Flyksa – Fluturimet per Nentor 2012

Prishtina     –     Düsseldorf    4U 5701     Wed 07.11.     PRN     08:55     DUS     11:35     179,00 €
Prishtina     –     Düsseldorf    4U 5701     Sat 10.11.     PRN     10:00     DUS     12:40     139,00 €
Prishtina     –     Berlin Tegel  4U 5711     Sat 10.11.     PRN     20:25     TXL     22:35     139,00 €.
Prishtina     –     Genève – Genf 4T 3993     Sat 10.11.     PRN     09:30     GVA     11:50     211,00 €
Prishtina     –     Hamburg   4U 5705     Sat 10.11.     PRN     13:30     HAM     16:15     219,00 €
Prishtina     –     Hannover  4U 5715     Sat 10.11.     PRN     12:55     HAJ     15:15     179,00 €


Prishtina     –     Köln/Bonn 4U 5707     Sat 10.11.     PRN     16:40     CGN     19:10     189,00 €
Prishtina     –     München   4U 5703     Wed 07.11.     PRN     15:30     MUC     17:35     68,00 €
Prishtina     –     München      4U 5703     Sat 10.11.     PRN     13:00     MUC     15:05     68,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Wed 07.11.     PRN     20:50     STR     22:55     109,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Sat 10.11.     PRN     18:40     STR     20:45     159,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Sun 11.11.     PRN     17:05     STR     19:10     169,00 €

WICHTIGE TELEFONNUMMERN

Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Stuttgart: 0711 87 03 06 90 / München: 089 97 30 66 42
Frankfurt: 069 25 66 760 / Zürich: 044 315 59 59 / Prishtinë: 038 220 220

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin Nentor Kosova Airlines ka pregaditur oferta speciale me cmime shume te volitshme per fluturimet drejt Kosoves, Prishtines, numri i ketyre vendeve eshte i limituar keshtu qe sa me heret qe ju vendosni per te udhetuar dhe rezervuar shansat qe ju te perfitoni nga keto cmime te ulta do te jete me i larte.

Kosova Airlines jum mundeson qe ju te rezervoni bileten online apo permes agjensioneve tona (numrat i gjeni me poshte) por edhe permes agjenteve gjith andej.

kosova-airlines

Kosova Airlines 3 Nentor 2012

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR Continue reading Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Flyksa Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht 2012

ofertat speciale-germanwings

Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht

28.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF

29.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF
29.08.2012 Geneve – Prishtina 59.–CHF
29.08.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
29.08.2012 München – Prishtina 49.–EUR
29.08.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

30.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF

31.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF
31.08.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR

Flyksa Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht

CALL CENTER 24 STUNDEN Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06 Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

 

Flyksa fluturimet – 24 dhe 25 Gusht 2012

Flyksa fluturimet – 24 dhe 25 Gusht 2012

24.08.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR Flyksa
24.08.2012 Vienna – Prishtina 69.–EUR Kosova Airlines
25.08.2012 Zürich – Skopje 89.–CHF  Flyksa
25.08.2012 Geneve – Prishtina 79.–CHF Kosova Airlines
25.08.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR Flyksa
25.08.2012 München – Prishtina 49.–EUR Kosova Airlines
25.08.2012 Köln/Bonn – Prishtina 59.–EUR Flyksa
25.08.2012 Frankfurt – Prishtina 89.–EUR Flyksa
25.08.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR Kosova Airlines
25.08.2012 Basel-Mulhouse – Prishtina 49.–CHF Flyksa

 

Flyksa CALL CENTER 24 STUNDEN

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 /  Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 / München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760  / Vienna: +43 (0)1 319 10 74 / Vienna: +43 664 233 63 06 /
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 / Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 / Zürich: +41 (0) 44 315 59 59
CALL CENTER 24 STUNDEN

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

München: +49 (0) 89 97 30 66 42

Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Vienna: +43 664 233 63 06

Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09

Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines – Flyksa fluturimet per 28.07.2012 – Korrik 2012

Kosova Airlines – Flyksa fluturimet per 28.07.2012 – Korrik 2012

Prishtina Antalya 30.07.2012 09:50 97,00 €
Prishtina Antalya 02.08.2012 09:50 97,00 €
Prishtina Basel – Mulhouse 28.07.2012 15:30 179,00 €
Prishtina Berlin Schönefeld 28.07.2012 20:00 259,00 €
Prishtina Düsseldorf 28.07.2012 08:30 189,00 €
Prishtina Düsseldorf 28.07.2012 13:30 169,00 €
Prishtina Frankfurt/Main 28.07.2012 13:00 229,00 €
Prishtina Genève – Genf 28.07.2012 09:20 269,00 €
Prishtina Hamburg 28.07.2012 03:35 259,00 €
Prishtina Hamburg 28.07.2012 09:40 259,00 €
Prishtina Hannover 28.07.2012 01:50 198,00 €
Prishtina Hannover 28.07.2012 16:30 198,00 €
Prishtina Köln/Bonn 28.07.2012 21:15 199,00 €
Prishtina München 28.07.2012 08:40 139,00 €
Prishtina Stuttgart 28.07.2012 14:35 118,00 €
Prishtina Stuttgart 28.07.2012 19:15 98,00 €
Prishtina Zürich 28.07.2012 15:30 189,00 €
Prishtina Wien 27.07.2012 23:55 68,00 €

 

Kontaktet e Flyksa

Flyksa Düsseldorf: 00211 17 39 930
Flyksa Stuttgart: 0711 87 03 06 90
Flyksa München: 089 97 30 66 42
Flyksa Frankfurt: 069 25 66 760
Flyksa Zürich: 044 315 59 59
Flyksa Prishtinë: 038 220 220

Flyksa – Kosova Airlines oferta per Mars dhe Prill 2012

24.03.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR  – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

31.03.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

Flyksa Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Flyksa Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Flyksa Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Flyksa Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42

Flyksa Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06

Flyksa Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Flyksa Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Flyksa Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09

Flyksa Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Flyksa Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Kosova Airlines – 17.03.2012 München – Prishtina, Kosove 99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 18.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 25.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 28.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 31.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  99.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012
Kosova Airlines – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines – Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435

Airprishtina me destinacione te reja

Oferta e zgjeruar e fluturimeve nga Airprishtina

Fluturoni direkt për në Prishtinë dhe Shkup nga destinacionet e reja

  • Shtutgart-Shkup-Shtutgart – Airprishtina
  • Gjenevë-Shkup-Gjenevë – Airprishtina
  • Bruksel-Prishtinë-Bruksel – Airprishtina
    air prishtina

Risi: Shtutgart-Shkup-Shtutgart, Gjenevë-Shkup-Gjenevë dhe Bruksel-Prishtinë-Bruksel. Rrjeti i destinacioneve i Air Prishtinës po zgjërohet vazhdimisht dhe ju ofron fluturime direkte për në vendlindjen tuaj nga gjithnjë e më shumë qytete europiane. Duke filluar nga data 26.03 mund të fluturoni me ne direkt nga Brukseli në Prishtinë, ndërsa nga data 30.06 direkt nga Shtutgarti dhe nga Gjeneva për në Shkup.

Informohuni dhe rezervoni tani: www.airprishtina.com

Keni planifikuar tanimë pushimin veror?

Rezervoni tani me Airprishtina dhe siguroni

çmim të volitshëm fluturimin tuaj te verës për në vendlindje.

Edhe për sezonin e verës vlen: sa më herët, aq më lirë. Rezervoni tani fluturimin tuaj për në atdhe me çmime të volitshme dhe siguroni vendin tuaj në aeroplanët tanë. Sipas përvojës, kerkesa në stinën e verës është shumë e madhe dhe ndodh shpesh që ju mos të keni zgjedhjen e duhur. Prandaj: vendosni tani, rezervoni me çmime të volitshme dhe gëzojuni verës në vendlindje.

Airprishtina

Zgjedhni terminin tuaj të dëshiruar në orarin e fluturimeve dhe rezervoni menjëherë.

air prishtina

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin mars 2012 kompania Kosova Airlines – Flyksa e udhehequr na  Eurokoha me partneret e vete Airberlin, Germanwings etj ka pregaditur cmime shume speciale per udhetimet drejt Prishtines, Kosove.

venedet me cmime speciale jane te limituara keshtu qe beni rezervimet e juaja ne kohen me te shpejte.

4.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
7.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
14.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA

kosova airlines
kosova airlines

Kosova Airlines CALL CENTER 24 ore

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59