bileta autobusi per kosove

bileta autobusi per kosove

Ne gjatë sezonit të veres I angazhojmë dy autobusët tanë në linjen Suedi Kosovë në menyrë që tu dalim në ndihmë bashkëkomabsve tanë, por gjatë sezonit tjetër ne me kompanin tone jemki tër angazhuar në turizëm në Suedi ku bejmë bartjen e turistëve në sezonin e dimrit në vendet turistike suedeze ku xhvillohet turizmi dimror siodmos skijimi. Edhe me kete lloj veprimtarie deir me tani ne jemi shume të kenaqur dhe besoj se ia kemi arritur qellimit me punën tone. Momentalisht kemi dy autobus e shpresojme se ne te ardhmen do e shtojmë numrin e tyre.

Çdo ditë udhetime me autobus super komod në destinacionet:

 • Prishtine Sarande Prishtine
 • Prishtine Dhermi Prishtine
 • Prishtine Himare Prishtine
 • Prishtine Ksamil Prishtine
 • Prishtine Vlore Prishtine
 • Prishtine Durres Prishtine
 • Prishtine Velipoj Prishtine
 • Prishtine Shengjin Prishtine
 • Prishtine Ulqin Prishtine

airbus kosova
Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.
Udhëtime direkte nga Gjermania për Kosovë përmes Hungarisë çdo të Martë dhe të Premte ndërsa nga Kosova çdo të Mërkurë dhe të Shtunë

Dortmund – Kosove me Autobus
Essen – Kosove me Autobus
Düsseldorf – Kosove me Autobus
Köln – Kosove me Autobus
Frankfurt – Kosove me Autobus
Manheim – Kosove me Autobus
Karlsruhe – Kosove me Autobus
Stuttgart – Kosove me Autobus
Ulm – Kosove me Autobus
Ausburg – Kosove me Autobus
München – Kosove me Autobus
Podujevë – Kosove me Autobus
Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjila

Gjermani – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Dortmund – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Frankfurt – Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» München – Presheve/Prishtine: çdo te marte dhe te premte
» Hamburg – Prishtine: çdo te premte
» Berlin – Prishtine: çdo te premte

Gjermani – Kosove: nepermjet Kroacise & Malit te Zi
» Frankfurt – Prishtine: çdo te shtune
» Dortmund – Prishtine: çdo te shtune
» Hamburg – Prishtine: per momentin nuk kemi nisje!

Gjermani – Shqiperi – Kosove: nepermjet Italise
» Kassel – Tirane – Prishtine: çdo te enjte
» Dortmund – Tirane – Prishtine: çdo te enjte

Gjermani – Maqedoni: nepermjet Sllovenise dhe Kroacise
» Düsseldorf – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe shtune
» Bielefeld – Shkup/Gostivar: çdo te merkure dhe te shtune

Belgjike – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Bruksel – Prishtine : çdo te marte dhe te premte

Zvicer – Kosove: nepermjet Austrise & Hungarise
» Gjeneve – Prishtine: çdo te marte dhe te premte

Bileta te lira nga shume qytete te gjermanise
München – Prishtine vetem 130 euro (bilete kthyese)

Düsseldorf – Shkup vetem 100 euro (bilete nje drejtimshe)

München – Tirane vetem 85 euro (bilete nje drejtimshe)

Orari i Fluturimeve nga Aeroporti i Prishtines

fly prishtina zurich
BAL791    Belle Air Europe    Prishtina – Malmo    4:40
DWT871    Darwin Arline        Prishtina – Zurich    5:50
BAL526    Belle Air Europe    Prishtina – Venice    6:00
ADR114    Adria Airways        Prishtina – Frankfurt    6:10
AUA770    Austrian Airlines    Prishtina – Vienna    7:10
PGT1851    Pegasus Airline        Prishtina – Antalya    7:45
THY1018    Turkish Airlines    Prishtina – Istanbul    9:05
EDW403    Edelweiss Air        Prishtina – Zurich    9:45
BHP2353    Belair Airlines        Prishtina – Zurich    10:00
EZS1188    EasyJet            Prishtina – Basel    10:20
DWT873    Darwin Airline        Prishtina – Zurich    11:25
BAL536    Belle Air Europe    Prishtina – Dusseldorf    11:35
PGT854    Pegasus Airline        Prishtina – Istanbul S.Gokcen    11:45
AUA778    Austrian Airlines    Prishtina – Vienna    12:45
ADR156    Adria Airways        Prishtina – Munich    12:50
ADR839    Adria Airways        Prishtina – Ljubljana    15:55
BAL917    Belle Air Europe    Prishtina – Basel – Mulhouse    17:00
BAL762    Belle Air Europe    Prishtina – Milano    18:00
BAL915    Belle Air Europe    Prishtina – Basel – Mulhouse    18:10
NAX1909    Norwegian Air        Prishtina – Oslo    18:25
THY1020    Turkish Airlines    Prishtina – Istanbul    20:40
JAF1652    Jetair Fly        Prishtina – Brussels    20:55

Adria Airways Kosove
Tel: +381 38 246 746
Web: www.adria.si

Atlas Jet Kosove
Tel: +381 38 242 526
Web: www.atlasjet.com

Austrian Kosove
Tel: +381 38 594 993
Web: www.austrian.com

Belleair Europe Kosove
Adresa: Garibaldi 4/1, Prishtine
Tel: 00381 38 225 570/71
Fax: 00381 38 225 572
Mob: 00381 38 225 570
Email: prishtina.airport@flybelleair.com
Web: www.belleaireurope.eu

Croatia Airlines
Tel: +381 38 233 833
Web: www.croatiaairlines.com

Easy Jet Kosove
Tel: +381 38 5958 566
Web: www.easyjet.com

Edelweiss Kosove
Tel: +381 38 54 84 33
Web: www.edelweissair.ch

Niki Kosove
Tel: +381 38 502 062
Web: www.flyniki.com

Germanwings Kosove
Tel: +381 38 24 91 84/85
Web: www.kosovaairlines.com

Pegasus Kosove
Tel: +381 38 225 810
Email:  pegasusamk@gmail.com

Sas Kosove
Tel: +381 38 548 435
Web: www.sas.se

SunExpress Kosove
Tel: +381 38 502 062
Web: www.sunexpress.com.tr

Turkish Airlines Kosove
Tel: +381 38 247 711
Web: www.turkishairlines.com

Kosova Reisen dhe Malesia Reisen Cmimet e Biletave per Kosove

Cmimet Malesia Reisen

Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 1402     22:00     300,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 2L 4104     13:00     320,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 402     06:50     320,00 CHF

Prishtina → Zurich 10.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 WK 403     14:45     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 4T 2353     10:00     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 2L 4105     15:50     60,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 10.07.2013 WK 1471     12:00     60,00 CHF
Prishtina → Gjenevë 12.07.2013 2L 107     21:00     60,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 12.07.2013 2L 106     18:20     300,00 CHF

Kontakt Malesia Reisen Schweiz:

Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62 / Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81

Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666 / Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859 / Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001

airtickets

Cmimet Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Enjte,  11 KORRIK 2013, 10:00 349 CHF *
Prishtinë – Zurich Premte, 12 KORRIK 2013, 09:45 279 CHF *

Zurich – Prishtinë Enjte,  11 KORRIK 2013, 11:55 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Premte, 12 KORRIK 2013, 06:50 349 CHF *

Kosova Reisen

ZÜRICH Kosova Reisen Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA REISEN Gjakovë +381 390 321 091 / KOSOVA REISEN Pejë +381 39 432 471
KOSOVA REISEN Prizren +381 29 242 110 / KOSOVA REISEN Prishtinë +381 38 241 111

EasyJet – Prishtina Basel-Mulhouse-Freiburg

EasyJet – Prishtina Basel-Mulhouse-Freiburg

Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 26/may 208 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 28/may 149 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 30/may 176 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 01/jun 220 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 02/jun 185 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 04/jun 101 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 06/jun 90 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 08/jun 76 eur
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 09/jun 97

easyjet-1

Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 26/may 124 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 28/may 93 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 30/may 149 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 01/jun 90 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 02/jun 98 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 04/jun 83 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 06/jun 82 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 08/jun 93 eur
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 09/jun 101 eur

If you are booking our standard fares:

Fares on this page:

Are one way per passenger.
Include all taxes, fees and charges.
Include credit card fee of 2.5% when “pay by credit card” option is selected.
Exclude checked baggage and sports equipment.
Show all times local to the relevant airport.

Admin fee and Charges:

An admin fee of €12.50 is included in your booking. This has been divided across the number of passengers travelling and included in the fare price.
Bookings made by Visa Credit Card, MasterCard Credit, Diners Club, American Express, UATP/Airplus will incur an additional fee of 2.5% of the total transaction value.
Note this is a UK retail site. Non UK Cardholders transacting on this site may be subject to a cross border fee applied by their Card Issuer.

Check-in (hold) luggage:

On the next page you can add check-in (hold) luggage to your booking and purchase extra weight, and you’ll be shown the relevant fee.
Pre-booking your hold luggage online is much cheaper than paying at the airport, and much less hassle.

Cabin bags: All fares

ONE piece of cabin baggage per person.
From 02/07/2013: If you bring a bag no bigger than 50 x 40 x 20cm we can guarantee this size will always travel with you either in the overhead locker or, if necessary, under the seat in front of you.
You can still bring a bag up to 56 x 45 x 25cm, but it’s likely that on some of our busy flights your bag may have to go in the hold.
easyJet Plus cardholders or customers who purchase an easyJet Plus Up Front/Extra Legroom seat are allowed to bring ONE piece of cabin baggage no bigger than 56 x 45 x 25cm (including handles and wheels). Overhead locker space is limited so you can use the easyJet Plus Speedy Boarding queue to board first and secure your space.

Travel Insurance:

For your peace of mind you can add travel insurance to your booking when you go on to the next page, “Flight Extras”.
If you don’t wish to take up this option, or if you already have travel insurance, you don’t have to do anything.

If you are booking our FLEXI fares:

Fares on this page:

Are one way per passenger.
Include all government taxes and airport fees
Include 1 piece of standard hold baggage, Speedy Boarding, and unlimited date changes within a 4 week period per passenger.
Show all times local to the relevant airport.
Flexi fares are available to book 120 days from the current date.

Check-in (hold) luggage:

On the next page you can add check-in (hold) luggage and purchase extra weight, in addition to the free hold bag available with Flexi. You’ll be shown the relevant fee.
Pre-booking your hold luggage online is much cheaper than paying at the airport, and much less hassle.

Cabin bags: FLEXI fares

FLEXI fare customers are allowed to bring ONE piece of cabin baggage no bigger than 56 x 45 x 25cm (including handles and wheels).
Overhead locker space is limited so you can use the easyJet Plus Speedy Boarding queue to board first and secure your space.

FLyksa – Kosova Airlines – Eurokoha Germanwings Lajme

flyksa-stutgartNjoftim per te gjithe pasaxheret e Eurokoha Kosova Airlines Flyksa e Germanwings qe fluturojne nga Stuttgarti per ne Kosove qe Sporteli i Kosova Airlines tani gjendet ne Terminalin 3

ndersa qe CHECK-IN behet ne Terminalin 2

per pyetje apo komente kontaktoni ne +49 711 870 30 690

 

Fluturimet Speciale per Janar nga Flyksa – Kosova Airlines

airkosova-janar-2013

23.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
23.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
23.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
23.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR

25.01.2013 Zürich – Prishtina 49.–CHF
25.01.2013 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 München – Prishtina 29.–EUR
25.01.2013 Düsseldorf – Prishtina 29.–EUR

Easyjet Kosova cmimet per tetor 2012

Easyjet fluturimi Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg

Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 16 Tetor -244.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 18 Tetor -255.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 20 Tetor -226.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 21 Tetor -416.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 23 Tetor -146.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 25 Tetor -142.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 27 Tetor -196.99 Euro
Pristina to Basel-Mulhouse-Freiburg 28 Tetor -219.99 Euro

Easyjet Fluturimi Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina

Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 16 Tetor – 160.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 18 Tetor – 104.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 20 Tetor – 135.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 21 Tetor – 132.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 23 Tetor – 104.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 25 Tetor – 132.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 27 Tetor – 108.99 Euro
Basel-Mulhouse-Freiburg to Pristina 28 Tetor – 105.99 Euro

Easyjet fluturimi  Pristina to Geneva

Pristina to Geneva 16 tetor -255.99 Euro
Pristina to Geneva 18 tetor -201.99 Euro
Pristina to Geneva 20 tetor -226.99 Euro
Pristina to Geneva 23 tetor -183.99 Euro
Pristina to Geneva 25 tetor -226.99 Euro
Pristina to Geneva 27 tetor -301.99 Euro

Easyjuet fluturimi  Geneva to Pristina

Geneva to Pristina 16 tetor -215.99 Euro
Geneva to Pristina 18 tetor -209.99 Euro
Geneva to Pristina 20 tetor -187.99 Euro
Geneva to Pristina 23 tetor -169.99 Euro
Geneva to Pristina 25 tetor -160.99 Euro
Geneva to Pristina 27 tetor -94.99 Euro

te gjitha rezervimet mund te behen ne Easujet.com dhe sa me heret qe ju e beni rezervimin aq me te volitshme do te jene cmimet.

Ars Travel Dubai Festival 2012

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

Pullman Hotel -Festivali i Shopingut – DUBAI

5 nete
Pullman Dubai mall of the Emirates 4*
Dhoma dyshe per person eshte 913 eur
Dhoma njeshe eshte 1319 eur

Përfshihet në çmim

 • Akomodimi 5 nete ne hotel me mengjes,
 • Fluturimi PRN IST DXB, kthyese

Ne Çmim nuk perfshihen;

 • Tax-at e aeroportit 177.19 eur
 • Viza Normal, aplikimi per vize 10 dite para nisjes eshte 80 eur
 • Viza Express 4 dite para nisjes eshte 140 eur
 • Sigurimi shendetsor 5 eur
ars travel
ars travel

Info Shtese

 • Destinimi: Dubai
 • Hoteli: Pullman Hotel
 • Tipi i udhëtimit: Pakete Komplete
 • Kohëzhgjatja: 31 ditë
 • Çmimi: 1319€
 • Data e nisjes: 05-01-2012
 • Hoteli: *****

Ars Travel Group organizon Shopping Festival ne Dubai

 

 ARS Travel Group LLC

Rr. Fehmi Agani #34 10000 Prishtine, Kosove
Tel +381 38 226 226 / Fax +381 38 224 154 / Mob +377 45 226 226
info@arstravelgroup.com / www.arstravelgroup.com

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435

Airprishtina me destinacione te reja

Oferta e zgjeruar e fluturimeve nga Airprishtina

Fluturoni direkt për në Prishtinë dhe Shkup nga destinacionet e reja

 • Shtutgart-Shkup-Shtutgart – Airprishtina
 • Gjenevë-Shkup-Gjenevë – Airprishtina
 • Bruksel-Prishtinë-Bruksel – Airprishtina
  air prishtina

Risi: Shtutgart-Shkup-Shtutgart, Gjenevë-Shkup-Gjenevë dhe Bruksel-Prishtinë-Bruksel. Rrjeti i destinacioneve i Air Prishtinës po zgjërohet vazhdimisht dhe ju ofron fluturime direkte për në vendlindjen tuaj nga gjithnjë e më shumë qytete europiane. Duke filluar nga data 26.03 mund të fluturoni me ne direkt nga Brukseli në Prishtinë, ndërsa nga data 30.06 direkt nga Shtutgarti dhe nga Gjeneva për në Shkup.

Informohuni dhe rezervoni tani: www.airprishtina.com

Keni planifikuar tanimë pushimin veror?

Rezervoni tani me Airprishtina dhe siguroni

çmim të volitshëm fluturimin tuaj te verës për në vendlindje.

Edhe për sezonin e verës vlen: sa më herët, aq më lirë. Rezervoni tani fluturimin tuaj për në atdhe me çmime të volitshme dhe siguroni vendin tuaj në aeroplanët tanë. Sipas përvojës, kerkesa në stinën e verës është shumë e madhe dhe ndodh shpesh që ju mos të keni zgjedhjen e duhur. Prandaj: vendosni tani, rezervoni me çmime të volitshme dhe gëzojuni verës në vendlindje.

Airprishtina

Zgjedhni terminin tuaj të dëshiruar në orarin e fluturimeve dhe rezervoni menjëherë.

air prishtina