Kosova Reisen fluturimet per 28 dhe 29 Gusht 2012

air kosova oferta specialePrishtinë – Zurich Marte, 28 GUSHT 2012, 09:15 419 Sfr *
Prishtinë – Zurich MËRKURE, 29 GUSHT 2012, 09:15 349 Sfr *
Zurich – Prishtinë MaRTE , 28 GUSHT 2012, 06:30 49 Sfr *
Zurich – Prishtinë MËRKURE, 29 GUSHT 2012, 06:30 69 Sfr *

Kosova Reisen fluturimet per 28 dhe 29 Gusht 2012

Kosovareisen në shërbimin tuaj ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

 

Kosova Reisen – 17/gusht/2012 Malesia Reisen 17-18/gusht/2012

Kosova Reisen – 17/gusht/2012  Malesia Reisen 17-18/gusht/2012

Kosova Reisen – 17/gusht/2012

Prishtinë – Zurich Pr, 17 GUS 2012, 09:15 349 Sfr
Prishtinë – Zurich Pr, 17 GUS 2012, 17:05 379 Sfr *
Zurich – Prishtinë Pr, 17 GUS 2012, 06:30 99 Sfr *
Zurich – Prishtinë Pr, 17 GUS 2012, 14:30 129 Sfr *

Malesia Reisen 17-18/gusht/2012
Zurich → Prishtina 17.08.2012 WK 404     14:30     130,00 CHF
Zurich → Prishtina 17.08.2012 WK 402     06:30     100,00 CHF

Zurich → Prishtina 18.08.2012 WK 404     13:30     200,00 CHF
Zurich → Prishtina 18.08.2012 WK 402     06:30     250,00 CHF

Prishtina → Zurich 17.08.2012 WK 405     17:20     370,00 CHF
Prishtina → Zurich 17.08.2012 WK 403     09:00     300,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 405     11:45     450,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 403     09:00     400,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 1409     03:00     370,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 18.08.2012 WK 471     16:00     500,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 18.08.2012 WK 470     08:50     200,00 CHF

Ofertat Malesia Reisen, Kosova Reisen, Austrian Airlines

Malesia Reisen Oferta 09 dhe 10 maj 2012

 • 09.05.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     150,00 CHF Malesia Reisen
 • 10.05.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF Malesia Reisen
 • 09.05.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     320,00 CHF Malesia Reisen
 • 10.05.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     300,00 CHF Malesia Reisen

Malesia Reisen
Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Reisen  Kosova:
Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001

Kosova Reisen Oferta 09 dhe 10 maj 2012

 • 09.05.2012 Zurich → Prishtina 06:30     79,00 CHF Kosova Reisen
 • 10.05.2012 Zurich → Prishtina 06:30     99,00 CHF Kosova Reisen
 • 09.05.2012 Prishtina → Zurich 09:00     319,00 CHF Kosova Reisen
 • 10.05.2012 Prishtina → Zurich 09:00     259,00 CHF Kosova Reisen

ZÜRICH
Tel: +41 44 215 20 20
E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVË
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

 

Austrian Airlines Oferta Red Ticket per  maj 2012

 • Pristina London/Heathrow 258 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Amsterdam     265 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Copenhagen     266 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Paris          267 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Milan / Malpensa 273 €    REDTICKET XR Austrian Airlines
 • Pristina Barcelona    287 €    REDTICKET XR Austrian Airlines

www.austrian.com / Prishtina 038 222 530

Prishtina 038 222 530

Kosova Reisen Cmimet 17 dhe 18 Prill 2012

Kosova Reisen Ofertat

Prishtinë – Zurich 17/04/2012, 09:30 199 Sfr *
Prishtinë – Zurich 17/04/2012, 09:30 199 Sfr *
Zurich – Prishtinë 17/04/2012, 06:30  99 Sfr *
Zurich – Prishtinë 17/04/2012, 06:30 149 Sfr *

KOSOVA REISEN ZÜRICH

Continue reading Kosova Reisen Cmimet 17 dhe 18 Prill 2012

Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Bileta te lira per ne Zvicer prej Prishtines duke filluar me cmim prej 69 CHF, rezervoni me shpejte pasi qe vendet jane te limituara.

 •     Prishtinë – Zurich – 04 PRL 2012 – 09:30 – 69 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Prishtinë – Zurich – 05 PRL 2012 – 09:30 – 69 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Zurich – Prishtinë – 04 PRL 2012 – 06:30 – 299 Sfr –  Kosova Reisen
 •     Zurich – Prishtinë – 05 PRL 2012 – 06:30 – 399 Sfr –  Kosova Reisen

Kontaktoni me Kosova Reisen

Zurich +41 44 215 20 20
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111 Continue reading Oferta Speciale Kosova Reisen 4 dhe 5 Prill 2012

Kosova Reisen Cmimet Speciale 01.04.2012

Kosova Reisen Cmimet Speciale 01.04.2012

Prishtinë – Zurich 01.04.2012, 09:30 199 Sfr
Prishtinë – Zurich 01.04.2012, 14:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë 01.04.2012, 06:30 249 Sfr
Zurich – Prishtinë 01.04.2012, 11:30 249 Sfr

Kosova Reisen Zvicer

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20

Kosova Reisen Kosove

Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

E-Mail: info@kosovareisen.com

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Malesia Reisen Oferta Speciale per Prill 2012

01.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 404     11:30     250,00 CHF
01.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 402     06:30     230,00 CHF
02.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 402     06:30     250,00 CHF

31.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 405     17:20     90,00 CHF
01.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 405     14:30     180,00 CHF
01.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF
02.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF

Malesia Reisen Kontakt
Malesia Reisen Zvicer:
Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666
Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859
Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001
Malesia Reisen E-Mail: info@malesiareisen.com

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 09:30 109 Sfr *
Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 18:30 99 Sfr *

Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 06:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 09:00 199 Sfr

Kosovareisen në shërbimin tuaj

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

E-Mail: info@kosovareisen.com
Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Flyksa – Kosova Airlines oferta per Mars dhe Prill 2012

24.03.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR  – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

31.03.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

Flyksa Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Flyksa Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Flyksa Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Flyksa Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42

Flyksa Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06

Flyksa Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Flyksa Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Flyksa Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09

Flyksa Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Flyksa Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435