Ofertat e Kosova reisen 23-24 Korrik 2013

Ofertat e Kosova reisen

Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 17:45 279 CHF *
Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 10:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Marte,   23 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Merkure, 24 KOR 2013, 06:50 349 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

Kosova Reisen dhe Malesia Reisen Cmimet e Biletave per Kosove

Cmimet Malesia Reisen

Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 1402     22:00     300,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 2L 4104     13:00     320,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 402     06:50     320,00 CHF

Prishtina → Zurich 10.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 WK 403     14:45     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 4T 2353     10:00     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 2L 4105     15:50     60,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 10.07.2013 WK 1471     12:00     60,00 CHF
Prishtina → Gjenevë 12.07.2013 2L 107     21:00     60,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 12.07.2013 2L 106     18:20     300,00 CHF

Kontakt Malesia Reisen Schweiz:

Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62 / Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81

Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666 / Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859 / Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001

airtickets

Cmimet Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Enjte,  11 KORRIK 2013, 10:00 349 CHF *
Prishtinë – Zurich Premte, 12 KORRIK 2013, 09:45 279 CHF *

Zurich – Prishtinë Enjte,  11 KORRIK 2013, 11:55 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Premte, 12 KORRIK 2013, 06:50 349 CHF *

Kosova Reisen

ZÜRICH Kosova Reisen Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA REISEN Gjakovë +381 390 321 091 / KOSOVA REISEN Pejë +381 39 432 471
KOSOVA REISEN Prizren +381 29 242 110 / KOSOVA REISEN Prishtinë +381 38 241 111

Bileta Kosova Reisen 26 maj 2013

Ofertat e Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 10:00249 CHF *
Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 14:40259 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 21:5099 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 11:5099 CHF *

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.
Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.

Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Kosova Reisen cmimet speciale per 22 dhe 23 Mars 2013 Prishtine Zurich Prishtine

Prishtinë – Zurich Premte, 22 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *
Prishtinë – Zurich Shtune, 23 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *

Zurich – Prishtinë Premte, 22 MAR 2013, 06:30 349 Sfr *
Zurich – Prishtinë Shtune, 23 MAR 2013, 08:55 149 Sfr *

kosovareisen

Kosova Reisen 7 mars 2013

Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 14:30  99 Sfr * KOsova Reisen
Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 10:10 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 11:50 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 08:55  99 Sfr * KOsova Reisen

Kosova Reisen 23 dhe 24 Janar 2013

Prishtinë – Zurich MËR, 23 JAN 2013, 09:30179 Sfr
Prishtinë – Zurich Enj, 24 JAN 2013, 16:05149 Sfr
Zurich – Prishtinë MËR, 23 JAN 2013, 06:3059 Sfr
Zurich – Prishtinë Enj, 24 JAN 2013, 13:0559 Sfr

Kosova reisen ZÜRICH +41 44 215 20 20 Kosova reisen Gjakovë +381 390 321 091 / Kosova reisen Pejë +381 39 432 471 / Kosova reisen Prizren +381 29 242 110 / Kosova reisen Prishtinë +381 38 241 111 / E-Mail: info@kosovareisen.com

Kosova Reisen 7 dhe 8 Nentor 2012

Prishtinë – Zurich MËRKURE, 07 NËNTOR 2012, 14:35 349 Sfr
Prishtinë – Zurich Enjte, 08 NËNTOR 2012, 14:30 299 Sfr

Zurich – Prishtinë Merkure, 07 NËNTOR 2012, 11:45 249 Sfr
Zurich – Prishtinë Enjte, 08 NËNTOR 2012, 06:55 249 Sfr

kosovareisen
kosovareisen

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Kosova Reisen së shpejti me rezrevime online! Së shpejti rezrevime online për të gjitha destinacionet.

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA Reisen Gjakovë +381 390 321 091 / Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Reisen – 10 dhe 11 Tetor Prishtine Zurich

Prishtinë – Zurich MËRKURE, 10 TETOR 2012, 09:30 349 Sfr
Prishtinë – Zurich ENJTE, 11 TETOR 2012, 09:30 349 Sfr
Zurich – Prishtinë MËRKURE, 10 TETOR 2012, 06:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë ENJTE, 11 TETOR 2012, 06:30 199 Sfr

Kosova Reisen – 10 dhe 11 Tetor Prishtine Zurich

Per me shume kontaktoni ne

Kosova Reisen ZÜRICH +41 44 215 20 20 * Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen
Pejë
+381 39 432 471 * Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Resien fluturimet ofertat per 28 dhe 29 shtator 2012

Kosova Resien fluturimet ofertat per 28 dhe 29 shtator 2012

kosova-reisen

  •   Prishtinë – Zurich Pr, 28 Shtator 2012, 09:30 179 Sfr *
  •   Prishtinë – Zurich Sht, 29 Shtator 2012, 09:30 279 Sfr *
  •   Zurich – Prishtinë Pr, 28 Shtator 2012, 06:30 279 Sfr *
  •   Zurich – Prishtinë Sht, 29 Shtator 2012, 06:30 299 Sfr *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com / KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111

Prishtinë – Zurich

Oferta e Kosova Reisen per 19 dhe 20 Shtator

 

  • Kosova Reisen – Prishtinë – Zurich MËR, 19 Shtator 2012, 09:30 329 Sfr *
  • Kosova Reisen – Prishtinë – Zurich Enj, 20 Shtator 2012, 09:30 299 Sfr *
  • Kosova Reisen – Zurich – Prishtinë MËR, 19 Shtator 2012, 06:30  59 Sfr *
  • Kosova Reisen – Zurich – Prishtinë Enj, 20 Shtator 2012, 06:30  59 Sfr *