Airprishtina me destinacione te reja

Oferta e zgjeruar e fluturimeve nga Airprishtina

Fluturoni direkt për në Prishtinë dhe Shkup nga destinacionet e reja

  • Shtutgart-Shkup-Shtutgart – Airprishtina
  • Gjenevë-Shkup-Gjenevë – Airprishtina
  • Bruksel-Prishtinë-Bruksel – Airprishtina
    air prishtina

Risi: Shtutgart-Shkup-Shtutgart, Gjenevë-Shkup-Gjenevë dhe Bruksel-Prishtinë-Bruksel. Rrjeti i destinacioneve i Air Prishtinës po zgjërohet vazhdimisht dhe ju ofron fluturime direkte për në vendlindjen tuaj nga gjithnjë e më shumë qytete europiane. Duke filluar nga data 26.03 mund të fluturoni me ne direkt nga Brukseli në Prishtinë, ndërsa nga data 30.06 direkt nga Shtutgarti dhe nga Gjeneva për në Shkup.

Informohuni dhe rezervoni tani: www.airprishtina.com

Keni planifikuar tanimë pushimin veror?

Rezervoni tani me Airprishtina dhe siguroni

çmim të volitshëm fluturimin tuaj te verës për në vendlindje.

Edhe për sezonin e verës vlen: sa më herët, aq më lirë. Rezervoni tani fluturimin tuaj për në atdhe me çmime të volitshme dhe siguroni vendin tuaj në aeroplanët tanë. Sipas përvojës, kerkesa në stinën e verës është shumë e madhe dhe ndodh shpesh që ju mos të keni zgjedhjen e duhur. Prandaj: vendosni tani, rezervoni me çmime të volitshme dhe gëzojuni verës në vendlindje.

Airprishtina

Zgjedhni terminin tuaj të dëshiruar në orarin e fluturimeve dhe rezervoni menjëherë.

air prishtina

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin mars 2012 kompania Kosova Airlines – Flyksa e udhehequr na  Eurokoha me partneret e vete Airberlin, Germanwings etj ka pregaditur cmime shume speciale per udhetimet drejt Prishtines, Kosove.

venedet me cmime speciale jane te limituara keshtu qe beni rezervimet e juaja ne kohen me te shpejte.

4.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
7.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
14.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA

kosova airlines
kosova airlines

Kosova Airlines CALL CENTER 24 ore

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Reisen Oferta per Dhjetor 2011

Kosova Reisen Oferta per Dhjetor 2011

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.  Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Oferta e Kosova Resien Fluturimet

31/12/2011 Prishtinë – Zurich, 09:30 279 CHF – Kosova Reisen (Kosovareisen)
31/12/2011 Prishtinë – Zurich, 18:30 249 CHF – Kosova Reisen (Kosovareisen)
31/12/2011 Zurich – Prishtinë, 06:30 199 CHF – Kosova Reisen (Kosovareisen)
31/12/2011 Zurich – Prishtinë, 09:00 169 CHF – Kosova Reisen (Kosovareisen)

kosova reisen

Kosova Resien Call Center

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111
Kosova Reisen E-Mail:  info@kosovareisen.com

Kosova Reisen info

E regjistruar më 18 dhjetor 1989 me emrin Kosova Reisen AG, kurorëzim i rezultateve të punës së frytshme shumëvjeçare të zotit Rexhep Sadrija në Zvicër, biznes privat familjar. I vyeshëm dhe këmbëngulës në parimet e veta, parime të kultivuara dhe të trashëguara nga një familje bujare dukagjinase. Vetëm puna e pandërprerë dhe e ndershme ishte dhe është çelës i suksesit të themeluesit, zotit Rexhep Sadrija. Ai punoi punë të zakonshme dhe të rënda, ato që bëjnë shumica e mërgimtarëve, për vite të tëra. Por, i bindur në aftësitë e veta, me një vullnet për punë dhe jetë më të mirë, ai kërkon rrugën e suksesit. Duke parë lëvizjet e shpeshta të mërgimtarëve tanë në relacionin Zvicër – Kosovë, zotëri Sadrija i përkushtohet profesionit të agjentit turistik. Punon vite me radhë dhe krijon eksperiencën e duhur si punëtorë turistik në agjencinë e mirënjohur WASTEELS Reisen AG në Cyrih. Me themelimin e biznesit të tij në qendër të metropolit zviceran, duke investuar çdo para të fituar me djersë, zoti Rexhep Sadrija, krijon një ndër agjencitë turistike më moderne në Cyrih.
Me një staf të rinjsh kosovarë, të përzgjedhur me kujdes, duke u mbështetur në përvojën dhe parimet moderne zvicerane mbi punën, humanitetin dhe prosperitetin, shumë shpejt, Kosova Reisen bëhet simbol suksesi për mërgatën shqiptare në Zvicër. Të njëjtin vit, Kosova Reisen AG hap përfaqësitë e veta në Gjakovë e në Prishtinë për të vazhduar edhe me përfaqësitë në Pejë, Prizren e më tej.

Oferta e Kosova Reisen

Oferta nga Kosova Reisen

  • Prishtinë – Zurich 349 € duke filluar nga:
  • Zurich – Prishtinë 99€ duke filluar nga:
  • Prishtinë – Geneva 99 € duke filluar nga:
  • Geneva – Prishtinë 349 € duke filluar nga:

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.
Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Kosova Reisen ZÜRICH

Tel: +41 44 215 20 20

Kosova Reisen KOSOVË

Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111