rome starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Sarajevo starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Vienna starting at 149 euro
 • Return ticket for flights from Zurich starting at 149 euro

croatian-airlines-prishtina

The offer applies to flight tickets purchased from 10 to 12 October 2013.

Conditions: Continue reading Croatia Airlines Offer for flights from Prishtina starting 149 Euro

Kosova Airlines – Flyksa – Cmimet Speciale Gusht 2013

21.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
21.08.2013 München – Prishtina 59.–EUR
21.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR

23.08.2013 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR
23.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR

24.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 München – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR

flyksa-airkosova-web Continue reading Kosova Airlines – Flyksa – Cmimet Speciale Gusht 2013

Wizz Air ne Shkup tash me me 2 aeroplana

Wizz Air ka prezantuar aeroplanin e dytë në bazën e vet në Aeroportin e Shkupit, që menaxhohet nga TAV Macedonia. Aeroplani i ri Airbus A320 do të dërgohet në Shkup me 16 Prill 2014, kur edhe lansohen tri fluturime të reja për në: Bruksel, Frankfurt dhe Paris. Të gjitha këto fluturime do të realizohen fillimisht dy herë në javë, me çmime promovuese që nisin nga më pak se 20 EUR* dhe mund të rezervohen në wizzair.com

wizzair - kosove

Airoplani i ri do të mbështesë operacione të 13 linjave si dhe rrisë kapacitetin e ulëseve deri në 680,000 ulëse gjatë vitit 2014. Kjo tregon më së miri se fluturimet e lira nënkuptojnë turizëm, krijim të vendeve të reja të punës si dhe stimulim të biznesit vendor me tregjet ndërkombëtare. Wizz Air ka njoftuar po ashtu se do të ketë më shumë fluturime në shërbimet e ofruara drejt Bazelit, Mulhouse të Suedisë, Eindhoven të Holandës, Gothenburg, Malmo e Munich.

Zoran Krstevski, menaxher i përgjithshëm i TAV Macedonia, kompania që menaxhon dy aeroportet maqedonase, me rastin e njoftimit për dy linjat e reja, është shprehur i entuziazmuar.

“Ky vit ka qenë në mënyrë të veçantë shumë i suksesshëm për TAV Macedonia. Kemi pasur rritje mesatare prej 16.8% të numrit të udhëtarëve në të dy aeroportet tona, e në veçanti në aeroportin ‘Aleksandri i Madh’ në Shkup, ku është shënuar rritje prej 18% e numrit te udhëtarëve”. Continue reading Wizz Air ne Shkup tash me me 2 aeroplana

Air Kosova – Super cmimet per Gusht 2013 Flyksa

14.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
21.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
21.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
21.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Köln/Bonn – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
23.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 München – Prishtina 79.–EUR
24.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
24.08.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR

air kosova bileta te lira

Prishtina  –  Zürich Sat 03.08.2013  PRN  09:45  ZRH  12:00  333,00 € Continue reading Air Kosova – Super cmimet per Gusht 2013 Flyksa

bileta autobusi per kosove

bileta autobusi per kosove

Ne gjatë sezonit të veres I angazhojmë dy autobusët tanë në linjen Suedi Kosovë në menyrë që tu dalim në ndihmë bashkëkomabsve tanë, por gjatë sezonit tjetër ne me kompanin tone jemki tër angazhuar në turizëm në Suedi ku bejmë bartjen e turistëve në sezonin e dimrit në vendet turistike suedeze ku xhvillohet turizmi dimror siodmos skijimi. Edhe me kete lloj veprimtarie deir me tani ne jemi shume të kenaqur dhe besoj se ia kemi arritur qellimit me punën tone. Momentalisht kemi dy autobus e shpresojme se ne te ardhmen do e shtojmë numrin e tyre.

Çdo ditë udhetime me autobus super komod në destinacionet:

 • Prishtine Sarande Prishtine
 • Prishtine Dhermi Prishtine
 • Prishtine Himare Prishtine
 • Prishtine Ksamil Prishtine
 • Prishtine Vlore Prishtine
 • Prishtine Durres Prishtine
 • Prishtine Velipoj Prishtine
 • Prishtine Shengjin Prishtine
 • Prishtine Ulqin Prishtine

airbus kosova
Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.
Udhëtime direkte nga Gjermania për Kosovë përmes Hungarisë çdo të Martë dhe të Premte ndërsa nga Kosova çdo të Mërkurë dhe të Shtunë

Dortmund – Kosove me Autobus
Essen – Kosove me Autobus
Düsseldorf – Kosove me Autobus
Köln – Kosove me Autobus
Frankfurt – Kosove me Autobus
Manheim – Kosove me Autobus
Karlsruhe – Kosove me Autobus
Stuttgart – Kosove me Autobus
Ulm – Kosove me Autobus
Ausburg – Kosove me Autobus
München – Kosove me Autobus
Podujevë – Kosove me Autobus
Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjila

Gjermani – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Dortmund – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Frankfurt – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» München – Presheve/Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Hamburg – Prishtine: çdo te premte
» Berlin – Prishtine: çdo te premte

Gjermani – Kosove: nepermjet Kroacise & Malit te Zi
» Frankfurt – Prishtine: çdo te shtune
» Dortmund – Prishtine: çdo te shtune
» Hamburg – Prishtine: per momentin nuk kemi nisje!

Gjermani – Shqiperi – Kosove: nepermjet Italise
» Kassel – Tirane – Prishtine: çdo te enjte
» Dortmund – Tirane – Prishtine: çdo te enjte

Gjermani – Maqedoni: nepermjet Sllovenise dhe Kroacise
» Düsseldorf – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe shtune
» Bielefeld – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe te shtune

Belgjike – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Bruksel – Prishtine : çdo te marte dhe te premte

Zvicer – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Gjeneve – Prishtine: çdo te marte dhe te premte

Bileta te lira nga shume qytete te gjermanise
München – Prishtine vetem 130 euro (bilete kthyese)

Düsseldorf – Shkup vetem 100 euro (bilete nje drejtimshe)

München – Tirane vetem 85 euro (bilete nje drejtimshe)

Air Kosova – Flyksa per 14 dhe 16 Qershor 2013

air kosova - flyksa

14.06.2013 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR Flyksa

15.06.2013 Basel-Mulhouse – Prishtina 69.–CHF Flyksa

CALL CENTER 24 STUNDEN

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930  Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Vienna: +43 664 233 63 06 Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58  Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines fluturimet per 8 10 dhe 11 Maj 2013 [Air Kosova]

8.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR
8.05.2013 München – Prishtina 59.–EUR

10.05.2013 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR
10.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR

11.05.2013 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 München – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
11.05.2013 Hannover – Prishtina 59.–EUR

 

CALL CENTER 24 STUNDEN
Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59 /Air Kosova

Adria Airways me oferte per 1 maj

1.Maji – Ofertë e mrekullueshme për një udhëtim të shpejtë

Festa e 1 Majit është një mundësi e përkryer për një udhëtim të shkurtë. Ditët e ngrohta të pranverës do t’ju japin një pushim më ndryshe për festën e 1 Majit juve dhe shokëve apo familjes suaj. Andaj per ju Adria Airways ka zgjedhur disa destinacione dhe super çmime për këtë festë. Mos e humbisni këtë mundësi.

resizedimage640191-1-maj

Kur?

Nga 26 Prilli deri në fund te festës me 5 Maj.

Duke filluar nga 129 eur.

Prishtinë – Ljublanë Duke filluar nga 129 eur

Prishtinë – Mynhen Duke filluar nga 129 eur

Prishtinë – Frankfurt Duke filluar nga 129 eur

Prishtin- Paris

dhe shumë e shumë destinacione tjera të Europës.

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në:

Tel: +381 38 246746
Fax: +381 38 246747
Mob: +377 44 165084
E-mail: eticketprn@adria.si
Adria Airways L.L.C Kosovo
Rr. Qamil Hoxha nr 12, Prishtinë

Flyksa – Kosova Airlines cmimet per Prill 2013

10.04.2013 Düsseldorf – Prishtina 39.–EUR
10.04.2013 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
10.04.2013 München – Prishtina 39.–EUR

12.04.2013 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR
12.04.2013 München – Prishtina 39.–EUR
12.04.2013 Düsseldorf – Prishtina 39.–EUR
germanwings

Prishtina     –     Zürich    10.04.2013     PRN     10:00     ZRH     12:10     164,00 €
Prishtina     –     Zürich    11.04.2013     PRN     09:45     ZRH     11:45     172,00 €
Prishtina     –     Zürich    12.04.2013     PRN     09:15     ZRH     11:20     164,00 €
Prishtina     –     Zürich    13.04.2013     PRN     09:45     ZRH     11:55     164,00 €
Prishtina     –     Zürich    13.04.2013     PRN     15:55     ZRH     18:05     164,00 € Continue reading Flyksa – Kosova Airlines cmimet per Prill 2013