Flyksa – Fluturimet per Nentor 2012

Prishtina     –     Düsseldorf    4U 5701     Wed 07.11.     PRN     08:55     DUS     11:35     179,00 €
Prishtina     –     Düsseldorf    4U 5701     Sat 10.11.     PRN     10:00     DUS     12:40     139,00 €
Prishtina     –     Berlin Tegel  4U 5711     Sat 10.11.     PRN     20:25     TXL     22:35     139,00 €.
Prishtina     –     Genève – Genf 4T 3993     Sat 10.11.     PRN     09:30     GVA     11:50     211,00 €
Prishtina     –     Hamburg   4U 5705     Sat 10.11.     PRN     13:30     HAM     16:15     219,00 €
Prishtina     –     Hannover  4U 5715     Sat 10.11.     PRN     12:55     HAJ     15:15     179,00 €


Prishtina     –     Köln/Bonn 4U 5707     Sat 10.11.     PRN     16:40     CGN     19:10     189,00 €
Prishtina     –     München   4U 5703     Wed 07.11.     PRN     15:30     MUC     17:35     68,00 €
Prishtina     –     München      4U 5703     Sat 10.11.     PRN     13:00     MUC     15:05     68,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Wed 07.11.     PRN     20:50     STR     22:55     109,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Sat 10.11.     PRN     18:40     STR     20:45     159,00 €
Prishtina     –     Stuttgart 4U 5713     Sun 11.11.     PRN     17:05     STR     19:10     169,00 €

WICHTIGE TELEFONNUMMERN

Düsseldorf: 00211 17 39 930 / Stuttgart: 0711 87 03 06 90 / München: 089 97 30 66 42
Frankfurt: 069 25 66 760 / Zürich: 044 315 59 59 / Prishtinë: 038 220 220

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Si cdo muaj tjeter edhe per muajin Nentor Kosova Airlines ka pregaditur oferta speciale me cmime shume te volitshme per fluturimet drejt Kosoves, Prishtines, numri i ketyre vendeve eshte i limituar keshtu qe sa me heret qe ju vendosni per te udhetuar dhe rezervuar shansat qe ju te perfitoni nga keto cmime te ulta do te jete me i larte.

Kosova Airlines jum mundeson qe ju te rezervoni bileten online apo permes agjensioneve tona (numrat i gjeni me poshte) por edhe permes agjenteve gjith andej.

kosova-airlines

Kosova Airlines 3 Nentor 2012

3.11.2012 Düsseldorf – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 München – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Köln/Bonn – Prishtina 69.–EUR
3.11.2012 Stuttgart – Prishtina 69.–EUR Continue reading Kosova Airlines Fluturimet ne Nentor

Flyksa – Kosova Airlines Bileta te lira

flyksa-edelweiss

Prishtina – Berlin Schönefeld    4U 5711 Sat 06.10. PRN 20:00 SXF 22:15 219,00 €
Prishtina – Berlin Schönefeld    4U 5711 Sat 13.10. PRN 20:00 SXF 22:15 249,00 €
Prishtina – Düsseldorf    4U 5701 Sun 07.10. PRN 08:35 DUS 11:15 99,00 €
Prishtina – Düsseldorf    4U 5701 Wed 10.10. PRN 14:10 DUS 16:45 189,00 €
Prishtina – Düsseldorf 4U 5701 Sat 13.10. PRN 08:30 DUS 11:30 149,00 €
Prishtina – Genève – Genf 4T 3993 Sat 13.10. PRN 09:20 GVA 11:30 177,00 €
Prishtina – Hamburg 4U 5705 Sat 13.10. PRN 09:40 HAM 12:30 209,00 €
Prishtina – Hannover4U 5715 Sat 13.10. PRN 16:30 HAJ 18:45 229,00 €
Prishtina – Köln/Bonn 4U 5707 Sat 13.10. PRN 15:30 CGN 17:55 139,00 €
Prishtina – München 4U 5703 Sun 07.10. PRN 15:10 MUC 17:15 169,00 €

Flyksa – Kosova Airlines Bileta te lira
Prishtina – München 4U 5703 Wed 10.10. PRN 08:35 MUC 10:40 139,00 €
Prishtina – München 4U 5703 Sat 13.10. PRN 08:40 MUC 10:45 139,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5717 Sat 06.10. PRN 18:45 STR 20:45 139,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Sun 07.10. PRN 20:40 STR 22:40 219,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Wed 10.10. PRN 20:40 STR 22:40 149,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5713 Sat 13.10. PRN 14:35 STR 16:35 179,00 €
Prishtina – Stuttgart 4U 5717 Sat 13.10. PRN 18:45 STR 20:45 179,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Sun 07.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 214,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Mon 08.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 198,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Tue 09.10. PRN 10:50 ZRH 13:00 197,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Wed 10.10. PRN 09:55 ZRH 12:00 197,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Thu 11.10. PRN 10:00 ZRH 12:10 197,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Fri 12.10. PRN 08:55 ZRH 10:55 206,00 €
Prishtina – Zürich 4T 2353 Sat 13.10. PRN 15:30 ZRH 17:40 254,00 €

Flyksa Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 / Flyksa Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 /
Flyksa München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Flyksa Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 / Flyksa Vienna: +43 (0)1 319 10 74 / Flyksa Vienna: +43 664 233 63 06 / Flyksa Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 / Flyksa Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 / Flyksa Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Flyksa Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 / Flyksa Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Flyksa Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht 2012

ofertat speciale-germanwings

Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht

28.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF

29.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF
29.08.2012 Geneve – Prishtina 59.–CHF
29.08.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
29.08.2012 München – Prishtina 49.–EUR
29.08.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

30.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF

31.08.2012 Zürich – Prishtina 49.–CHF
31.08.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR

Flyksa Kosova Airlines ofertat speciale per 28 29 30 dhe 31 Gusht

CALL CENTER 24 STUNDEN Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42 Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06 Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09 Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

 

Malesia Reisen Oferta Speciale per Prill 2012

01.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 404     11:30     250,00 CHF
01.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 402     06:30     230,00 CHF
02.04.2012 – Zurich → Prishtina WK 402     06:30     250,00 CHF

31.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 405     17:20     90,00 CHF
01.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 405     14:30     180,00 CHF
01.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF
02.04.2012 – Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF

Malesia Reisen Kontakt
Malesia Reisen Zvicer:
Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666
Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859
Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001
Malesia Reisen E-Mail: info@malesiareisen.com

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

24.03.2012 Zurich → Prishtina WK 404     09:00     170,00 CHF
24.03.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     170,00 CHF
25.03.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     150,00 CHF

24.03.2012 Prishtina → Zurich WK 405     18:00     100,00 CHF
24.03.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     110,00 CHF
25.03.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     200,00 CHF

24.03.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     11:40     200,00 CHF
24.03.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     15:00     200,00 CHF

Kontakt
Schweiz:
Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666
Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859
Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001
E-Mail: info@malesiareisen.com

Malesia Reisen Oferta per 24/25 Mars 2012

Malësia Reisen GmbH është e specializuar për fluturime çarter nga Zürich-u për në Prishtinë. Caku të cilin ne ia kemi vënë vetes, është t’i ofrojmë të gjitha shërbimet në nivelin më të lartë të mundshëm të kualitetit.

Caku ynë më i rëndësishëm është t’i çojmë klientët tanë sigurt prej vendit të fluturimit deri te vendi i destinacionit dhe t’i ofrojmë shërbimet tona të fluturimit në një raport të shkëlqyeshëm mes çmimit dhe shërbimit.

Në qendër të përpjekjes qëndrojnë tri caqe të ndërmarrjes, të cilat realizohen secilën ditë nga bashkëpunëtorët tanë të motivuar dhe të shkolluar mirë:

Besueshmëri dhe saktësi
Natyrë miqësore e punës
Raporti më i mirë midis çmimit dhe shërbimit

Flyksa – Kosova Airlines oferta per Mars dhe Prill 2012

24.03.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR  – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

31.03.2012 Vienna – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

11.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Frankfurt – Prishtina 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

14.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

15.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

18.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Köln/Bonn – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Frankfurt – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Düsseldorf – Skopje 99.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

21.04.2012 Vienna – Prishtina 59.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

22.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Düsseldorf – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 München – Prishtina 79.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

25.04.2012 Stuttgart – Prishtina 89.–EUR – Flyksa – Kosova Airlines – flug prishtina, flug pristina, flughafen pristina

Flyksa Kosova Airlines CALL CENTER 24 STUNDEN

Flyksa Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930

Flyksa Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

Flyksa Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42

Flyksa Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Flyksa Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06

Flyksa Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Flyksa Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Flyksa Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09

Flyksa Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Flyksa Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

 

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Kosova Airlines – 17.03.2012 München – Prishtina, Kosove 99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 17.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 18.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  59.–EUR
Kosova Airlines – 24.03.2012 Köln/Bonn – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 25.03.2012 Düsseldorf – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 28.03.2012 München – Prishtina, Kosove  99.–EUR
Kosova Airlines – 31.03.2012 Vienna – Prishtina, Kosove  99.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012
Kosova Airlines – Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines – Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines – München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines – Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines – Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines – Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines – Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines – Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines – Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines – Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines – Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet Speciale Mars 2012

Cmimet speciale nga Kosova Reisen per Mars

Cmimet speciale nga Kosova Reisen per Mars

Prishtinë – Zurich, 06 MAR 2012, 299 Sfr Kosova Reisen
Prishtinë – Zurich, 07 MAR 2012, 229 Sfr Kosova Reisen
Zurich – Prishtinë, 06 MAR 2012, 199 Sfr Kosova Reisen
Zurich – Prishtinë, 07 MAR 2012, 199 Sfr Kosova Reisen

kosova reisen
kosova reisen

Kosova Reisen ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20
Kosova Reisen Gjakovë +381 390 321 091
Kosova Reisen Pejë +381 39 432 471
Kosova Reisen Prizren +381 29 242 110
Kosova Reisen Prishtinë +381 38 241 111

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Spezielle Preise für Flüge nach Pristina mit Airprishtina März 2012

Nach Prishtina von Verona ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Venezia ab EUR 39,00  Airprishtina
Nach Prishtina von Milano/Bergamo ab EUR 39,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Liege ab EUR 89,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Stuttgart ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von München ab EUR 31,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Friedrichshafen ab CHF 69,00 Airprishtina
Nach Prishtina von Wien ab EUR 49,00 Airprishtina

Airprishtina Schweiz

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10

Airprishtina Deutschland

Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290

Airprishtina Kosovo und Mazedonien

Airprishtina Prishtina  +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan     +381 28 024 673
Airprishtina Skopje     +38 92 511 12 12
Airprishtina Italien +390 240 708 009
Airprishtina Belgien +32 2 808 09 62
Airprishtina Frankreich +33 4 816 80 184
Airprishtina Österreich +43 720 88 1473
Airprishtina Grossbritannien +44 203 318 9435