Cmimet Speciale Flyksa – Kosova Airlines 20, 21, 22, 23, 26 Maj 2012

Cmimet Speciale Flyksa – Kosova Airlines 20, 21, 22, 23, 26 Maj 2012

20.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
20.05.2012 Zürich – Prishtina 69.–CHF
20.05.2012 Zürich – Shkup 69.–CHF

21.05.2012 Zürich – Prishtina 69.–CHF

22.05.2012 Zürich – Prishtina 79.–CHF

23.05.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF
23.05.2012 Zürich – Shkup 89.–CHF
23.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
23.05.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR

26.05.2012 Köln/Bonn – Prishtina 89.–EUR
26.05.2012 Düsseldorf – Prishtina 79.–EUR
26.05.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR

Rezervoje bileten tende sot qe te perfitosh nga keto oferta speciale te ofruara nga Kosova Airlines per fluturimet nga Gjermania, Zvicra dhe Austria drejt Kosoves. Numri i uleseve me keto cmime eshte i limituar keshtu qe rezervoni bileten tuaj sa me per perndryshe ju do te detyroheni te paguani cmime me te larta vetem pse ju nuk e keni rezervuar bileten tuaj me kohe.

Flyksa perveq ketyre fluturimeve ku ka cmime speciale ka edhe fluturime tjera drejt Kosoves, Maqedonise dhe Shqiperise dhe ato mund ti gjeni ne faqen e tyre apo mund te telefoni dhe te kryeni rezervimin e juaj.

Rezervimet mund t’i bëni në çdo qytet të Kosovës, po ashtu në qytetet më të mëdha të Europës.

Jeni të obliguar që për çdo fluturim, 48 orë para fluturimit të konfirmoni fluturimin tuaj.

Stafi profesional i “Kosova Airlines” do t’ju ofrojë një zgjidhje adekuate për çdo fluturimin tuajin dhe do t’ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj.

 

 

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Kosova Reisen oferta per 24 mars 2012

Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 09:30 109 Sfr *
Prishtinë – Zurich Sh, 24 MAR 2012, 18:30 99 Sfr *

Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 06:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë Sh, 24 MAR 2012, 09:00 199 Sfr

Kosovareisen në shërbimin tuaj

Kosova Reisen Zurich Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

E-Mail: info@kosovareisen.com
Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Flyksa – Kosova Airlines oferta per Mars dhe Prill 2012

24.03.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR  – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

31.03.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

Flyksa Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Flyksa Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Flyksa Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Flyksa Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42

Flyksa Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06

Flyksa Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Flyksa Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Flyksa Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09

Flyksa Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Flyksa Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Kosova Airlines cmimet speciale per Mars 2012

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin mars 2012 kompania Kosova Airlines – Flyksa e udhehequr na  Eurokoha me partneret e vete Airberlin, Germanwings etj ka pregaditur cmime shume speciale per udhetimet drejt Prishtines, Kosove.

venedet me cmime speciale jane te limituara keshtu qe beni rezervimet e juaja ne kohen me te shpejte.

4.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
7.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
10.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
14.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 München – Prishtina 69.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA
17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR – Kosova Airlines – FLYKSA

kosova airlines
kosova airlines

Kosova Airlines CALL CENTER 24 ore

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines cmimet speciale per Shkurt 2012

Kosova Airlines

19.02.2012 Zürich – Prishtina 79.–CHF operuar nga Kosova Airlines
19.02.2012 Zürich – Skopje 69.–CHF operuar nga Kosova Airlines
19.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR operuar nga Kosova Airlines
19.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR operuar nga Kosova Airlines

Kosova Airlines

22.02.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF operuar nga Kosova Airlines
22.02.2012 Zürich – Skopje 99.–CHF operuar nga Kosova Airlines
22.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR operuar nga Kosova Airlines
22.02.2012 München – Prishtina 79.–EUR operuar nga Kosova Airlines
22.02.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR operuar nga Kosova Airlines

25.02.2012 Zürich – Skopje 99.–CHF operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Geneve – Prishtina 79.–CHF operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 München – Prishtina 89.–EUR operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR operuar nga Kosova Airlines
25.02.2012 Vienna – Prishtina 39.–EUR operuar nga Kosova Airlines

Kosova Airlines

26.02.2012 Zürich – Skopje 99.–CHF
26.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
26.02.2012 München – Prishtina 89.–EUR
26.02.2012 Stuttgart – Prishtina 49.–EUR

Kosova Airlines Zürich 41 44 315 59 59 Kosova Airlines Vienna 43 1 319 10 74
Kosova Airlines Hamburg 49 40 30 39 47 58 Kosova Airlines Frankfurt 49 69 25 66 760
Kosova Airlines Hannover 49 51 13 36 29 09 Kosova Airlines München 49 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Berlin 49 30 56 82 14 79 Kosova Airlines Stuttgart 49 711 87 03 06 90
Kosova Airlines Prishtinë 38138 220 220 Kosova Airlines Düsseldorf 49 211 17 39 930

Kosova Airlines – Flyksa – Oferta per Dhjetor/Janar 2011 – 2012

Si cdo here tjeter edhe per kete fund vite kompania Kosova Airlines  Flyksa ne bashkepunim me kompanite e njohura Germanwings, Airberlin dhe Fly Niki ka oferta shume speciale per udhetimet drejt Kosoves dhe ate duke filluar me cmimet prej 59 Euro deh nga 49 Chf drejt ne drejtim te Shkup-it, kjo veqse e konfirmon perkushtimin e kompanise Kosova Airlines per nje sherbim sa me efikas.

Kosova Airlines e cila eshte pjese e kompanise Eurkokoha per gjate muajit janar te vitit 2012  ka me shume se 59 fluturime me cmime shume speciale pra krejt cka duhet te beni ju eshte qe keto ti rezervoni ne kohen me te shpejte duke marr parasysh qe vendet me cmime speciale jane te limituara.

Kosova Airlines
Kosova Airlines

Kosova Airlines 2011 Dhjetor

28.12.2011 Prishtina – Düsseldorf 89.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
28.12.2011 Prishtina – München 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)

Kosova Airlines 2012 Janar

4.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
4.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
4.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
4.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
4.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
4.01.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

5.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

6.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

7.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
7.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
7.01.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
7.01.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
7.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
7.01.2012 Düsseldorf – Skopje 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
7.01.2012 Vienna – Prishtina 79.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Flyniki)
7.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
7.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
7.01.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

8.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
8.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
8.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
8.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
8.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

11.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
11.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
11.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
11.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
11.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
11.01.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

14.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
14.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
14.01.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
14.01.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
14.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
14.01.2012 Düsseldorf – Skopje 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
14.01.2012 Vienna – Prishtina 79.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Flyniki)
14.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
14.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
14.01.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

15.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
15.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
15.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
15.01.2012 Zürich – Prishtina 99.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

15.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

18.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
18.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
18.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
18.01.2012 Zürich – Skopje 49.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
18.01.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)

21.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
21.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
21.01.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
21.01.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)

21.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)

21.01.2012 Düsseldorf – Skopje 49.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Airberlin)
21.01.2012 Vienna – Prishtina 79.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Flyniki)

22.01.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
22.01.2012 München – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)
22.01.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR (flyksa – Kosova Airlines – Germanwings)

Kosova Airlines Flyksa CALL CENTER 24 Ore

Flyksa – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Flyksa – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Flyksa – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Flyksa – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Flyksa – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Flyksa – Vienna: +43 664 233 63 06
Flyksa – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Flyksa – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Flyksa – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Flyksa – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Flyksa – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Nisin fluturimet e Germanwings me Kosova Airlines dhe Eurokoha

“Germanwings” dhe “Kosova Airlines” e “Eurokoha” fillojnë me bashkëpunimin e shtuar më herët sesa ishte planifikuar.

 Në një komunikatë për media të lëshuar nga “Germanwings” është bërë e ditur që fluturimet përmes operatorit dhe partnerit të kësaj kompanie “Kosova Airlines” dhe “Eurokoha” do të fillohet qysh në shtator dhe jo siç ishte planifi kuar në nëntor të këtij viti. Këtë e ka vërtetuar edhe drejtori i “Kosova Airlines” dhe “Eurokoha”, Naim Ejupi.

 Ashtu siç kanë njoftuar agjencitë gjermane të lajmeve, “Germanwings” në bashkëpunim me partnerin e saj kryesor, “Kosova Airlines” dhe “Eurokoha” në bazë të marrëveshjes së kësaj kompanie të njohur gjermane, e cila është një prej më të mëdheve në Europë për fluturimet me çmime të ulëta dhe pjesë e koncernit “Lufthansa” me partnerët shqiptarë do të nisë fluturimet e shtuara për Kosovën qysh më 9 shtator të këtij viti e jo siç ishte planifikuar në nëntor.

Germanwings Kosova Airlines Eurkoha

 Në njoftimin e medieve gjermane bëhet e ditur që marrëveshja kishte parashikuar që fluturimet të fillonin më 1 nëntor, por për shkak të nevojës së shpejtë për shtuarjen e kapaciteteve me fluturimet në relacionin e Aeroportit Köln/Bonn-Prishtinë do të nisin qysh me datën 9 shtator dhe më pas do të vazhdohet me 14 fluturime në javë duke njoftuar që “Germaniwings” me “Kosova Airlines” dhe “Eurokoha” do të vijojë me fazën tjetër të fluturimeve nga 1 nëntori i këtij viti.

 “Bashkëpunimi i ngushtë mes “Germanwings” dhe “Kosova Airlines” e “Eurokoha” do të ketë 14 fl uturime në javë nga aeroporte të ndryshme në Gjermani në drejtim të Aeroportit të Prishtinës në bazë të marrëveshjes pesëvjeçare mes këtyre kompanive të njohura duke pritur kështu një vëllim prej më shumë se 200.000 pasagjerëve në vit. Kompania tashmë ka një partneritet të ngushtë me “Kosova Airlines” e “Eurokoha” qysh nga viti 2006, kurse shtuarja masive e këtij vëllimi me fl uturime nga Aeroporti i Köln/Bonn-Prishtinë një herë në javë, dhe nga Hamburgu, Frankfurti, Berlini dhe Hannoveri po kështu 1 herë në javë si dhe Stuttgarti, Düsseldorfi dhe Munihu me nga 3 fl uturime në javë tregon për fl eksibilitetin e kompanisë sonë dhe partnerëve nga Kosova”, është njoftuar nga “Germanwings”.

Në anën tjetër, drejtori i “Kosova Airlines” dhe “Eurokoha”, Naim Ejupi, ka vërtetuar për “Zëri” njofimet e mediave gjermane duke shtuar që duke e parë “nevojën për qarkullim të udhëtarëve tanë nga Gjermania” është vendosur të fillohet më herët me fl uturime.

Ejupi ka bërë të ditur që kompanitë që drejtohen nga ai edhe më herët kanë bashkëpunuar me “Germanwings”, por me sezonin e ri ky partneritet është intensifi kuar edhe më shumë, pasi që fjala është për një kompani të fuqishme gjermane dhe prej më të njohurave në Europë, si pjesë e “Lufthansa” dhe kjo si nevojë për shërbime kualitative, por edhe më të lira për nga çmimi për pasgjerët që udhëtojnë nga aeroporte të ndryshme të Gjermanisë për në Kosovë dhe anasjelltas.