Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Kosova Airlines Ofertat

 • Stuttgart – Prishtina 99.–EUR
 • München – Prishtina 59.–EUR
 • Düsseldorf – Skopje 59.–EUR

 

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

airkosova-bileta

 

Kosova Reisen ofertat

 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 14:40 149 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 10:50 129 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 11:50 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 07:40 149 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091, Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111 Continue reading Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 09:55 589 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Premte, 16 GUSHT 2013, 15:40 589 CHF *

 

 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 13:00 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Premte, 16 GUSHT 2013, 06:55 149 CHF *

kosova-reisen-airkosova

KOSOVA REISEN
Lövenstrasse 69
CH-8001 Zurich Continue reading Ofertat e Kosova Reisen per 16 gusht 2013

Ofertat e Kosova reisen 23-24 Korrik 2013

Ofertat e Kosova reisen

Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 17:45 279 CHF *
Prishtinë – Zurich Marte,   23 KOR 2013, 10:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Marte,   23 KOR 2013, 14:50 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Merkure, 24 KOR 2013, 06:50 349 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

Bileta Kosova Reisen 26 maj 2013

Ofertat e Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 10:00249 CHF *
Prishtinë – Zurich Di, 26 MAJ 2013, 14:40259 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 21:5099 CHF *
Zurich – Prishtinë Di, 26 MAJ 2013, 11:5099 CHF *

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.
Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.

Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

Ofertat e Kosova Reisen per 6 Prill 2013

Ofertat e Kosova Reisen per 6 Prill 2013

 • Prishtinë – Zurich Sht, 06 PRL 2013, 09:45 279 Sfr *
 • Prishtinë – Zurich Sht, 06 PRL 2013, 15:55 199 Sfr *

 

 • Zurich – Prishtinë Sht, 06 PRL 2013, 06:50 149 Sfr *
 • Zurich – Prishtinë Sht, 06 PRL 2013, 06:55 149 Sfr *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Reisen cmimet speciale per 22 dhe 23 Mars 2013 Prishtine Zurich Prishtine

Prishtinë – Zurich Premte, 22 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *
Prishtinë – Zurich Shtune, 23 MAR 2013, 09:30 279 Sfr *

Zurich – Prishtinë Premte, 22 MAR 2013, 06:30 349 Sfr *
Zurich – Prishtinë Shtune, 23 MAR 2013, 08:55 149 Sfr *

kosovareisen

Kosova Reisen 7 mars 2013

Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 14:30  99 Sfr * KOsova Reisen
Prishtinë – Zurich Enjte, 07 MAR 2013, 10:10 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 11:50 149 Sfr * KOsova Reisen
Zurich – Prishtinë Enjte, 07 MAR 2013, 08:55  99 Sfr * KOsova Reisen

Kosova Reisen 28 dhe 29 Janar Fluturimet Zurich Prishtine

Prishtinë – Zurich HË, 28 JANAR 2013, 09:30 219 Sfr *
Prishtinë – Zurich Ma, 29 JANAR 2013, 16:05 189 Sfr *
Zurich – Prishtinë HË, 28 JANAR 2013, 06:30  99 Sfr *
Zurich – Prishtinë Ma, 29 JANAR 2013, 13:05  99 Sfr *

 

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA Reisen Gjakovë +381 390 321 091 / Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Reisen 7 dhe 8 Nentor 2012

Prishtinë – Zurich MËRKURE, 07 NËNTOR 2012, 14:35 349 Sfr
Prishtinë – Zurich Enjte, 08 NËNTOR 2012, 14:30 299 Sfr

Zurich – Prishtinë Merkure, 07 NËNTOR 2012, 11:45 249 Sfr
Zurich – Prishtinë Enjte, 08 NËNTOR 2012, 06:55 249 Sfr

kosovareisen
kosovareisen

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie.

Që nga themelimi, kompania jonë e mbështetë. zhvillimin e vet në standarde, paraprakisht të certifikuara. Me një mikpritje dhe kulturë të mirëfilltë të stafit tonë, jemi kujdesur në mënyrë të veçantë për çdo udhëtarë, që ai t’i ndiejë shërbimet e përzemërta të shpejta dhe efikase të kompanisë sonë.

Principi i strukturës së thjeshtë të çmimeve, prania e përhershme pranë jush, janë parime elementare që e përcaktojnë misionin tonë në përmbushjen e të gjitha nevojave të udhëtarit për një udhëtim të rehatshëm të kulturuar dhe të sigurt.

Kosova Reisen së shpejti me rezrevime online! Së shpejti rezrevime online për të gjitha destinacionet.

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 / E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA Reisen Gjakovë +381 390 321 091 / Pejë +381 39 432 471 / Prizren +381 29 242 110 / Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Reisen – 10 dhe 11 Tetor Prishtine Zurich

Prishtinë – Zurich MËRKURE, 10 TETOR 2012, 09:30 349 Sfr
Prishtinë – Zurich ENJTE, 11 TETOR 2012, 09:30 349 Sfr
Zurich – Prishtinë MËRKURE, 10 TETOR 2012, 06:30 199 Sfr
Zurich – Prishtinë ENJTE, 11 TETOR 2012, 06:30 199 Sfr

Kosova Reisen – 10 dhe 11 Tetor Prishtine Zurich

Per me shume kontaktoni ne

Kosova Reisen ZÜRICH +41 44 215 20 20 * Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen
Pejë
+381 39 432 471 * Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111