Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Kosova Airlines Ofertat

 • Stuttgart – Prishtina 99.–EUR
 • München – Prishtina 59.–EUR
 • Düsseldorf – Skopje 59.–EUR

 

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930 , Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90 München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760 Vienna: +43 (0)1 319 10 74 Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220 Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79 Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58 Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

airkosova-bileta

 

Kosova Reisen ofertat

 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 14:40 149 CHF *
 • Prishtinë – Zurich Ma, 08 TET 2013, 10:50 129 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 11:50 149 CHF *
 • Zurich – Prishtinë Ma, 08 TET 2013, 07:40 149 CHF *

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091, Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110 Prishtinë +381 38 241 111 Continue reading Offers Flyksa, Kosova Reisen, Malesia Reisen, Airprishtina

Malesia Reisen cmimet 24-25 Korrik 2013 Prizshtine Zurich Prishtine

Fluturime
25.07.2013 Zurich → Prishtina  WK 402     06:50     350,00 CHF
25.07.2013 Zurich → Prishtina  WK 402     11:50     350,00 CHF

Prishtina → Zurich

24.07.2013 Prishtina → Zurich WK 403     09:30     90,00 CHF
25.07.2013 Prishtina → Zurich WK 403     14:45     120,00 CHF
25.07.2013 Prishtina → Zurich 4T 2353     10:00     110,00 CHF

24.07.2013 Prishtina → Gjenevë WK 1471     12:00     110,00 CHF

Kosova Reisen dhe Malesia Reisen Cmimet e Biletave per Kosove

Cmimet Malesia Reisen

Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 1402     22:00     300,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 2L 4104     13:00     320,00 CHF
Zurich → Prishtina 12.07.2013 WK 402     06:50     320,00 CHF

Prishtina → Zurich 10.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 WK 403     14:45     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 11.07.2013 4T 2353     10:00     50,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 2L 4105     15:50     60,00 CHF
Prishtina → Zurich 12.07.2013 WK 403     09:30     50,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 10.07.2013 WK 1471     12:00     60,00 CHF
Prishtina → Gjenevë 12.07.2013 2L 107     21:00     60,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 12.07.2013 2L 106     18:20     300,00 CHF

Kontakt Malesia Reisen Schweiz:

Malesia Reisen Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Malesia Reisen Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Reisen Zürich (Airport) +41 43 816 23 62 / Malesia Reisen Genf +41 79 417 90 90
Malesia Reisen Lausanne +41 21 636 31 81

Malesia Reisen Kosova:
Malesia Reisen Pristina +381 38 240 666 / Malesia Reisen Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Reisen Prizren +381 29 241 859 / Malesia Reisen Suhareka +381 29 271 001

airtickets

Cmimet Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Enjte,  11 KORRIK 2013, 10:00 349 CHF *
Prishtinë – Zurich Premte, 12 KORRIK 2013, 09:45 279 CHF *

Zurich – Prishtinë Enjte,  11 KORRIK 2013, 11:55 349 CHF *
Zurich – Prishtinë Premte, 12 KORRIK 2013, 06:50 349 CHF *

Kosova Reisen

ZÜRICH Kosova Reisen Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com

KOSOVA REISEN Gjakovë +381 390 321 091 / KOSOVA REISEN Pejë +381 39 432 471
KOSOVA REISEN Prizren +381 29 242 110 / KOSOVA REISEN Prishtinë +381 38 241 111

Kosova Resien dhe Malesia Reisen oferta 16 dhe 17 Qershor 2013

Askush më mirë se udhëtari nuk e ndien peshën e shërbimeve të një kompanie – Kosova Reisen

Kosova Reisen – Oferta per 16 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 • Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 14:40 249 CHF
 •     Prishtinë – Zurich  16 QER 2013, 10:00 179 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 11:50 149 CHF
 •     Zurich – Prishtinë  16 QER 2013, 06:55 149 CHF

ZÜRICH Tel: +41 44 215 20 20 E-Mail: info@kosovareisen.com
KOSOVË Gjakovë +381 390 321 091 Pejë +381 39 432 471 Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Malesia Reisen – Oferta per 16 dhe 17 Qershor 2013 Prishtine Zurich dhe Zurich Prishtine

 

 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     11:50     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 16 QER 2013     07:00     150,00 CHF
 • Zurich → Prishtina 17.06.2013      06:55     150,00 CHF

 

 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     14:30     250,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 16 QER 2013     10:00     200,00 CHF
 • Prishtina → Zurich 17.06.2013      10:00     140,00 CHF

Schweiz: Spreitenbach +41 56 417 90 90 Zürich +41 44 211 81 81 Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova: Pristina +381 38 240 666 Pristina (Airport) +381 38 548 432 Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001 E-Mail: info@malesiareisen.com

Malesia Reisen Oferta per 29 dhe 30 Maj 2013

Zurich → Prishtina 29/05/2013 06:55     150,00 CHF

Prishtina → Zurich 29/05/2013  10:00     130,00 CHF
Prishtina → Zurich 30.05.2013  09:30     160,00 CHF

Schweiz: Spreitenbach +41 56 417 90 90 Zürich +41 44 211 81 81 Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 Lausanne +41 21 636 31 81 Kosova: Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432 Prizren +381 29 241 859 Suhareka +381 29 271 001

Rezervimet
Rezervimi i biletave duhet të lëshohet në emrin e pasagjerit që transportohet. Nëse nuk është bërë kjo gjë, anulohet detyrimi i transportimit. Në një rast të tillë, përjashtohet kthimi i çmimit të biletës.
Nëse nuk shfrytëzohet fluturimi shkues ose kthyes, përjashtohet kthimi i çmimit të biletës për pjesën e fluturimit që nuk është shfrytëzuar.
Në rast mosparaqitjeje për fluturim (No Show), duhet të paguhet çmimi i plotë i fluturimit.
Lirime për fëmijë dhe të rinj
Fëmijët deri në moshën 2-vjeçare (pa të drejtë ulëseje) dhe të rinjtë deri në moshën 12-vjeçare paguajnë çmim më të lirë. Vendimtare për këtë është mosha e fëmijës në momentin e fillimit të udhëtimit. Malësia Reisen GmbH ka të drejtë që, para fillimit të udhëtimit, të kontrollojë moshën e fëmijës dhe ta ngritë tarifën përkatëse.
Ndryshimi i rezervimeve /Anulimet
Në rast anulimi të fluturimit të rezervuar duhet paguar kompenzimi vijues për anulim:

14 ditë para fluturimit 15% të çmimit të biletës
7 ditë para fluturimit 30% të çmimit të biletës
2 ditë para fluturimit 60% të çmimit të biletës
Më pak se 24 orë para fluturimit 100% të çmimit të biletës

Anulimet me shpenzime janë të mundura vetëm në rast ndryshimi rezervimi ose me tarifa speciale të rezervimit.
Pas realizimit të fluturimit (nisjes) nuk pranohen ndryshimet e Emrit per fluturim ne kthim.

Malesia Reisen ofertat dhe fluturimet per mars 2013

Nga 28 Marsi 2013 Maleisa Reisen ofron Risi për pasagjerët 2 x në ditë fluturime nga Cyrihu në Prishtinë dhe anasjelltas. Nga Cyrih-u për në Prishtinë fluturojmë në ora 06:30 dhe në ora 11:30 ndërsa nga Prishtina për Cyrih fluturojmë në ora 09:00 dhe në ora 14:30. Rezervoni më herët dhe përfitoni nga tarifat e lira.
Zurich → Prishtina 23.03.2013 WK 402     06:30     250,00 CHF
Zurich → Prishtina 23.03.2013 WK 402     06:30     240,00 CHF

Prishtina → Zurich 21.03.2013 WK 403     14:40     80,00 CHF
Prishtina → Zurich 22.03.2013 WK 403     09:00     70,00 CHF
Prishtina → Zurich 23.03.2013 WK 403     09:00     150,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 23.03.2013 2L 107     10:30     130,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 23.03.2013 2L 106     13:35     250,00 CHF
Schweiz:
Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81
Kosova:
Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001

Malesia Reisen cmimet 25 dhe 26 gusht 2012

Malesia Reisen cmimet 25 dhe 26 gusht 2012
Zurich → Prishtina 25.08.2012 WK 404     13:30     100,00 CHF
Zurich → Prishtina 25.08.2012 WK 402     06:30     120,00 CHF

Zurich → Prishtina 26.08.2012 WK 404     11:30     100,00 CHF
Zurich → Prishtina 26.08.2012 WK 402     06:30     80,00 CHF

Prishtina → Zurich 25.08.2012 WK 405     11:45     420,00 CHF
Prishtina → Zurich 26.08.2012 WK 405     14:30     450,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 25.08.2012 WK 470     08:50     70,00 CHF

Malesia Reisen Schweiz:
Spreitenbach +41 56 417 90 90 / Zürich +41 44 211 81 81 / Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90 / Lausanne +41 21 636 31 81 Kosova: Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432 / Prizren +381 29 241 859 / Suhareka +381 29 271 001
E-Mail: info@malesiareisen.com

Kosova Reisen – 17/gusht/2012 Malesia Reisen 17-18/gusht/2012

Kosova Reisen – 17/gusht/2012  Malesia Reisen 17-18/gusht/2012

Kosova Reisen – 17/gusht/2012

Prishtinë – Zurich Pr, 17 GUS 2012, 09:15 349 Sfr
Prishtinë – Zurich Pr, 17 GUS 2012, 17:05 379 Sfr *
Zurich – Prishtinë Pr, 17 GUS 2012, 06:30 99 Sfr *
Zurich – Prishtinë Pr, 17 GUS 2012, 14:30 129 Sfr *

Malesia Reisen 17-18/gusht/2012
Zurich → Prishtina 17.08.2012 WK 404     14:30     130,00 CHF
Zurich → Prishtina 17.08.2012 WK 402     06:30     100,00 CHF

Zurich → Prishtina 18.08.2012 WK 404     13:30     200,00 CHF
Zurich → Prishtina 18.08.2012 WK 402     06:30     250,00 CHF

Prishtina → Zurich 17.08.2012 WK 405     17:20     370,00 CHF
Prishtina → Zurich 17.08.2012 WK 403     09:00     300,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 405     11:45     450,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 403     09:00     400,00 CHF
Prishtina → Zurich 18.08.2012 WK 1409     03:00     370,00 CHF

Prishtina → Gjenevë 18.08.2012 WK 471     16:00     500,00 CHF

Gjenevë → Prishtina 18.08.2012 WK 470     08:50     200,00 CHF

Super Cmimet per fluturime drejt Kosoves dhe nga Kosova per 21 Korrik 2012

bileta te lira

Kosova Reisen

Prishtinë – Zurich Sht, 21 KOR 2012, 09:30 139 Sfr *
Prishtinë – Zurich Sht, 21 KOR 2012, 12:00 149 Sfr *
Zurich – Prishtinë Sht, 21 KOR 2012, 06:30 449 Sfr *
Zurich – Prishtinë Sht, 21 KOR 2012, 13:30 449 Sfr *

Kosovareisen në shërbimin tuaj
ZÜRICH +41 44 215 20 20
Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Airprishtina

Prishtina Verona     ab EUR 69,00
Prishtina Venezia     ab EUR 69,00
Prishtina Milano/Bergamo     ab EUR 69,00
Prishtina Stuttgart     ab EUR 49,00
Prishtina München     ab EUR 39,00
Prishtina Friedrichshafen     ab CHF 79,00
Prishtina Wien     ab EUR 69,00

Zürich     +41 44 221 19 17
Basel      +41 61 693 47 10
Düsseldorf +49 21 116 25 03
Stuttgart  +49 711 236 5811
München    +49 89 975 96 290
Prishtina  +381 38 222 099
Gjilan     +381 28 024 673
Skopje     +38 92 511 12 12

Kosova Airlines

21.07.2012 Prishtina – Stuttgart 99.–EUR
21.07.2012 Prishtina – Basel-Mulhouse 99.–CHF

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Vienna: +43 664 233 63 06
Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Malesia Reisen

21.07.2012 Zurich → Prishtina 22:00     250,00 CHF
22.07.2012 Zurich → Prishtina 13:30     320,00 CHF

21.07.2012 Prishtina → Zurich WK 405     11:45     200,00 CHF
21.07.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     150,00 CHF
22.07.2012 Prishtina → Zurich WK 405     14:00     350,00 CHF
22.07.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     280,00 CHF

21.07.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     16:00     250,00 CHF
21.07.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     08:50

Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81
Pristina +381 38 240 666
Pristina (Airport) +381 38 548 432
Prizren +381 29 241 859
Suhareka +381 29 271 001