Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll Prishtine

pegasus-kosova

Me Pegasus ju mund te vazhdoni udhietimin nga Istanbulli ne shume destinacione te tjera me cmimet super te ulta duke filluar nga 39.99 euro Continue reading Pegasus Kosova me cmime prej 39.99 per Prishtine Stamboll

Pegasus Airlines prej 20 majit fillon me fluturime non-stop Antalya-Prishtinë

Pegasus Airlines (flypgs.com) prej 20 majit fillon me fluturime non-stop Antalya-Prishtinë (deri 3 herë në javë, fillimisht një herë në javë, pastaj dy e prej korrikut 3 herë në javë). Fluturimet operojnë deri më 21 shtator 2013.
Flight number: PC1850
Departure city: AYT
Departure time: 06.00
Arrival time: 07.05
Arrival city: PRN
Aircraft type: B737-800
Day operating: 1–4-6-

Flight number: PC1851
Departure city: PRN
Departure time: 07.45
Arrival time: 10.40
Arrival city: AYT
Aircraft type: B737-800
Day operating: 1–4-6-

Të shtunëve fluturimi operohet një orë më herët, .

Çmimet nuk janë shumë të lira shkaku i sezonës verore duke filluar prej (përafërsisht) 180 Euro për një biletë kthyese, përfshirë të gjitha taksat e aeroporteve, bagazhi, regjistrimi, dhe pagesat e tjera. Ide nuk kam sa kushtojnë fluturimet për Antalya gjatë verës për shkak se kurrë nuk kam udhëtuar atje. Nëse dikush ka udhëtuar dhe e ka paguar biletën e aeroplanit ndaraz kishte qenë mirë të na tregoj sa ka qenë çmimi i biletës përmes aviokompanive tjera.

Pegasus Kosova me oferte Speciale Prishtine Stamboll 39.99 Euro

PEGASUS KOSOVA
Fly Pegasus Kosova ri kthen ofertat speciale per fluturime per dhe nga Turqia, Istanbul dhe ate Prishtine Istanbul per vetem 39.99 Euro dhe Shkup Istanbull per vetem 39,9 euro ndersa kthimi nga Istanbul ne Prishtine per vetem 29.99 dhe Istanbul Shkup per 29.99.

Perveq fluturimeve nga Kosova dhe Maqedonia Fly Pegasus ka cmime speciale edhe per destinacionet tjera Evropiane

ISTANBUL – PRISTINA – 29,99 EUR
ISTANBUL – SKOPJE – 29,99 EUR

PRISTINA – ISTANBUL – 39,99 EUR
SKOPJE – ISTANBUL – 39,99 EUR
Continue reading Pegasus Kosova me oferte Speciale Prishtine Stamboll 39.99 Euro